همه ما زندگی را از درون یک خانواده شروع می کنیم چه این خانواده از اعضای خانواده با پیوند خونی باشد یا نه پدر و مادر ناتنی باشد و یا نه پدر و مادری کودکی را به فرزندی پذیرفته باشند.
زمانی که ما متولد میشویم خانواده بدست می آوریم و این خانواده ای که در آن متولد شده ایم هر جنبه از زندگی ما را از لحظات آغازین تا پایان زندگی، تحت تاثیر قرار می دهد.
خانواده آنچه که هستیم و آنچه که خواهیم بود را هم در جهت خوب و هم در جهت بد تحت تاثیر قرار می دهد. ما لغات خود، عاداتمان، خروجی هایمان و آیین مذهبی و اینکه چگونه دنیا را ببینیم و بینش خود نسبت به جهان را از خانواده می آموزیم.
ما همچنین یاد می گیریم چگونه عشق بورزیم و چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم و اینها را از روابط اولیه در خانواده کسب می کنیم. اگر در خانواده ای سالم با ارتباطات سالم به دنیا آمده باشیم، احتمالا یاد خواهیم گرفت که چگونه ارتباطات سالم را حفظ کنیم.
اگر در خانواده ای با مشکلات خانوادگی که در برقراری ارتباط مشکلاتی دارند، متولد شده باشیم همچنین ممکن است ما هم در برقراری ارتباط با دیگران به مشکل بربخوریم. هرچند متولد شدن در یک چنین خانواده ای بد شانسی بوده باشد، اما وضعیتی نیست که نتواند تغییرش داد.
تقریبا تمام خانواده ها با چالش هایی درگیر هستند و مشکلاتی را تجربه می کنند، با این حال اغلب خانواده ها حس یکپارچگی خانواده و یا شادی را حفظ و یا بازیابی می کنند.
خانواده درمانی / مشاوره خانواده چیست؟
خانواده درمانی یا مشاوره خانواده نوعی از درمان است که برای بکارگیری برای مسائل خاصی طراحی شده که سلامت و عملکرد خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد. می تواند برای کمک به خانواده در طی یک دوره ی سخت، یک گذار حاد، یا مشکلاتی در سلامتی رفتاری یا مغزی در اعضای خانواده، بکار برده شود. خانواده درمانی، مشکلات افراد را در زمینه واحد بزرگتر خانواده می بیند.
فرض چنین درمانی، این است که مشکلات بدون درک روندهای گروه، نمی توانند به طور موفق آمیزی شناخته و حل شوند. روشی که خانواده عمل می کند، چگونگی شکل گیری مشکلاتی که مراجعان با آن روبرو می شوند را تحت تاثیر قرار می دهد و این که فرد چگونه توسط اعضای خانواده مورد تشویق قرار می گیرد یا قدرت عمل از او صلب می شود همگی متاثر از خانواده است.
خانواده درمانی می تواند تمارین و تکنیک هایی از شناخت درمانی، رفتار درمانی، فرد درمانی، یا دیگر گونه های درمان فردی را بکار گیرد. بمانند دیگر گونه های درمان، تکنیک های بکار گرفته شده کاملا مبتنی بر مسائل و مشکلاتی است که مراجع یا مراجعان با آن مواجه هستند.
مشکلات رفتاری یا احساسی در کودکان دلایل مشترکی برای مراجعه به درمانگرهای خانواده هستند. مشکلات یک کودک درخلا نیست، این مشکلات در بستر خانواده وجود دارند و احتمالا نیاز است تا در درون خانواده دیده شوند.
باید توجه شود که در خانواده درمانی، واژه خانواده الزاما به پیوندهای خونی اشاره ندارد. در این مفهوم، خانواده هر آن کسی را که یک نقش بلند مدت حمایتی در زندگی یک نفر بازی می کند را شامل می شود که ممکن است به معنی نسبت های خونی در همان خانواده نباشد.
متداولترین نوع های خانواده درمانی به شرح زیر هستند:
باونین:
این نوع از خانواده درمانی برای شرایطی که در آن افراد نمی خواهند و یا نمی توانند دیگر اعضای خانواده را در درمان درگیر کنند، مناسب است. درمان باونین، بر اساس دو مفهوم عمده است، مثلث بندی (تمایل طبیعی افراد برای برون ریزی و تخلیه احساسات و هیجانات با صحبت با فرد ثالث) و تمایز (یادگیری برای عکس العمل کمتر احساساتی در روابط خانوادگی).
ساختاری:
درمان ساختاری بر تعدیل و تقویت سیستم خانواده برای تضمین این که والدین در کنترل هستند و اینکه هر دوی والدین و فرزندان مرزهای مناسبی دارند، متمرکز است.
در این نوع از درمان، درمانگر به منظور مشاهده، یادگیری و ارتقای توانایی آنها برای کمک به تقویت ارتباط خانواده، به آنها ملحق می شود.
سیستمی:
مدل سیستمی به گونه ای اشاره دارد که در آن درمان بر ارتباطات ناهشیار و معانی ماورای رفتارهای اعضای خانواده تمرکز دارد. درمانگر در این نوع از درمانها، نقش خنثی دارد و دور استف به اعضای خانواده اجازه می دهد تا در مسائل خود به شیوه ی عمیق تر با مسائل و مشکلات به عنوان یک خانواده درگیر شوند.
استراتژیک:
این نوع از درمان خلاصه تر و مستقیم تر از دیگر انواع درمان است، که در آن درمانگر تکالیفی برای خانواده در نظر می گیرد. این تکلیف به منظور تغییر روشی است که اعضای خانواده تعامل داشته، ارزیابی کرده و ارتباط برقرار کرده و تصمیم می گیرند.
درمانگر در این نوع درمان در مقام قدرت مینشیند که به دیگر اعضای خانواده که ممکن است چنین قدرتی برای ارتباط موثر ندارند، اجازه می دهد تا به طور موثر و کارآمدی ارتباط برقرار کنند.
مشاور خانواده برای چه کاری آموزش دیده است؟
همانگونه که انواع مختلف درمان که در بالا اشاره شد، نشان می دهند، یک خانواده درمانگر ممکن است نقش های مختلفی داشته باشد. این نقش های بسیار مستلزم این است که درمانگر میزان زیادی از آموزش، تحصیلات دانشگاهی دیده باشد و آزمون شده باشد تا اطمینان حاصل گردد که این همان درمانگری است که می تواند از عهده کار به خوبی بر بیاید.
در حالی که درمانگر ها ممکن است روش های مختلف و مورد ترجیحی از تکنیک های درمانی ارائه دهند، تمام آنها حداقل سطح تجربه درمان از موارد زیر را دارا می باشند:
- مشکلات رفتاری کودکان و بزرگسالان
- غم و اندوه
- مشکلات LGBTQ
- خشونت خانگی
- ناباروری
- مشاجرات خانوادگی
- سوء مصرف مواد مخدر
به منظور درمان این موارد و دیگر مسائل و مشکلات خانوادگی، درمانگر باید:
- مشاهده کند که افراد در درون واحدها چگونه تعامل دارند
- مشکلات ارتباط را بررسی و حل کند
- اختلالات روانی درون بستر یک خانواده تشخیص داده و درمان کند
- مراجعان را طی دوره های بحران مانند طلاق یا مرگ راهنمایی کند
- الگوهای رفتاری یا ارتباطی مشکل دار را شناسایی کند
- کمک کند تا مراجعان رفتارهای مساله دار را با گزینه های سالم جایگزین کنند
- رویکردی جامع نگر (ذهنی-جسمی) برای رفاه افراد بکار گیرد
به منظور کسب مهارت های ضروری برای اجرای این عملکردها، یک درمانگر خانواده معمولا مدرک کارشناسی در مشاوره، روانشناسی، یا مددکاری اجتماعی و مدرک کارشناسی ارشد در مشاوره یا ازدواج و خانواده درمانی کسب می کند.
موضوعات خانواده درمانی
این تحصیلات و آموزش ها به درمانگر اجازه می دهد به مراجعانی که برای راهنمایی گرفتن به او مراجعه کرده اند را در گستره ای از موضوعات مختلف شامل موارد زیر کمک کند:
- تعارضات شخصی درون زوجین و یا خانواده ها
- بیماری ها، مرگ و یا بیکاری دور از انتظار
- ایجاد و یا پیش بردن یک ارتباط سالم عاطفی در هر مرحله
- مشکلات رفتاری در کودکان
- طلاق یا جدایی
- سوء مصرف مواد مخدر یا اعتیاد
- مشکلات سلامت ذهنی مانند افسردگی یا اضطراب
سوالات متداول خانواده درمانی چیست
1 - خانواده درمانی چیست؟
درمان روابط میان زن و شوهر و فرزندان و روابط آن ها با سایر افراد می باشد. هر گاه میان یک یا چند عضو خانواده مشکلی ایجاد شده و خانواده از حالت تعادل خارج شود، نیاز به خانواده درمانی دارد و دیگر مزیای آن بهبود رابطه و شکوفایی خانواده است.
2 - آیا خانواده درمانگر معجزه می کند؟
اگر منظورتان این است که درمانگر با گفتن چند جمله تمام مشکلات خانواده را حل کند حتی اگر اعضا انعطاف پذیر نباشند، خیر. خانواده درمانگر ابتدا با رویکرد تخصصی و بی طرف صحبت اعضای خانواده را گوش داده و سپس با استفاده از روش های خانواده درمانی سعی به تعادل رساندن خانواده می کند. وی برخی اوقات با آموزش و دادن تمرین به اعضا روش صحیح را آموزش می دهد و با کمک تمامی اعضای خانواده آنگاه معجزه رخ می دهد.
3 - امکان مشاوره حضوری با درمانگر خانواده می باشد؟
بله. در سایت مشاورانه می توانید راهنمایی کامل بگیرید و از مشاوره آنلاین رایگان استفاده کنید.
4 - آیا با خانواده درمانی می توان از خیانت همسر جلوگیری کرد؟
بله. پیشگیری و شناسایی دلایل آن سبب می شود تا درمانگر با ارائه راهکارهایی بتواند از وقوع آن جلوگیری کرده و صمیمیت جنسی و عاطفب را به خانواده بازگرداند.
من الان باید چکاری انجام بدم که کوچیک نشم و همسرم برخورد بدتری با من نداشته باشه چون ۱۰ روزی هست که از خونه رفته
با سلام مجدد دقت کنید که به نظر می رسد همسرشما در مسئولیت پذیری نیاز به بررسی دقیق تر دارند و نیاز است که ایشان شناخت بیشتری نسبت به خودشان و استعدادهایشان به دست آورند تا بتوانند بهتر تصمیم گیری داشته باشند. با توجه به اینکه هردوی شما مایل به ادامه رابطه می باشید بهتر است بدون حضور خانواده ها با یکدیگر صحبت کنید و بدون توهین و مقصر جلوه دادن یکدیگر و برای بررسی دقیق تر مشکلاتتان و کمک به همسرتان به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا در این مسیر به هردوی شما در بهبود زندگی مشترک… بیشتر بخوانید
۱. خیر ، میخوام زندگیم درست بشه
۲.خیر ، اون میگه درست میکنم زندگی رو
۳. قبل از این دعوا ترک کرده بود و قرار بود سرکار بره الان ازش خبری ندارم.
۴. خیر بررسی نکردم.
۵. خیلی صحبت کردم تو آرامش میگه همه چیزو درست میکنم و جبران میکنم ولی تلاشی که باید کنه من نمیبینم.
با سلام مجدد
میخواستم بدونم الان ۱۰ روزی هست که همسر من خانه را ترک کرده یعنی مادرم بیرونش کرده الان اگه من بهش زنگ بزنم ایا من کوچیک نمیشم و باعث بشه اون دست پیش بگیره و رفتارش بدتر بشه ؟
دقت کنید دوست عزیز در هرصورت شما باید گامی در این مسیر بردارید تا بتوانید بهتر تصمیم گیری داشته باشید بهتر بود این رفتار از سمت مادر شما انجام نشود ولی در زمان فعلی نیاز است که با یکدیگر به تنهایی صحبت کنید تا بتوانید تصمیم گیری کنید . تماس شما به معنای پذیرفتن شرایط ایشان نیست بلکه به معنای این است که می خواهید از این بلاتکلفی خلاص شوید و برای زندگیتان تصمیم گیری کنید بخاطر همین نیازی به پذیرش دوباره زندگی به اجبار وجود ندارد و تصمیم گیری به بعد از صحبت های شما بستگی دارد. شما به… بیشتر بخوانید
با سلام و خسته نباشید من ۳۷ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم همسرم در چراغ برق کار میکرد و زمانی که ازدواج کردیم گفت در قزوین کارگاه زدم و برای زندگی به قزوین رفتیم ولی طبق برنامه ریزی که کرده بود کارش پیش نرفت و کم کم پول کم اورد و کلی قرض کرد و درنهایت با کلی بدهی مجبور شد کار جمع کنه و به تهران برگشتیم الان ۳ ساله که اومدیم تهران سال اول که اومدیم قرار شد هردومون مشغول به کار شویم من مشغول شدم و اونم به دروغ گفت سر کار میره و من بعد… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز دقت کنید که در اختلافات بین زوجین بهتر است خانواده ها وارد نشوند چون در این صورت بهبود رابطه سخت تر می شود . رفتارهای همسرتان ممکن است به دلیل بی پولی برای خرید مواد صورت گرفته باشد که نیاز به بررسی دقیق تر دارد . لطفا به سوالات زیر پاسخ بدهید تا با یکدیگر بیشتر صحبت کنیم ۱٫آیا شما خودتان مایل به طلاق هستید؟ ۲٫ همسرتان راضی به جدایی می باشد؟ ۳٫ در زمان فعلی همسرتان مواد مصرفی خود را ترک کرده اند و سرکار می روند؟ ۴٫ مشکلات بعد از طلاق ار… بیشتر بخوانید
سلام وقتتون بخیر. من چند وقته ک با مادرم مشکل پیدا کردم همش احساس میکنم میخواد برام تعیین تکلیف کنه . رفتو امدهامو کنترل میکنه و مدام میگه جایی نرو بمون خونه . من خیلی دارم اذیت میشم نمیتونم جایی برم اگه ام برم یا خودش میاد باهام یا مدام زنگ میزنه. چیکار کنم؟
با سلام خدمت شما دوست عزی
احساسات شما قابل درک می باشد لطفا به سوالات زیر پاسخ بدهید تا بتوانیم بهتر شما را راهنمایی کنیم.
۱٫ چند سالتان است؟
۲٫ چند مدت است رفتار مادرتان تغییر کرده است؟
۳٫ قبل از این تغییرات رفتاری سبک رفتاری مادرتان چگونه بود؟
۴٫ در این زمان اتفاق خاصی رخ داده است؟
۵ با ایشان در مورد این موضوع صحبت کرده اید؟دیدگاه ایشان چیست؟
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
شاد باشید
من الان یک ساله با اقایی نامزدم رابطه جنسی کم داریمایشون این اواخر به من میگن که اگه میخوای رابطمون تکراری نشه سکس سه نفره داشته باشیم یعنی یه خانومی جز من هم باشه و واسه ی اینکه من شک نکنم میگه خودت این خانومو بیار و دفعه های اخر که من شاکی شدم میگند که شوخی کردم ولی باز تو رابطه های بعدی این حرفو تکرار میکنن نمیدونم گاهی وقتا فکر میکنم مریض جنسیه من باید چیکارکنم از لحاظ اخلاقی مشکل ندارن من ۲۷ سالمه و ایشون ۳۰
با سلام خدمت شما دوست عزیز بهتر است به این موضوع دقت بیشتری کنید چون این سبک درخواست نوعی انحراف جنسی محسوب می شود که نیاز است از طریق متخصص سکس تراپی به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد . استفاده از فانتزی جنسی همانقدر که می تواند در بهبود روابط زوجین موثر باشد و به رابطه جنسی و زوجی عمق ببخشد، در بعضی موارد هم می تواند مخرب رابطه گردد. فرهنگ، عرف، مذهب، سن و بسیاری عوامل دیگر در این زمینه تاثیر گزار می باشد . این انحرافات جنسی ممکن است به دلیل مختلفی ایجاد شود و این موضوع… بیشتر بخوانید
با سلام و ادب و احترام بنده سهیل هستم ۳۴ سالمه با خانمی ازدواج کردیم که ده سال از من بزرگتر که خودمون همدیگرو میخواستیم ازدواج کردیم فقط ی مشکل هست که خانواده من نمیدونم من ازدواج کردم میخواستم به خانوادت بگم ولی نمیدونم چطوری بگم که همه چیز به خیر و شادی بگذره
با سلام خدمت شما دوست عزیز نگرانی شما قابل درک می باشد اما بهتر بود قبل از ازدواج به عنوان یک عضو از خانواده با خانوادیتان صحبت می کردید چون در فرهنگ ما این موضوع اهمیت زیادی دارد و با توجه به اینکه این خانم ده سال از شما نیز بزرگ تر هستند ممکن است پنهان کاری شما باعث ایجاد دیدگاهای منفی در مورد ایشان و شما شود. بهتر است سعی کنید با خانوادیتان در آرامش و بدون توهین و صبوری در مقابل واکنش های آنها این موضوع را بیان کنید ممکن است در اول واکنش منفی نسبت به این… بیشتر بخوانید
سلام من ۱۶ سالمه و ترنس هستم در مقطع نهم ، استرس سال جدید تحصیلیو که به یک مدرسه دیگه میرم و آدمای جدید و کاملا متفاوت بامن هستن رو دارم . چیکار کنم ، لطفا کمکم کنید خیلی سخته ، دارم دیوونه میشم ، درکم کنید
با سلام خدمت شما مشاور عزیز خانمی هستم ۲۴ ساله ۷ سال با همسرم دوست بودم و یک سال عقد بودیم و تواین مدت هیچ خرجی برای من نمیکرد و خانوادش خیلی اذیتم میکردن و همش با خودم میگفتم چون تو عقد هستیم و خانوادش تحریکش میکنن اینجوریه و ازدواج کنیم و بریم زیریه سقف درست میشه دوسش هم دارم اما الان ۲۰ روزی میشه که عروسی کردیم و تو خونه خودمونیم و بازم هیچ خرجی نمیکنه و من شاغل هستم و از نوجوونی که پدرمو ازدرست دادم کار کردم و الانم کلی قسط دارم و ایشون میگن باید برای… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز احساسات شما قابل درک است اما بهتر بود قبل از ازدواج اینگونه موضوعات را چدی می گرفتید و سعی می کردید در مورد اینگونه موضوعات به توافق برسید چون اینها موضوعاتی نیستند که با ازدواج برطرف شوند بلکه حتی می توانند شدید تر نیز شودند. بهتر است سعی کنید بدون توهین و مقصر جلوه دادن ایشان و بدون صحبت از خانوادیشان که می تواند باعث شود مشکل اصلی فراموش شود و ایشان در مقابل شما جبهه بگیردند، در زمانی که فکر می کنید از نظر روحی آمادگی بیشتری دارند سعی کنید در مورد این… بیشتر بخوانید
سلام
همسرم گرم مزاج هست اما من سرد مزاجم .چیکار کنم نیازای شوهرمو برآورده کنم؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز بهتر است در رابطه جنسی از معاشقه بیشتری استفاده کنید تا لذت این رابطه برای شما نیز افزایش یابد و در صورتی که سرد مزاجی شما به مقداری می باشد که باعث می شود در رابطه جنسیتان مشکل به وجود آید می توانید با مراجعه به دکتر و مصرف دارو البته قبل از آن انجام آزمایشات و بررسی هرمون های شما و همچنین استفاده از طب سنتی می توانید در افزایش میل جنسی خود گام بردارید البته بهتر است اول مشکلات جنسیتان توسط یک متخصص سکس تراپ مورد بررسی قرار گیرد و بعد از… بیشتر بخوانید
الهه ۲۸ساله لیسانس ۲سال عقد
شوهر بسیار خسیس و بیکار و بی مسولیت و بی فکر گیر من افتاده هر روز میگه عروسی نگیریم تو شکم مردم بریزیم.جهاز و خونمون آمادس و آقا داره تو خونمون بدون من زندگی میکنه مثل خونه مجردی..من هر هفته ۲روز میرم اونجا البته مسافت شهرمون ۵۰کیلومتر هست.اصلا ب فکر زندگیش نیست و تحت شدید حرفهای مادر و خواهرش هست.. نمیدونم چیکار کنم طلاق بگیرم یا صبر کنم.
با سلام خدمت شما دوست عزیز احساسات شما قابل درک می باشد اما توجه کنید که اگر ایشان این بی مسئولیتی را در این دو سال عقد داشته اند و شرایط خساست ایشان به دلیل بیکاری و بی پولی فعلیشان نمی باشد و همیشه رفتار ایشان به همین گونه است بهتر است اگر این خصلت های ایشان برای شما قابل تحمل نمی باشد و کنار آمدن با این ویژگی ها برای شما سخت است بهتر است قبل از تصمیم گیری به ازدواج به صورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید تا سبک شخصیتی ایشان مورد بررسی دقیق قرار گیرد و دلایل… بیشتر بخوانید
سلام . مشاور رایگان برای قبل ازدواج میخاستم ایا امکانش هست با مشاور چت رایگان داشته باشم
سلام من ١٩ سالمه ترم ۴ رشته مکانیکم، پدرم وقتی تقریبا دو سالم بوده فوت کردن مادرم فرهنگی پدرمم فرهنگی بود مادرمم ۵٣ سالشونه. خیلی خسته شدم مادرم بهم اطمینان نداره شاید باورتون نشه ولی حتی پارکی که ویژه بانوان بازم میترسه تنهایی برم همه جا باهم میاد یا مثلا دانشگاه چند وقتی بود کار داشتم مجبور بودم برم اتاق استادم تو دانشگاه استادمم زن داره مامانم اینو میدونه بعدش به مامانم گفتم که میرم اتاقش گفت من راضی نیستم دیگه بری اتاقش، یا مثلا سینما میگه سر جا بگیرید که یه وقت کنار من یا خواهرم یک مرد نشینه… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز ممکن است این موضوع بخاطر طرحواره ها و تفکرات بنیادین مادرتان در مورد افراد مخصوصا جنس مخالف رخ بدهد و قابل درک است که این نوع تفکر بتواند بر روند زندگی شما تاثیر بگذارد بهتر است برای بررسی تفکرات ایشان به صورت حضوری به مشاوره بروید تا بررسی دقیق در این زمینه صورت گیرد و با صحبت با مادرتان دلیل رفتارهای ایشان شناسایی شود . ممکن است ایشان به علت مسئولیت زیادی که در تربیت شما داشته اند تفکرات وسواس در ایشان به وجود آمده باشد که برای نتیجه گیری نیاز به بررسی می… بیشتر بخوانید
ولی خب مامانم اصلا درباره ی این چیزا حرف میزنیم بیشتر عصبی میشه یعنی بهتر بگه من واقعا نمیتونم صحبت کنم چون اصلا حرف همدیگرو نمیفهمیم و اصلا نمیتونیم حرف مشاوره بزنیم
با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز این موضوع با توجه به میزان حساسیت ایشان چیزی نیست که بدون حضور خودشان بتوان تغییری در آن ایجاد کرد بهتر است اول خودتان مراجعه کنید و بعد با کمک مشاور مادرتان را نیز وارد پروسه مشاوره کنید چون تا زمانی که با خود ایشان صحبت نشود نمی توان نتیجه گیری درستی کرد و برای رفع آن تصمیم درستی گرفت و تمام بیانات گفته شده در اینجا تنها حدس می باشد و ممکن است دلیل رفتار ایشان موضوع دیگری باشد. درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید ۰۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳… بیشتر بخوانید
مرسی ممنون تمام تلاشمو میکنم که دور از چشم مادرم بتونم برم مشاوره،
کارمم این بود ک با چند پسر در ارتباط بودم ب صورت پیامکی و تلفنی اونا حتی عکس منو هم دارند از این خیلی میترسم شوهرم یکبار فهمید ولی جمع اش کردم
سلام من سن یازده سالگی عقد پسر عمه ام شدم و تو دوازده سالگی باهاش ازدواج کردم اونم ب زور خانواده و از هیچی سر در نمی آوردم الان شونزده سالمه و حامله ام کارایی کردم تو این سال ها ک تازه میفهمم خیانته و یعنی چی خیلی پشیمونم شوهرمم منو خیلی دوسداره این بدتر منو عذاب میده چیکار کنم عذاب وجدان دارم شوهرم الان ۳۰سال داره خانوادمم ی خانواده سنتی میترسم فاش شم زندگیم کاملا از بین بره شوهرم پسر عمه ی منه
با سلام خدمت شما دوست عزیز شما در سن بسیار پایینی ازدواج کرده اید و آگاهی نداشتن از یک سری مسائل قابل درک می باشد. اما بهتر است با توجه به اینکه هم باردار هستید و هم اینکه همسرتان را دوست دارید از اینگونه مسائل دوری کنید و سعی کنید رفتارهای اشتباه خود را با تمرکز بر زندگیتان و توجه به همسرتان در مسیر درست هدایت کنید و هرچیزی که می تواند رابطه بین شما و این افراد باشد از جمله شماره تلفن و .. را کنار بگذارید . سعی کنید نیازهای عاطفی جنسی و … خود را با همسرتان… بیشتر بخوانید
سلام روز بخیر یه سوال ازتون داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . من یک دختر ۱۲ ساله دارم که شروع سن نوجوانی قرار دارد. حدود دو سال است که از همسرم جدا شده ام و احساس میکنم برای کنترل شرایط و بحرانهای بعد از طلاق دخترم احتیاج به مشاور دارد ولی نمیدانم به مشاور نوجوان باید مراجعه کنم یا مشاور خانواده ؟؟ لطفا مرا راهنمایی فرمائید.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بله بهتر است با توجه به طلاق شما و دوران بحرانی دخترتان در سن نوجوانی وارد پروسه مشاوره شوید. در این مسیر بهتر است اول از یک مشاور خانواده کمک بگیرید در صورت نیاز شما را ارجاع به فرد دیگری برای مشکلات نوجوانی خواهند داد.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳
شاد باشید
سلام من کنکور ارشد دارم امسال و حس رقابتم وانگیزه برای رتبه خوب آوردن خیلی زیاد و از خیلی وقت پیش شروع به خوندن کردم . قبلا نمیدونستم که دوستم هم علاقه دارد برای ارشد بخواند و به من گفته که دارد درس ها را میخواند ولی من به نگفته ام و هم من وهم او جزوه هایی را از استادها گرفته ایم . در حال حاظر من به خاطر اینکه به او نگفته ام عداب وجدان دارم وحس میکنم تمام جزوه های من دارم واو ندارد را باید به او بدهم ونسبت به او اگر رتبه بدی بیاورد مسولم… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز دوست شما نیز به اندازه شما فرصت برابر برای تهیه جزوء و خواندن دروس را دارد و از استاد مشترکتان می توانسته است به یک اندازه استفاده کند و بقیه چیزها به پیشتکار هریک از شماها دارد در صورتی که بتوانید به ایشان جزوء یا کتاب کمک کنید خوب می باشد اما اینکه نخواهید وقتتان را برای اینگونه مسائل بگذارید و تنها به درس اختصاص بدهید نیز هیچ مشکلی ندارد چون شما از عمد که کاری را انجام نداده اید که ایشان نتواند درس بخواند تنها دارید مسیر خودتان را می روید و ایشان… بیشتر بخوانید
سلام وقت بخیر خسته نباشید خدمت شما مشاور گرامی خیلی ممنون از سایت خوب شما خیلی ممنون میشم اگر پاسخ مرا دهید راهنماییم کنید من دو سه سال پیش نامزد داشتم و دوران عقد ولی متاسفانه مشکلاتی پیش اومد که این نامزدی بهم خورد و جدا شدیم و متاسفانه بکارت خودم از دست دادم بعد این اتفاق به شدت دوری کردن از همه چی و همه کسی برام پیش اومد خیلی کلافه و عصبی و بهم ریخته خیلی طول کشید تا بتونم کنار بیام ولی خوب هنوز درگیری فکری دارم نگاهم به ازدواج خیلی منفی هست چرا که تجربه خوبی… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز نگرانی های شما قابل درک می باشد اما بهتر است برای اینکه بتوانید در آینده زندگی موفقی را تجربه کنید در اول با کمک یک مشاور به صورت حضوری دیدگاهی را که در مورد زندگی و ازدواج در شما شکل گرفته است مورد بررسی قرار بدهید و بعد از آن به رابطه قبلی خود به عنوان یک تجربه برای رسیدن به اهداف و ساختن یک زندگی موفق در آینده استفاده کنید . بهتر است برای ازدواج مجدد در اول بگذارید خواستگارتان با ویژگی های شما آشنا شود و یک شناخت نسبی نسبت به شما… بیشتر بخوانید
بسم الله سلام مشخصات من: سن ۲۸ قد ۱۸۶ وزن ۱۰۰ جنسیت مرد صورت کشیده ریش پرپشت و موهای متوسط فرزند آخر خانواده لیسانس بیکار مستاجر متاهل فاقد فرزند علت مراجعه: اختلال در زندگی و عدم توانایی مدیریت و پیشبرد آن به سوی هدف خاصی طرح مساله: تولد من از طرف والدینم ناخواسته بود و قصد سقط کردن مرا داشتن ولی نشد. از بچگی آدم خجالتی و لوس و بی نمکی بودم و هیچ شیرینی خاصی هم نداشتم تا مورد توجه کسی از اقوام قرار بگیرم و بهمین دلیل مقداری گوشه گیر و دائم به پدر(بیشتر) و مادرم وابسته بودم… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز ممکن است سبک تربیتی والدینتان در شما تاثیر زیادی گذاشته باشد اما بیشتر مواردی که شما بیان کردید از جمله مهارت اجتماعی، فن بیان، اعتماد بنفس، مدیریت شرایط مالی و مدیریت عاطفی همه اینها مواردی هستند که هنوز نیز برای شما قابل آموزش می باشند . سعی کنید در اجتماع و در بین افراد حضور داشته باشید این موضوع می تواند در افزایش مهارت های اجتماعی و داشتن فرصت های بیشتر برای موفقیت و شناخت بیشتر علایق خودتان به شما کمک کند. داشتن آگاهی نسبت به نیازهای همسرتان و شناخت بیشتر نسبت به ایشان… بیشتر بخوانید
سلام خسته نباشیدمنو شوهرم ۵سال باهم دوست بودیم و خیلی همودوست داشتیم ۴ساله ک ازدواج کردیم اما چندین بار درطول ازدواجم بهم خیانت کرده و من بخشیدمش اخرین بار خواستم جدابشم ولی بخاطر پسرم حاظرشدم تحمل کنم دیگه کاری ب کارش نداشته باشم .خودش پس از هربار رسواشدن میگف من دوستت دارم من عاشق تو و زندگیمون هستم با تو ب همه چی رسیدم میگفتم پس جرا باز بهم خیانت میکنی سرشو مینداخت پایین گاهی وقتا میگف هوس .نمیدونم چکار کنم کمکم کنین .چکارکنم که دست از این گارهاش برداره ایا ادامه دادن درسته؟؟هربار خیلی ادعای پشیمونی میکنه اما باز… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز قابل درک است که شرایط سختی را تحمل می کنید اما دقت کنید که موضوع خیانتی مبحثی است که نیاز به بررسی دقیق دارد و در اول بهتر است آرامش خود را حفظ کنید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید و با توجه به اینکه این خیانت بارها تکرار شده است و ایشان حتی با ابراز پشیمانی باز به این سمت رفته اند بهتر است به صورت حضوری با حضور ایشان وارد پروسه مشاور شوید تا از تمامی جهات این موضوع مورد بررسی قرار گیرد سعی کنید در مورد این موضوعات در جلوی… بیشتر بخوانید
سلام وقتتون بخیر خانمی هستم۲۶ ساله تقریبا یکسال و نیم ازدواج کردم زندگیه ما با مشکلات فراوانی شروع شد تقریبا شش ماه بعد عقدمون همسرم که دوشریک داشت از شریک اولش که پسرعموش بود جدا شد شریک دومش برادرش بود که باهم موندن من برای کمک به همسرم به ایشان در کار کمک میکردم جداییه ایشان همراه با مبلغ هنگفتی بدهی بود که طی یک سال توانستیم به امید خدا از پس این مشکل بر بیایم تموم شدن بدهی همانا و جدا شدن برادرشون از ما همان و دوباره همسرم زیر بار بدهی رفتن نامردی های زیادی از برادر و… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز قابل درک است که شرایط سختی را در این زمینه تحمل کرده اید و شرایط سخت اقتصادی می تواند باعث فشار زیادی بر افراد شود و همسر شما نیز ممکن است به علت فشارهای اقتصادی و بی اعتمادی های که دیگران به ایشان کرده اند ممکن است دچار بحران روحی شده باشند و شما به عنوان یک همراه می توانید در این شرایط سخت با کمک به ایشان و آرام کردن منزل و ایجاد کمی تنوع در خانه می توانید شرایط بهتری را ایجاد کنید و بهتر است کمی فرصت به ایشان بدهید تا… بیشتر بخوانید
سلام خدمت مشاور عزیز من دحتری ۲۴ ساله هستم ۶ سالی با یک پسر دوست بودم خیلی هم همو دوست داشتیم سال ۳ دوستیمون تو کیفش تریاک پیدا کردم و گفت مال دوستمه منو راضی کرد الان یکسال و نیمه که عقد کردیم و نزدیک عروسیمونه خیلیم دوسش دارم اما فهمیدم که داره به قرص ترامادول اعتیاد داره از چون تو عقد تو کیفش پیدا کردم بازم بخاطرعلاقم بهش گذشتم ولی الان چرت زدناش ،هواس پرتیاش ،منگ بودنش داره اذیتم میکنه لطفا کمکم کنید باید چیکار کنم ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز بهتر بود در همان زمان دقت بیشتری در این مورد میکردید و بعد وارد مرحله ازدواج می شودید . به نظر می رسد که ایشان با علایمی که شما بیان کردید به ترمادول و شاید کنار آن مواد دیگری اعتیاد داشته باشند البته نیاز به بررسی بیشتر نیز می باشد. دقت کنید که نادیده گرفتن این موضوع هیچ کمکی به شما نخواهد کرد و بهتر است قبل از ازدواج این موضوع را با ایشان در آرامش در میان بگذارید و از ایشان بخواهید برای ترک به یک مرکز معتبر مراجعه کنند و دلیل گرایش… بیشتر بخوانید
ممنون ازلطفتون
باسلام و ادب از اینکه وقت می گذارید متشکرم. من یک دختر ۳۵ساله و شاغل هستم. پدرم فوت شده. مشکلات من با مادرم از زمانی شروع شد که من به خواهر کوچکترم که ازدواج کرده و دو دختر کوچیک داره و وضع مالی مناسبی نداره شروع شد. خواهرم همسر داره ولی بخاطر شغلش نمی تونه از پس مخارج سنگین خانواده بربیاد و من و خواهر بزرگترم که اون هم شاغل هستند بهشون کمک می کنیم. خواهرم و من از ارث پدری سهم خواهرم را خریدیم و در عوض براش یک آپارتمان خریدیم. شش ماه قبل هم برای اینکه میخواست ماشین… بیشتر بخوانید
با سلام خدمت شما دوست عزیز اینکه شما به اعضای خانواده خود کمک می کند بسیار مورد احترام است اما دقت کنید که ممکن است این کمک های شما باعث شود که مثلا خانواده خواهرتان و شوهرشان خودشان برای رسیدن به خواسته هایشان تلاش نکنند و همیشه این توقع را از شما داشته باشند و این می تواند به مرور زمان باعث بی مسئولتی خانواده خواهرتان مخصوصا شوهرشان شود و باعث شود توقعات از شما نیز افزایش یابد و اگر شما قرار باشد همه افراد را راضی نگه دارید دیگر وقتی برای زندگی خودتان نمی توانید قرار بدهید و آرامش… بیشتر بخوانید
ممنونم.