تأثیر باور به روابط زناشویی مخرب است و منجر به اضطراب جنسی می شود.
تصمیم گیری های یک جانبه، ارعاب، و حیاتی و اعتماد به زندگی خانوادگی مورد آزار و اذیت قرار می گیرد.
مشکل اصلی سوء تفاهم، سوء رفتار، سوء تفاهم و سوء تفاهمات است که تأثیر منفی زیادی بر روابط بین احزاب دارد که عمدتا ریشه کن، تحقیر، دروغ و محاکمه است.
بحث در مورد جنبه های مختلف اختلافات خانوادگی و آسیب های ناشی از آن نشان داد که تلاش برای جلوگیری از آن صورت گرفته است.
راه های بسیاری برای مقابله با این آفات وجود دارد و ما باید راه حلی برای مشکل و موقعیت ما ارائه دهیم.
گزارشی از یک جلسه مشاوره خانواده
در اینجا چند روش برای کاهش مشکلات داده و امیدواریم بتوانیم در این مسیر به شما کمک کنیم.
- یکی از مهم ترین وظایف همسران، احترام به همسران است. چنین احترام متقابل نسبت به طرفین، رضایت همسر و همسر را به همراه خواهد داشت.
- یکی از عوامل رضایت مشترک بین شوهر و همسر، وجود و شناخت یک محیط با احترام است که پایداری زندگی زناشویی را به ارمغان می آورد.
- یکی از مسائل کلیدی که باید در محیط خانواده مورد توجه قرار گیرد، سیاست اقتصادی است. هر دو مردان و زنان هر دو در این مرحله مسئول هستند و هر دو باید در این راستا با یکدیگر همکاری کنند
- تهیه برنامه های اجتماعی، روانشناختی، فرهنگی و آموزش مناسب برای مقابله با پیامدهای این پدیده ها در سطح مؤسسات اجتماعی خانواده مهم است.
- ارتقاء مشارکت عمیق و پایدار اعضای خانواده از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، روحی، عاطفی، اقتصادی و غیره برای ارتقاء این نهاد اجتماعی در سطح میکرو و کلان مهم است.
- مسئله دیگری که باید در زمینه اصول اقتصادی مورد توجه قرار گیرد، رعایت حقوق مالی زن و شوهر است، به این معنی است که هر دو همسران موظف به رعایت محدودیت های قانون مذهبی در رابطه با مسائل مالی هستند.
چند روش دیگر برای کاهش مشکلات
- و هیچ مرد یا زن در امور مالی همسرش بدون اجازه و دانش دیگران دخالت نخواهد کرد و منجر به اختلاف نظر نخواهد شد.
- آگاهی مداوم و مستمر از اعضای خانواده در مورد پیامدهای طلاق، از جمله کودکان و کودکان طلاق، مشکلات روحی کودکان طلاق گرفته، اعتیاد، خشونت خانگی به صورت قانونی، اجتماعی، مشاوره، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، روحی، مذهبی مهم است.
- اعمال همه اعضای خانواده به منظور احترام به تصمیم جمعی و اجتناب از قدرت گرایی.
- مشاوره اجتماعی و روانشناختی برای مشاهده رفتارهای خانوادگی و نگرش نسبت به یکدیگر در جامعه.
- تقویت و حفظ آگاهی اجتماعی و فرهنگی واقعی همه اعضای خانواده درباره عواقب مضر مشکلات خانواده.
- اقدامات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با هدف نابودی نگرانی های خانوادگی در زمینه بیکاری، رفاه اجتماعی، فقر، رفاه اجتماعی و غیره
منابع :
دارنجانی فاطمه, سهرابی نادره, خیر محمد. نقش واسطه گری سبک های مقابله ای در رابطه هوش هیجانی با رضایت از زندگی در زنان دارای مشکلات خانوادگی. روشها و مدلهای روان شناختی : پاییز ۱۳۹۱ , دوره ۲ , شماره ۹
سپهوند محمدعلی. بررسی مسایل و مشکلات عاطفی، رفتاری، خانوادگی و شخصیتی مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸٫ مجله علوم تربیتی و روانشناسی : بهار و تابستان ۱۳۷۹ , دوره ۷ , شماره ۱-۲