مشاوره افسردگی فرآیندی است که آن مشاور به تشخیص و درمان فرد افسرده پرداخته و ابتدا با روش های بدون دارو شروع شده و سپس در صورت نیاز و شدت افسردگی دارو نیز تجویز می شود.
آیا افسردگی منجر به تنبل شدن شما می شود؟
فرد افسرده را نمی توانید با فرد بی احساس و تنبل مقایسه کنید. اگر فردی تنبل باشد، هیچ کاری انجام نمی دهد یا کارهای ناخوشایندی انجام می دهد، حتی زمانی که انرژی لازم برای انجام دادن کارش را داشته باشند.
افراد به دلیل افسردگیبی انگیزه می شوند، معمولا می خواهد کار کند ولی احساس می کند که چنین توانایی ندارد. آیا می دانید چرا این اتفاق رخ می دهد؟
علائم افسردگی چه مواردی می باشند؟
از نظر مشاور افسردگی : تشخیص علائم افسردگی اهمیت زیادی دارد.
متاسفانه نیمی از افرادی که افسردگی دارند، هیچ وقت شناسایی نمی شوند یا تحت درمان قرار نمی گیرند.
علائم افسردگی عبارتند از: • عدم تمرکز، یادآوری جزئیات و تصمیم گیری ها • خستگی • احساس گناه، بی ارزش بودن و درماندگی • بدبینی و ناامیدی • بی خوابی، بیدار ماندن تا اوایل صبح، یا خوابیدن بیش از اندازه • بیقراری • تحریک پذیری • از دست دادن علاقمندی نسبت به مواردی که قبلا لذت بخش بوده اند، همانند سکس • خوردن بیش از حد غذا یا از دست دادن اشتها • درد ها، ناراحتی ها، سردردها یا گرفتگی های عضلانی که خوب نمی شوند • مشکلات گوارشی که بدون دریافت درمان بهبود نمی یابند • ادامه داشتن احساسات غمگینی، اضطراب یا پوچ گرایی • تفکرات یا اقدامات خود کشی
علائم افسردگی در مردان چگونه است؟
افراد مختلف علائم مختلفی از افسردگی را تجربه می کنند و همچنین علائم موجود در مردان نسبت به علائم موجود در زنان متفاوت می باشد. مردان به احتمال زیاد احساس خستگی و بی قراری می کنند، علاقه شان نسبت بهکار، خانواده و یا سرگرمی ها کاهش پیدا می کند و با مشکلات خوابی مواجه می شوند.
مردها معمولا در جلسه مشاوره افسردگی علائم را بیان کرده و در بسیاری موارد بیان آن برایشان سخت است.
آیا افسردگی قابل معالجه است؟
در حالی که افسردگی قابل درمان می باشد و علائم آن قابل رفع است، ولی نمی تواند به صورت کامل معالجه شود.
در مقابل، هدف درمانگر بهبود دادنمی باشد. همانند سایر شرایط مزمن، حتی در صورتی که فرض بر امکان بروز مجدد آن باشد، یک سری روش های درمانی برای کاهش شدت علائم، مدیریت شرایط و حمایت از شماوجود دارند.
آیا اضطراب و افسردگی می تواند به خودی خود از بین برود؟
در اکثر موارد، اضطراب یک شرایطی می باشد که به صورت خود به خود به وجود می آید و از بین می رود. ولی در برخی مواقع، اضطراب نمی تواند بدون استفاده کردن از درمان، به صورت کامل از بین برود. این یک نکته منفی می باشد.
نکته مهم این است که شما می توانید علائم خودتان را مدیریت کنید تا آنها شرایط شما را مدیریت نکنند.
من به چه نحوی می توانم تشخیص بدهد که دچار اضطراب شده ام یا افسردگی؟
اختلال های اضطرابی از طریق علائم مختلفی مشخص می شوند. یکی از رایج ترین علامت های موجود عبارت از نگرانی افراطی یا ناگهانی می باشد که منجر به ایجاد اختلال در عملکرد روزمرهمی شود. سایر علائم موجود شامل بیقراری، سراسیمگی، خستگی، مشکل تمرکز، تحریک پذیری، درد عضلات و مشکلات خوابی می باشند.
۱۱ علامت و نشانه مربوط به اختلال های اضطرابی از جمله افسردگی
اکثر افراد در برخی از مراحل زندگی خودشان اضطراب را تجربه می کنند.
در واقع، اضطراب یک واکنش کاملا نرمال به اتفاقات استرس زای زندگی، همانند جابجایی، تغییر شغل و مواجه شدن با مشکلات مالی می باشد.
با این وجود، زمانی که علائم اضطراب طولانی مدت تر از اتفاقات محرک کننده آن باشند و در زندگی شما تداخل ایجاد کنند، این موارد می تواند نشانه دهنده یک اختلال اضطرابی باشند.
اختلال های اضطرابی می توانند ناتوان کننده باشند، با این حال می توان از طریق دریافت یک کمک مناسب از یک متخصص بالینی مدیریت شوند. شناخت علائم اولین مرحله می باشد.
در ادامه ۱۱ علامت رایج مربوط به یک اختلال اضطرابی در مشاوره افسردگی و همچنین نحوه کاهش یافتن اختلال به صورت طبیعی و زمانی که به کمک یک متخصص نیاز پیدا می شود، بیان شده اند:
۱٫ نگرانی بیش از حد
یکی از رایج ترین علامت های اختلال اضطرابی، نگرانی بیش از حد می باشد.
نگرانی مربوط به اختلال اضطرابی، هیچ نوع تناسبی با اتفاقات تحریک کننده آن ندارند و معمولا در واکنش به یک موقعیت نرمال و روزانه صورت می گیرند.
به منظور اینکه یک نگرانی به عنوان علامتی از اختلال اضطراب عمومی شده در نظر گرفته شود، باید در اکثر روزها و حداقل به مدت شش ماه ادامه داشته باشد و کنترل کردن آن سخت باشد.
نگرانی ایجاد شده باید شدید و ناگهانی باشد، منجر به ایجاد مشکل در تمرکز و انجام دادن وظایف روزمره شود.
افراد زیر ۶۵ سال با بیشترین ریسک مربوط به اختلال اضطراب عمومی شده مواجه هستند، به خصوص افرادی که مجرد هستند، یک وضعیت اقتصادی اجتماعی سطح پایینی دارند و عوامل استرس زای زیادی در زندگی آنها وجود دارد.
۲٫ احساس تهییج شدن
زمانی که یک فردی اضطراب را احساس می کند، بخشی از سیستم عصبی آنها بیش از حد فعال می شود.
این تاثیرات بر روی کل بدن تاثیر می گذارد که شامل ضربان شدید قلب، عرق ریزی کف پا و کف دست، لرزان بودن دست ها و خشکی دهانمی باشد.
دلیل صورت گرفتن این علائم، وجود داشتن این احساس در ذهن شما می باشد که یک خطری را درک کرده اند و به همین دلیل ذهنتان تلاش می کند بدن شما را آماده واکنش نشان دادن به تهدید بکند.
بدن شما جریان خونی را از سیستم گوارشی منحرف کرده و آن را به سمت عضلاتی می فرستد که شما برای دویدن یا مبارزه به آنها نیاز دارید.
همچنین این کار منجر به افزایش ضربان قلب شما می شود و احساس های شما را شدیدتر می کند.
هر چند که این احساسات در حین مواجه شدن با یک تهدید واقعی مفید می باشند، ولی در صورتی که ترس فقط در سر (ذهن) شما وجود داشته باشد، می تواند ناتوان کننده باشد.
حتی برخی از تحقیقات صورت گرفته بیانگر این است که افراد دارای اختلال های اضطرابی، نمی توانند حالت انگیختگی خودشان را همانند افراد بدون اختلال اضطرابی، سریع کاهش بدهند؛ این بدان معنا است که آنها تاثیرات اضطراب را برای یک دوره طولانی مدت تری تجربه می کنند.
بیقرارییکی دیگر از علائم رایج اضطراب به خصوص در کودکان و نوجوانان است.
زمانی که یک فردی بیقراری را تجربه می کند، در اغلب مواقع آن را به عنوان یک احساس حدی (جوش آوردن را متصور شوید یا سریز شدن آب) یا یک اصرار ناخوشایند برای حرکت کردن تعریف می کنند.
مطالعه صورت گرفته بر روی ۱۲۸ کودکی که در آنها اختلال های اضطرابی تشخیص داده شده بود، نشان داد که ۷۴% از آنها بی قراریرا به عنوان یکی از علائم اضطراب اصلی شان توصیف می کنند.
در حالیکه بیقراری در تمامی افراد مبتلا به اضطراب صورت نمی گیرد، ولی یک معیاری می باشد که پزشکان در حین صورت دادن تشخیص، به صورت مکرر از آن استفاده می کنند.
در صورتی که شما بی قراری را در اغلب مواقع روزها و به مدت بیش از شش ماهتجربه کنید، این حالت می تواند نشان دهنده یک اختلال اضطرابی باشد.
۴- خستگی یکی از علائم بارز در جلسات مشاوره بیماران افسرده
در جلسات مشاوره احساس خستگی در بیماران افسرده بسیار دیده می شود.
به راحتی خسته شدن می تواند یک علامت بالقوه دیگری از اختلال اضطراب عمومی شده باشد.
این علامت می تواند منجر به شگفت زده شدن برخی از افراد شود، چرا که یک اضطراب معمولا با فعالیت بیش از حد یا برانگیختگی مرتبط است.
در برخی موارد، خستگی می تواند بعد از یک حمله اضطرابی صورت بگیرد، در حالیکه در مورد سایر افراد، خستگی می تواند مزمن باشد.
هنوز مشخص نمی باشد که آیا این خستگی به دلیل سایر علائم اضطراب، همانند بی خوابی یا گرفتگی عضلات، یا به خاطر تاثیرات هورمونی اضطراب مزمن ایجاد می شود.
با این وجود، نکته مهمی که باید مورد توجه قرار بگیرد عبارت از این نکته است که خستگی همچنین می تواند علامتی از افسردگی یا شرایط بالینی دیگری باشد؛ به همین دلیل خستگی برای تشخیص یک اختلال اضطرابی کافی نمی باشد.
۵-مشکل داشتن در تمرکز
اکثر افراد دارای اضطراب، یک سری مشکلات مربوط به تمرکز را گزارش می کنند.
یک مطالعه صورت گرفته بر روی ۱۵۷ کودک و نوجوان دارای اختلال اضطراب عمومی شده نتیجه گیری کرد که بیش از دو سوم آنها دارای مشکل تمرکز می باشند.
یک مطالعه دیگری که بر روی ۱۷۵ فرد بالغ دارای همان اختلال صورت گرفته بود، نتیجه گیری کرد که تقریبا ۹۰% از مشارکت کنندگان دارای مشکل تمرکز می باشند. زیاد بودن میزان اضطراب در این افراد، احتمال بروز مشکل را افزایش می داد.
برخی از مطالعات روانشناسی صورت گرفته نشان داده اند که اضطراب می تواند در کارکرد حافظه (در واقع حافظه ای که مسئول نگهداری اطلاعات کوتاه مدت است) تداخل ایجاد کند. به عبارت دیگر :
می تواند در باعث جلوگیری از بروز اضطراب بالا در افراد دارای سطح عملکردی پایین شود.
با این وجود، مشکلات تمرکز همچنین می تواند نشان دهنده یک شرایط بالینی دیگری، همانند اختلال کمبود توجه یا افسردگی باشد؛ به همین دلیل مشکل تمرکزی یک دلیل کافی برای وجود داشتن اختلال اضطراب نمی باشد.
اکثر افراد دارای اختلال های اضطرابی، همچنین تحریک پذیری افراطی را هم تجربه می کنند و این در جلسات مشاوره افسردگی بسیار دیده می شود.
بر اساس نتایج مربوط به یک مطالعه جدید صورت گرفته بر روی ۶۰۰۰ فرد بالغ، بیش از ۹۰% افراد دارای اختلال اضطراب عمومی شده، احساس تحریک پذیری را در زمانی گزارش کرده بودند که اختلال اضطرابی در وخیم ترین شرایط خودش قرار داشت.
بزرگسالان جوان و میانسال دارای اختلال اضطراب عمومی شده، تحریک پذیری صورت گرفته در طول زندگی روزمره را دو برابر بیشتر از نگرانی های موجود گزارش کرده بودند.
با توجه به اینکه اضطراب با سطح تهییج و نگرانی افراطی زیادی مرتبط است، تعجب آور نخواهد بود که تحریک پذیری یک علامت رایجی باشد.
۷-گرفتگی عضلات
گرفتگی عضلات در بیشتر روزهای هفته، یک علامت رایج دیگری از اضطراب می باشد.
هر چند که این علائم می توانند رایج باشند، ولی ارتباط آنها با اضطراب تا به حال مشخص نشده است. ولی همچنین این امکان وجود دارد که اضطراب منجر به افزایش سفتی ماهیچه ها شود یا یک عامل سومی وجود داشته باشد که منجر به بروز هر دو اینها شود.
به صورت جالب توجهی نشان داده شده است که درمان درد عضلات با استفاده از روش درمان ریلکسیشن عضلات ،می تواند نگرانی را در افراد مبتلا به اختلال اضطراب عمومی شده کاهش دهد. حتی برخی از مطالعات نشان داده اند که این روش کارایی مشابهی با روش درمان شناختی رفتاری دارد.
۸-مشکل داشتن در خوابیدن یا باقی ماندن در حالت خواب
اختلالات خوابی رابطه قوی با اختلالات اضطرابی دارند. بیدار شدن در میانه های شب و مشکل داشتن در خوابیدن، دو مورد از رایج ترین مشکلات خوابی گزارش شده می باشند.
برخی از تحقیقات صورت گرفته نشان داده اند که حتی بی خوابی در طول دوران کودکی، می تواند با افزایش اضطراب در مراحل بعدی زندگی مرتبط باشد.
یک مطالعه ای که به مدت ۲۰ سال نزدیک به ۱۰۰۰ کودک را مورد مطالعه قرار داده بود، نتیجه گیری کرد که بی خوابی در کودکان، با ۶۰% ریسک افزایش یافته مربوط به ایجاد اختلال اضطراب تا سن ۲۶ سالگی مرتبط بوده است.
هر چند که بی خوابی و اضطراب ارتباط قوی با یکدیگر دارند، ولی هنوز مشخص نیست که آیا بی خوابی منجر به اضطراب می شود، یا اضطراب منجر به ایجاد بی خوابی می شود یا یک رابطه دو طرفه ای مابین آنها وجود دارد.
آنچیزی که مشخص می باشد، عبارت از این است که در حین درمان شدن یک اختلال اضطرابی، بی خوابی هم در اغلب مواقع بهبود می یابد.
۹-حملات وحشت زدگی
یکی از انواع اختلال های اضطرابی، اختلال وحشت زدگی نام دارد که با صورت گرفتن مکرر حمله های وحشت زدگی مرتبط است.
حمله های وحشت زدگی منجر به ایجاد یک احساس ترس شدید و مضمحل کننده ای می شود که می تواند ناتوان کننده باشد.
معمولا این ترس های افراطی با ضربان شدید قلبی، عرق ریزی، لرزش، تنگی نفس، کم عمق بودن تنفس، تهوع و ترس از مردن یا از دست دادن کنترل همراه می شوند.
حمله های وحشت زدگی می توانند به صورت مجزا صورت بگیرند، ولی در صورتی که به صورت مکرر و پیشبینی نشده صورت بگیرند، می توانند نشان دهنده یک اختلال وحشت زدگی باشند.
تخمین زده شده است که ۲۲% از بزرگسالان آمریکا، در برخی از مراحل زندگی خودشان وحشت زدگی را تجربه می کنند، ولی در حدود ۳% از آنها به اندازه ای حمله وحشت زدگی دارند که معیار مربوط به اختلال وحشت زدگی را تامین می کنند.
۱۰-اجتناب از موقعیت های اجتماعی
شما در صورت داشتن علائم زیر می توانید نشانه های اختلال اضطراب اجتماعی را نشان بدهید:
احساس اضطراب یا ترس در مورد موقعیت های اجتماعی پیش رو
نگران بودن نسبت به این مورد که توسط سایر افراد قضاوت شوید یا مورد بررسی قرار بگیرید
ترس داشتن نسبت به خجالت زده شدن یا استهزا شدن در برابر دیگران
اجتناب از موقعیت های اجتماعی خاص به دلیل ترس های موجود
اختلال اضطراب اجتماعی یک مورد کاملا رایجی می باشد و تقریبا بر روی زندگی ۱۲% از افراد بزرگسال آمریکایی تاثیر می گذارد.
اضطراب اجتماعی معمولا در مراحل اولیه زندگی شروع شود. در واقع، این اختلال در مابین حدود ۵۰% از افراد، قبل از سن ۱۱ سالگی تشخیص داده شده بود و در مورد ۸۰% از افراد، این اختلال قبل از سن ۲۰ سالگی تشخیص داده شد بود.
افراد دارای اضطراب اجتماعی در گروه های خودشان یا در حین ملاقات با سایر افراد، ممکن است که کاملا خجالتی و ساکت باشند. هر چند که ممکن است در ظاهر مضطرب به نظر برسند، ولی در درون خودشان یک ترس و اضطراب شدیدی خواهند داشت.
این کناره گیری در برخی مواقع می تواند باعث شود که افراد دارای اضطراب اجتماعی، پر افاده به نظر برسند، ولی این اختلال با عزت نفس پایین، خود انتقادی شدید و افسردگی همراه است.
۱۱-ترس های غیر عقلایی
ترس های شدید نسبت به موارد خاص، همانند عنکبوت ها، فضاهای بسته یا ارتفاعات، می تواند یک علامتی از فوبیا باشد.
یک فوبیا به عنوان یک اضطراب یا ترس افراطی نسبت به یک شئی یا موقعیت خاص در نظر گرفته می شود. این احساس به اندازه کافی شدید می باشد که می تواند توانایی شما برای عملکرد نرمال را دچار اختلال کند.
برخی از فوبیاهای رایج عبارتند از:
فوبیاهای مربوط به حیوانات: ترس از حیوانات یا حشرات خاص
فوبیاهای مربوط به محیط طبیعی: ترس نسبت به اتفاقات طبیعی همانند تند باد ها یا سیل ها.
فوبیای مربوط به خون – تزریق – جراحت: ترس نسبت به خون، تزریقات، سوزن ها یا جراحت ها
فوبیاهای موقعیتی: ترس نسبت به موقعیت های خاص، همانند هواپیما یا آسانسور
اگوروفوبیا Agoraphobia (ترس نسبت به مکان های باز) یک فوبیای دیگری می باشد که شامل ترس داشتن نسبت به حداقل دو مورد از موارد زیر است:
استفاده از حمل و نقل عمومی
قرار گرفتن در مکان های باز
قرار گرفتن در مکان های بسته
قرار گرفتن در صف یا در یک جای شلوغ
رفتن به بیرون از خانه به تنهایی
فوبیا بر روی بخشی از زندگی ۱۲٫۵% از آمریکایی ها تاثیر گذار می باشد. معمولا این افراد در دوران کودکی یا سال های نوجوانی دچار فوبیا می شوند و همچنین این فوبیان در زنان رایج تر از مردان می باشد.
آخرین دیدگاه و 78 دیدگاه دیگر نیاز به تایید دارند.
4.1244رای ها
امتیاز شما (روی ستاره سمت چپ بزنید↓)
اشتراک در
سوالات متداول مشاوره افسردگی
1 - افسردگی به چه صورتی شروع می شود؟
عوامل مختلفی می توانند در ایجاد افسردگی نقش داشته باشند که شامل عوامل ژنتیکی، بیولوژی و مواد شیمیایی موجود در ذهن، اتفاقات مربوط به زندگی، همانند از دست دادن عشق، یک مشکل رابطه ای، تجارب دوران اولیه کودکی یا هر نوع موقعیت استرس زا می باشد. افسردگی می تواند در هر سنی شروع شود، ولی اغلب مواقع در دوران نوجوانی یا اواسط دهه سوم یا چهارم زندگی شروع می شود.
2 - علامت و نشانه مربوط به اختلال افسردگی
در سایت مشاورانه11 علامت رایج مربوط به یک اختلال اضطرابی و همچنین نحوه کاهش یافتن اختلال به صورت طبیعی و زمانی که به کمک یک متخصص نیاز پیدا می شود، بیان شده اند: 1. نگرانی بیش از حد 2. احساس تهییج شدن 3. بیقراری 4. خستگی 5. مشکل داشتن در تمرکز 6. تحریک پذیری 7. گرفتگی عضلات 8. مشکل داشتن در خوابیدن یا باقی ماندن در حالت خواب 9. ...
3 - آیا اضطراب و افسردگی خود به خود از بین برود؟
در اکثر موارد، اضطراب و افسردگی خفیف بر اساس شرایطی خود به خود به وجود آمده و نوع خفیف آن ممکن است از بین برود. ولی در اکثر مواقع نیاز به درمان است و بهتر است فرد در مراحل ابتدایی درمان شود. نکته مثبت موجود عبارت از این است که شما می توانید علائم خودتان را مدیریت کنید تا آنها شرایط شما را مدیریت نکنند.
4 - آیا افسردگی قابل درمان است؟
افسردگی و علائم آن قابل درمان می باشد ولی عدم رعایت فرد می تواند سبب بازگشت آن شود. لذا مشاور فرد افسرده را در یک فرآیند وابسته به زمان بهبود می دهد. همانند سایر شرایط مزمن، حتی در صورتی که فرض بر امکان بروز مجدد آن باشد، یک سری روش های درمان برای کاهش شدت علائم، مدیریت شرایط و حمایت از شما وجود دارند.
5 - آیا افسردگی به جنسیت فرد ربط دارد؟
بله، بسته به زن یا مرد بودن علائم و توع افسردگی متفاوت است برای اطلاعات بیشتر به سایت مشاورانه مراجعه کنید.
فکر کردن به مرگ نشان میدهد که چقدر دردی را تحمل میکنید. مهم است بدانید که شما تنها نیستید و راههایی برای بهبود شرایط وجود دارد.
اگر نیاز به مشاوره فوری دارید با خطوط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.
شما قویتر از آن چیزی هستید که فکر میکنید.
یگانا
4 ماه قبل
به نظرم نیازه که با یک مشاوره صحبت کنم چون به فکر خودکشی هستم اما نه برای الان چون روش های خودکشی هر کدوم ی مشکلی داشتن و منتظرم تا شاغل بشم و بعد اون خودکشی خودخواسته انجام بدم،در کل از همچی خسته شدم و فقط کارهای روزانه رو چون مجبورم انجام میدم ولی دلم میخواد بشینم یکجا فقط به دیوار زل بزنم
سلام دوست عزیز در ابتدا باید به یاد داشته باشید که خودکشی راه حل نیست، هرچند ممکنه در این لحظه راه حلی به نظر برسه، اما خودکشی مشکلات رو حل نمیکنه و فقط درد رو به اطرافیانتون منتقل میکنه. هر چقدر هم که شرایط سخت باشه، زندگی ارزش زندگی کردن رو داره. مشاور میتونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر بشناسید و با اونها کنار بیاید، علاوه بر این تکنیک هایی به شما معرفی می کند تا شرایط و مشکلات را مدیریت کنید. برای صحبت با برترین روانشناسان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز
احساسات شما کاملا قابل درک هستند و بسیاری از افراد در طول زندگی لحظاتی را تجربه میکنند که احساس ناامیدی و بیارزشی میکنند، اما این احساسات کاملا قابل درمان هستند.
اگر فکر میکنید که به تنهایی نمیتوانید از این شرایط عبور کنید، لطفا از دیگران کمک بگیرید. میتوانید با یک دوست، خانواده، روانشناس یا هر فرد قابل اعتماد دیگری صحبت کنید. صحبت کردن در مورد احساساتتان میتواند به شما کمک کند تا بار سنگین خود را سبک کنید و راه حلهایی برای مشکلاتتان پیدا کنید.
اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نیز می تواند به شما کمک کند.
سلام دوست عزیز
خودکشی یک راه حل دائمی برای مشکلات موقتی است، مشکلات زندگی ممکن است بسیار بزرگ به نظر برسند، اما همیشه راه حلهایی وجود دارد. به یاد داشته باش که افکار خودکشی قابل درمان هستند.
اگه تمایل دارید می تونید اینجا صحبت کنید. مشاوره اورژانسی ۱۲۳ نیز می تواند به شما کمک کند.
عادله
5 ماه قبل
من خیلی حال روحی بد و افسردگی شدیدی دارم . تصمیم دارم خودکشی کنم.خواستم ببینم اینجا میتونم حال روحیمو خوب کنم
سلام دوست عزیز. چرا به فکر خودکشی افتادهاید؟ گاهی اوقات، صحبت کردن در مورد احساساتمان میتواند به ما کمک کند تا بهتر آنها را درک کنیم. وانشناسان و روانپزشکان میتوانند به شما کمک کنند تا افکارتان را مدیریت کنید و راههای مقابله با احساسات منفی را یاد بگیرید. می توانید با خطوط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید تا کمکتان کنند. ممکن است در حال حاضر احساس کنید که خودکشی تنها راه حل است، اما اینطور نیست. مشکلات موقتی هستند و راههای زیادی برای حل آنها وجود دارد. با گذشت زمان، احساسات شما بهبود مییابد و شما میتوانید به زندگی خود… بیشتر بخوانید
مهسا
5 ماه قبل
سلام وقت بخیر
شش ماه پیش زایمان کردم احساس افسردگی دارم، حس میکنم چهره ام لاغر و پیر شده، باهمه دعوا میکنم دلم میخواد بمیرم ، متاسفانه چند باری بچمو کتک زدم ( مثلا یه کوچولو زدم تو کمرش)😭😭
با کوچیکترین حرفی از سمت خانواده گریه میکنم وپرخاش میکنم
نمیدونم چیکارکنم دیوونه شدم😭
سلام دوست عزیز. احساسات منفی بعد از زایمان، مخصوصا افسردگی پس از زایمان، خیلی رایجتر از اونی هست که فکر میکنی و مادران زیادی را درگیر می کند. دلیل این اتفاق تغییرات هورمونی بعد از زایمان، کم خوابی، مسئولیتهای جدید و فشارهای اجتماعی است. این موضوع بسیار مهم است زیرا وی رابطه تو با فرزندت، همسرت و بقیه اعضای خانواده تاثیر منفی می گذارد. اولین گام برای درمان این است که به روانشناس مراجعه کنی. برای صحبت با مشاور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید و به صورت حضوری، آنلاین یا تلفنی صحبت کنید. سعی کن… بیشتر بخوانید
Silent majority
5 ماه قبل
سلام من دخترم ۲۳ سالمه افسردگی شدید داشتم و دارم و افکار خودکشی جدیدا زیاد به سراغم میاد میترسم راجبش با کسی صحبت کنم دلیل این افکارم اینه من چند وقت پیش اضطراب اجتماعی خیلی شدید داشتم و پنیک میشدم ولی الان اوکیم و فقط توی ارتباط گرفتن با مردم یکم مشکل دارم با این حال رفتم دنبال علاقم و در کافیشاپ باریستام و سرو قهوه با منه یک ماهه اینکارو شروع کردم سرکار خیلی تلاش میکنم با مشتری ارتباط بگیرم و هنوز تازه کارم تو اینکار ولی بخاطر نمیدونم تازه کار بودنم یا ارتباط گرفتم توی یک ماه و… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز، کارهای زیر می تواند به بهبود شرایطی که تجربه می کنی کمک کند: توجه به پیشرفتت مهربانی با خودت تلاش برای ارتباط: اینکه تلاش میکنی با مشتریها ارتباط برقرار کنی و با همکارانت دوست شوی، نشان میدهد که تو فرد اجتماعی هستی و به روابط اهمیت میدهی. حتی اگر در ابتدا کمی سخت باشد، با تمرین و صبر، این مهارتها در تو تقویت خواهند شد. توجه به سلامت روانی: افسردگی یک بیماری است و نیاز به درمان دارد. داروها و رواندرمانی میتوانند به طور قابل توجهی به بهبود علائم افسردگی کمک کنند. به این منظور می توانید… بیشتر بخوانید
نرگس
6 ماه قبل
سلام من تومور مغزی دارم و وزوز گوش و حتی یک ثانیه هم آرامش ندارم کلی راه برای مردن امتحان کردم ولی نشده و حتی نمیتونم راه برم هیچ احساسی ندارم و بدون احساسات هستم فقط منتظر مرگم چون هیچ وقت خوب نمیشم و هر روز مثل دیروزشه و زندگی روی تخت حتی نمیتونم با کسی حرف بزنم واقعا چرا خدا جواب گریه های روزانه یا آرزوی مرگ روزانه یا حداقل ورزش های روزانه ی من رو نمیده؟
سلام دوست عزیز نکات زیر به شما کمک می کنند: صحبت با یک روانشناس یا مشاور میتواند به تو کمک کند تا با احساسات خود بهتر کنار بیایی به این منظور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید. مدیتیشن، یوگا و ماساژ میتوانند به کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب کمک کنند. حتی اگر جواب دعاهایت را آنطور که انتظار داری نگیری، بدان که خداوند همیشه شنونده است و به تو اهمیت میدهد. شاید راه حلهای او با آنچه تو تصور میکنی متفاوت باشد. تو قویتر از آنی هستی که فکر میکنی. این بیماری ممکن است بخشی… بیشتر بخوانید
Sareh
6 ماه قبل
خسته شدم از زندگی کردن چیکار کنم خوشحال باشم نمیتونم خوب غذا بخورم استرس مدرسه دارم همش با خواهرم دعوا میکنم خسته شدم همش گریه میکنم دلم میخواد خودکشی کنم
سلام دوست عزیز راه های زیر در کنترل این مشکل به شما کمک می کند: ۱٫ با یکی از دوستانت، اعضای خانواده، یا حتی مشاور مدرسه صحبت کن. ۲٫ سعی کن هر روز چند دقیقهای رو به خودت اختصاص بدی و کاری که دوست داری انجام بدی. مثلا کتاب بخونی، موسیقی گوش بدی، یا پیادهروی کنی. ۳٫ سبک زندگی سالم داشته باش ( خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش) ۴٫ گاهی اوقات دیدن پستهای دیگران در شبکههای اجتماعی میتونه باعث احساس بدی بشه. سعی کن زمان کمتری رو در شبکههای اجتماعی بگذرونی. ۵٫ روانشناس میتوانند بهت کمک کنن تا با… بیشتر بخوانید
سوالات متداول مشاوره افسردگی
1 - افسردگی به چه صورتی شروع می شود؟
عوامل مختلفی می توانند در ایجاد افسردگی نقش داشته باشند که شامل عوامل ژنتیکی، بیولوژی و مواد شیمیایی موجود در ذهن، اتفاقات مربوط به زندگی، همانند از دست دادن عشق، یک مشکل رابطه ای، تجارب دوران اولیه کودکی یا هر نوع موقعیت استرس زا می باشد. افسردگی می تواند در هر سنی شروع شود، ولی اغلب مواقع در دوران نوجوانی یا اواسط دهه سوم یا چهارم زندگی شروع می شود.
2 - علامت و نشانه مربوط به اختلال افسردگی
در سایت مشاورانه11 علامت رایج مربوط به یک اختلال اضطرابی و همچنین نحوه کاهش یافتن اختلال به صورت طبیعی و زمانی که به کمک یک متخصص نیاز پیدا می شود، بیان شده اند: 1. نگرانی بیش از حد 2. احساس تهییج شدن 3. بیقراری 4. خستگی 5. مشکل داشتن در تمرکز 6. تحریک پذیری 7. گرفتگی عضلات 8. مشکل داشتن در خوابیدن یا باقی ماندن در حالت خواب 9. ...
3 - آیا اضطراب و افسردگی خود به خود از بین برود؟
در اکثر موارد، اضطراب و افسردگی خفیف بر اساس شرایطی خود به خود به وجود آمده و نوع خفیف آن ممکن است از بین برود. ولی در اکثر مواقع نیاز به درمان است و بهتر است فرد در مراحل ابتدایی درمان شود. نکته مثبت موجود عبارت از این است که شما می توانید علائم خودتان را مدیریت کنید تا آنها شرایط شما را مدیریت نکنند.
4 - آیا افسردگی قابل درمان است؟
افسردگی و علائم آن قابل درمان می باشد ولی عدم رعایت فرد می تواند سبب بازگشت آن شود. لذا مشاور فرد افسرده را در یک فرآیند وابسته به زمان بهبود می دهد. همانند سایر شرایط مزمن، حتی در صورتی که فرض بر امکان بروز مجدد آن باشد، یک سری روش های درمان برای کاهش شدت علائم، مدیریت شرایط و حمایت از شما وجود دارند.
5 - آیا افسردگی به جنسیت فرد ربط دارد؟
بله، بسته به زن یا مرد بودن علائم و توع افسردگی متفاوت است برای اطلاعات بیشتر به سایت مشاورانه مراجعه کنید.
هزینه مشاور چقدره؟
برای اطلاع از هزینه های جلسه مشاوره می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.
هزینه مشاوره چقدر هست؟
برای آگاهی از هزینه مشاوره می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.
سلام من جدی دوست دارم بمیر
یطور که هرروز میگم ایشالا بمیرم
فقط خودم نه حتی دوستامم میگن
راه حل مرگ سریع و تضمینی بدید ممنون
سلام. مردن آسان است. زنده بودن مهم است. چرا برای درمان افسردگی شدید خود اقدام نمی کنید؟ ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲
من میخوام بمیرم
فکر کردن به مرگ نشان میدهد که چقدر دردی را تحمل میکنید. مهم است بدانید که شما تنها نیستید و راههایی برای بهبود شرایط وجود دارد.
اگر نیاز به مشاوره فوری دارید با خطوط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.
شما قویتر از آن چیزی هستید که فکر میکنید.
به نظرم نیازه که با یک مشاوره صحبت کنم چون به فکر خودکشی هستم اما نه برای الان چون روش های خودکشی هر کدوم ی مشکلی داشتن و منتظرم تا شاغل بشم و بعد اون خودکشی خودخواسته انجام بدم،در کل از همچی خسته شدم و فقط کارهای روزانه رو چون مجبورم انجام میدم ولی دلم میخواد بشینم یکجا فقط به دیوار زل بزنم
سلام دوست عزیز در ابتدا باید به یاد داشته باشید که خودکشی راه حل نیست، هرچند ممکنه در این لحظه راه حلی به نظر برسه، اما خودکشی مشکلات رو حل نمیکنه و فقط درد رو به اطرافیانتون منتقل میکنه. هر چقدر هم که شرایط سخت باشه، زندگی ارزش زندگی کردن رو داره. مشاور میتونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر بشناسید و با اونها کنار بیاید، علاوه بر این تکنیک هایی به شما معرفی می کند تا شرایط و مشکلات را مدیریت کنید. برای صحبت با برترین روانشناسان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید… بیشتر بخوانید
از این دنیا بیزارم قصد خودکشی دارم
سلام دوست عزیز
احساسات شما کاملا قابل درک هستند و بسیاری از افراد در طول زندگی لحظاتی را تجربه میکنند که احساس ناامیدی و بیارزشی میکنند، اما این احساسات کاملا قابل درمان هستند.
اگر فکر میکنید که به تنهایی نمیتوانید از این شرایط عبور کنید، لطفا از دیگران کمک بگیرید. میتوانید با یک دوست، خانواده، روانشناس یا هر فرد قابل اعتماد دیگری صحبت کنید. صحبت کردن در مورد احساساتتان میتواند به شما کمک کند تا بار سنگین خود را سبک کنید و راه حلهایی برای مشکلاتتان پیدا کنید.
اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نیز می تواند به شما کمک کند.
روش های خودکشی بدون درد
سلام دوست عزیز
خودکشی یک راه حل دائمی برای مشکلات موقتی است، مشکلات زندگی ممکن است بسیار بزرگ به نظر برسند، اما همیشه راه حلهایی وجود دارد. به یاد داشته باش که افکار خودکشی قابل درمان هستند.
اگه تمایل دارید می تونید اینجا صحبت کنید. مشاوره اورژانسی ۱۲۳ نیز می تواند به شما کمک کند.
من خیلی حال روحی بد و افسردگی شدیدی دارم . تصمیم دارم خودکشی کنم.خواستم ببینم اینجا میتونم حال روحیمو خوب کنم
سلام دوست عزیز. چرا به فکر خودکشی افتادهاید؟ گاهی اوقات، صحبت کردن در مورد احساساتمان میتواند به ما کمک کند تا بهتر آنها را درک کنیم. وانشناسان و روانپزشکان میتوانند به شما کمک کنند تا افکارتان را مدیریت کنید و راههای مقابله با احساسات منفی را یاد بگیرید. می توانید با خطوط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید تا کمکتان کنند. ممکن است در حال حاضر احساس کنید که خودکشی تنها راه حل است، اما اینطور نیست. مشکلات موقتی هستند و راههای زیادی برای حل آنها وجود دارد. با گذشت زمان، احساسات شما بهبود مییابد و شما میتوانید به زندگی خود… بیشتر بخوانید
سلام وقت بخیر
شش ماه پیش زایمان کردم احساس افسردگی دارم، حس میکنم چهره ام لاغر و پیر شده، باهمه دعوا میکنم دلم میخواد بمیرم ، متاسفانه چند باری بچمو کتک زدم ( مثلا یه کوچولو زدم تو کمرش)😭😭
با کوچیکترین حرفی از سمت خانواده گریه میکنم وپرخاش میکنم
نمیدونم چیکارکنم دیوونه شدم😭
سلام دوست عزیز. احساسات منفی بعد از زایمان، مخصوصا افسردگی پس از زایمان، خیلی رایجتر از اونی هست که فکر میکنی و مادران زیادی را درگیر می کند. دلیل این اتفاق تغییرات هورمونی بعد از زایمان، کم خوابی، مسئولیتهای جدید و فشارهای اجتماعی است. این موضوع بسیار مهم است زیرا وی رابطه تو با فرزندت، همسرت و بقیه اعضای خانواده تاثیر منفی می گذارد. اولین گام برای درمان این است که به روانشناس مراجعه کنی. برای صحبت با مشاور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید و به صورت حضوری، آنلاین یا تلفنی صحبت کنید. سعی کن… بیشتر بخوانید
سلام من دخترم ۲۳ سالمه افسردگی شدید داشتم و دارم و افکار خودکشی جدیدا زیاد به سراغم میاد میترسم راجبش با کسی صحبت کنم دلیل این افکارم اینه من چند وقت پیش اضطراب اجتماعی خیلی شدید داشتم و پنیک میشدم ولی الان اوکیم و فقط توی ارتباط گرفتن با مردم یکم مشکل دارم با این حال رفتم دنبال علاقم و در کافیشاپ باریستام و سرو قهوه با منه یک ماهه اینکارو شروع کردم سرکار خیلی تلاش میکنم با مشتری ارتباط بگیرم و هنوز تازه کارم تو اینکار ولی بخاطر نمیدونم تازه کار بودنم یا ارتباط گرفتم توی یک ماه و… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز، کارهای زیر می تواند به بهبود شرایطی که تجربه می کنی کمک کند: توجه به پیشرفتت مهربانی با خودت تلاش برای ارتباط: اینکه تلاش میکنی با مشتریها ارتباط برقرار کنی و با همکارانت دوست شوی، نشان میدهد که تو فرد اجتماعی هستی و به روابط اهمیت میدهی. حتی اگر در ابتدا کمی سخت باشد، با تمرین و صبر، این مهارتها در تو تقویت خواهند شد. توجه به سلامت روانی: افسردگی یک بیماری است و نیاز به درمان دارد. داروها و رواندرمانی میتوانند به طور قابل توجهی به بهبود علائم افسردگی کمک کنند. به این منظور می توانید… بیشتر بخوانید
سلام من تومور مغزی دارم و وزوز گوش و حتی یک ثانیه هم آرامش ندارم کلی راه برای مردن امتحان کردم ولی نشده و حتی نمیتونم راه برم هیچ احساسی ندارم و بدون احساسات هستم فقط منتظر مرگم چون هیچ وقت خوب نمیشم و هر روز مثل دیروزشه و زندگی روی تخت حتی نمیتونم با کسی حرف بزنم واقعا چرا خدا جواب گریه های روزانه یا آرزوی مرگ روزانه یا حداقل ورزش های روزانه ی من رو نمیده؟
سلام دوست عزیز نکات زیر به شما کمک می کنند: صحبت با یک روانشناس یا مشاور میتواند به تو کمک کند تا با احساسات خود بهتر کنار بیایی به این منظور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید. مدیتیشن، یوگا و ماساژ میتوانند به کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب کمک کنند. حتی اگر جواب دعاهایت را آنطور که انتظار داری نگیری، بدان که خداوند همیشه شنونده است و به تو اهمیت میدهد. شاید راه حلهای او با آنچه تو تصور میکنی متفاوت باشد. تو قویتر از آنی هستی که فکر میکنی. این بیماری ممکن است بخشی… بیشتر بخوانید
خسته شدم از زندگی کردن چیکار کنم خوشحال باشم نمیتونم خوب غذا بخورم استرس مدرسه دارم همش با خواهرم دعوا میکنم خسته شدم همش گریه میکنم دلم میخواد خودکشی کنم
سلام دوست عزیز راه های زیر در کنترل این مشکل به شما کمک می کند: ۱٫ با یکی از دوستانت، اعضای خانواده، یا حتی مشاور مدرسه صحبت کن. ۲٫ سعی کن هر روز چند دقیقهای رو به خودت اختصاص بدی و کاری که دوست داری انجام بدی. مثلا کتاب بخونی، موسیقی گوش بدی، یا پیادهروی کنی. ۳٫ سبک زندگی سالم داشته باش ( خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش) ۴٫ گاهی اوقات دیدن پستهای دیگران در شبکههای اجتماعی میتونه باعث احساس بدی بشه. سعی کن زمان کمتری رو در شبکههای اجتماعی بگذرونی. ۵٫ روانشناس میتوانند بهت کمک کنن تا با… بیشتر بخوانید