دعوا بخشی از ارتباط میان زوجین را شکل می دهد. به دلیل اینکه دو فرد کامل یکسان نیستند و در مورد جهان پیرامون خود دیدگاه های مختلفی دارند. ما زوجینی را می بینیم که در موضوعات مختلف با هم تفاوت سلیقه و عقیده دارند. این امر بستر رویکردهای مشاوره ازدواج را شکل می دهد. در واقع زوجین متفاوت نیاز به رویکرهای مشاوره ای مختلف دارند.
چرا مشاوره زوج ها مهم است؟
دعوای بین زوجین گاهی می تواند سازنده باشد و گاهی تهدیدی جدی برای رابطه به حساب می آید. دعوا نکردن زوجین در رابطه غیر ممکن است اما این دعواها کم کم به کل رابطه را تحت الشعاع خود قرار می دهد و مهمترین منبع استرس و دلخوری زوجین می شود.
اینکه در رابطه همیشه از دعوا پرهیز شود، تقریبا غیر ممکن است چرا که دو فرد دقیقا مثل هم نیستند.
بنابراین باید یاد بگیریم چگونه با این دعواها مواجه شویم و بجای آسیب به رابطه، رابطه را تقویت کنیم.
ارتباطات عملکردی منجر به درک بهتری بین شما و فرد مقابلتان می شود و ادراک این نکته ی کلیدی برای رابطه و پیوند موفق لازم است. معرفی گونه های مختلف از مشاوره و درمان به شما کمک می کند تا بدانید کدام نوع از مشاوره ازدواج برای شما بهتر است.
۱٫ روش گاتمن
روش مشاوره زوجین گاتمن حاصل بیش از سه دهه پژوهش و تمرین در کلینیک های روانشناسی بوده و روی با بیش از ۳ هزار زوج مورد بررسی قرار گرفته است.
روش گاتمن از تکنیک های مشاوره زوجین برای افزایش احساس، نزدیکی و احترام استفاده می کند. این تکنیک ها به شما کمک می کنند تا زمانی که حس می کنید در یک تگنا قرار گرفته اید، دعوا و مشاجره را حل کنید.
شما و فرد مقابلتان یاد می گیرید تا همدیگر را درک کنید و در مورد مسائل و مشکلات با آرامش به بحث بپردازید.
روش گاتمن در مشاوره زوج ها، نشان می دهد که چگونه نقشه های سرزمین عاشقانه روابط خود را ترسیم کنید و در این نقشه نگرانی ها، استرس ها، تفریحات، امیدها و تاریخچه ی، در مورد دنیای روانشناختی فرد مقابلتان را بازسازی کنید.
علاقه و تحسین با توصیف احترام و تقدیر از همدیگر تقویت می شود.
این روشی از مشاوره زوجین است که به شما کمک می کند تا نیازهای خود را بیان کنید و بر مدیریت دعوا بیش از حل دعوا تاکید دارد. شما و فرد مقابلتان یاد می گیرید که صادقانه در مورد انگیزه ها و اعتقاداتتان صحبت کنبد.
صداقت و تعهد در یک رابطه بلند مدت و مادام العمر در این شیوه تقویت می شوند.
۲٫ روایت درمانی
یکی از تکنیک های مشاوره زوجین، روایت درمانی است، که به دنبال جدا کردن مسئله از فرد با استخراج مسائل مد نظر است.
درمانگر از شما می خواهد که مسائل و مشکلات خود را بصورت روایی تعریف کنید و سپس به شما کمک می کند که بخش های منفی از داستان خود را بازنویسی کنید.
مساله ای که خود فرد تشخیص نمی دهد اما با آن درگیر است، مشخص می شود و این سبب می شود که شما دید جدیدی به موقعیت خود پیدا کنید.
روایت درمانی به شما کمک می کند تا به مشکلات از زوایای مختلف نگاه کنید:
شما در داستان زندگی خود نقش پویایی خواهید داشت.
این پویایی قابلیت تغییر داستان را دارد. روایت درمانی به شما کمک می کند تا گذشته را کشف کرده و بخش های منفی را روشن سازید در حالی که اگر این رخ ندهد مخفی باقیمی ماند و به شما آسیب می رساند. با کشف مفاهیم و رفتارها، شما به بینشی از حقایق دست خواهید یافت که در حل مشکلات شما و همسراتان بسیار موثر است.
بدین ترتیب، روش های جدیدی برای برخورد با مشکلاتتان بخصوص از روش بازنویسی روایت رابطه تان، پیدا خواهید کرد.
۳٫ درمان زوجین با محوریت درمان عاطفی | مشاوره ازدواج آنلاین
درمان عاطفی در زوج درمانی، برای اولین بار توسط دکتر سوزان جانسون مطرح شد.
این نوع از مشاوره ازدواج برای اولین بار برای زوج ها بکار رفت اما بعدها ثابت شد که برای مشاوره خانواده نیز مفید می باشد. روش دکتر جانسون در سراسر دنیا در بیمارستان ها، کلینیک ها، مراکز خصوصی و مراکز آموزشی بکار می رود.
هرچندعاطفه درمانی در اغلب موارد مفید است، با این حال، اگر افسردگی مشکوک ناشی از ناآرامی های مربوط به رابطه باشد، باید درمان ویژه ای را مدنظر قرار داد.
معمولا به عنوان یک رویکرد کوتاه مدت، درمان عاطفی سه هدف عمده دارد:
- شناخت نسبت به احساسات
- تقویت پاسخ های احساسی مهم
- گسترش احساسات
به عنوان تضمین یک پیوند محکم بین شما و فرد مقابلتان استفاده می شود. درمان در طول تعاملات موقعیت هر شریک جنسی را تغییر می دهد و تعاملات مفید و جدیدی را در مشارکت شما ایجاد میکند.
اثبات شده که در درمان عاطفی، در بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد موارد، روابط از وضعیت مساله دار به وضعیت بازیابی رابطه بهبود یافته است.
۴٫ روانشناسی مثبت نگر در مشاوره ازدواج
روانشناسی مثبت نگر بر احساسات، مهارت های فردی و توانایی های سازنده تاکید دارد و بر این باور است که شادی ناشی از عوامل دهنی و احساسی است. این نوع روانشناسی به تقویت تصویر ذهنی و احساسی ما نسبت به شادی می پردازد.
روانشناسی مثبت نگر به شما کمک می کند تا لحظات شاد را به محض اتفاق افتادن، تشخیص دهید. در صورتی که معمولا خاطرات شاد را یادآورد می شوند و در لحظه در شادی ها لذت نمی برند.
طی این نوع از درمان، شما یاد می گیرید تا بر احساسات مثبت متمرکز شوید و در لحظه حال زندگی کنید. بسیاری از زوج ها روانشناسی مثبت نگر را مفرح و رهایی بخش می دانند.
متخصصان معتقدند ادراک شادی را از حادثه ای به حادثه دیگر دیکته می کند. برخی از افراد احساسات خود را حین بروز تشخیص نمی دهند اما بعد از گذشت زمانی از آن حادثه که منجر به بروز احساس شده است، آن را به وضوح تشخیص می دهند.
در این تکنیک از هشدارها استفاده می شود.
درمانگر به مراجعان هشدار می دهد تا به آنها یادآوری کند که تجاربی را که در حال حاضر دارند رکورد کنند. این تمرین به شما یاد می دهد تا از لحظاتی که به تجربه در می آیند، لذت ببرید.
سوالات متداول مشاوره ازدواج
1 - در مشاوره پیش از ازدوج، چه سوالاتی پرسیده می شوید؟
سوالات مشاوره پیش از ازدواج عبارتند از: چرا ازدواج کرده اید؟ چرا به یکدیگری علاقه پیدا کرده اید؟ دوست دارید به چه نحوی به پیشرفت نامزد خودتان کمک کنید؟ شما در رابطه با چه مشکلاتی مخالفت دارید؟ شما امور مالی تان را به چه نحوی همراه با یکدیگر مدیریت خواهید کرد؟ کارهای سخت را به چه نحوی تقسیم بندی خواهید کرد؟ آیا شما می خواهید بچه دار شوید؟ در صورت بله بودن جوابتان، چند تا؟ آیا اهداف شما با هم مطابقت دارند؟ در کجا زندگی خواهید کرد؟ آیا همه کارها را باید همراه با هم انجام دهید؟
2 - آیا ازدواج برای پول تصمیم آگاهانه است؟
شیوع تصور غلط در میان جوانان این است که اگر من با یک همسر ثروتمند یا تحصیل کرده از موقعیت اجتماعی مناسب ازدواج کنم، می توانم تمام واقعیت های تلخ در گذشته را فراموش کنم. از جمله فقر اقتصادی، فقر فرهنگی و بی سوادی والدین، فقدان موقعیت و جایگاه اجتماعی کاملا مناسب و ایجاد یک تحول جدید در زندگی فعلی. این موارد منجر به نادیده گرفتن معیارهای اخلاقی و شخصی از طرف افراد قبل از ازدواج و وضعیت مالی و اقتصادی به عنوان اولویت مهم می شود. به یاد داشته باشید که بدون توجه به معیارهای اصلی برای انتخاب همسر، و همچنین عدم احساس خوب، و تنها از نظر مادی گرایی و صرفا برای پول، ازدواج با یک فرد بدون شک منطقی نیست و قطعا اشتباه است. با این حال، نکات زیر به شما کمک می کند تا انتخاب های دقیق تر و تصمیمات آگاهانه تر را بگیرید.
3 - آیا از ازدواج می ترسید؟
علت ترس را شناسایی کنید بسیاری از مردم خودشان از ازدواج نمی ترسند، اما در حوادث و احتمالاتی که ممکن است در وقوع آن ها بسیار کم باشد، ترس و اضطراب زیادی دارند. پیدا کردن عواملی که در اجتناب از ازدواج دخالت دارند مهم است. دقیقا به آنچه که از آن می ترسید ؛ با نگاهی به گذشته، شرایط زندگی، باورهای شما، شما قادر به یافتن علت اصلی مشکل خود خواهید بود. پس از پیدا کردن عوامل صحیح و نادرست، آنها را بر اساس تفکر خود مطرح کنید و نتیجه را در بولتن برای خود بنویسید. آیا عوامل موثر بر ترس از ازدواج واقعا غیر قابل تحمل هستند یا آیا می توانند حل شوند؟ پس از ازدواج در زندگی خود چه تغییراتی می کنید؟ بهتر است همه صحنه هایی که باعث ترس شما و بدترین تصویر ذهنی می شود که باعث می شود شما از ازدواج خارج شوید را تصور کنید ، سپس فکر کنید که چگونه می توانید ان ها را برطرف کنید و موقعیت را بهبود بخشید.
4 - ازدواج برای افراد اسکیزو فایده دارد؟
مزایای ازدواج برای بیماران خوشبختانه، در جهان امروز، درمان های موثر و در دسترس بودن داروهای بهتر، کمتر پیچیده و موثر برای بسیاری از بیماران روانی مانند دیگر شهروندان می توانند زندگی عادی عادی داشته باشند. ازدواج مزایای زیادی برای بیماران دارد: رضایت از نیازهای عاطفی تشکیل خانواده و حمایت از خانواده. مراقبت های بیشتر از همسر و فرزندان بیمار. رضایت از نیاز جنسی. فقط حتما و حتما پیش از ازدواج با مشاور مشورت کرده و طرف مقابل را از این موضوع آگاه کنید.
5 - مشاور ازدواج خوب در تهران کجاست؟
سلام. شعب مرکز مشاوره ستاره ایرانیان جدیدترین و برترین خدمات مشاوره ازدواج را در ایران ارائه می دهند. این مجموعه یکی از همکاران مرکز مشاوره مشاورانه بوده و سالها تجربه تخصصی در زمینه مشاوره ازدواج دارد.
سلام. من دو هفته پیش خواستگاری داشتم که اومدن و منو دیدن و ظاهرن که خوششون اومده بود دو روز بعدش خبر دادن پسرشون راضیه اما میخواد بیشتر فکر کنه. یک هفته گذشت و خبری نشد دیگه ، منم یه امتحان مهمی داشتم و فکرم مشغول بود واسه همین ناراحت شدم و به خواهرم گفتم تماس بگیرن بگن جوابم منفیه و خواهرمم این کارو کردن.. ولی من الان پشیمون چیکار کنم؟ اشتباه کردم میدونم باید بهشون فرصت میدادم..عجله کردم. راهی هست که بخوان برگردن؟
سلام به شما مهتاب جان
بهتر است در اینگونه موارد از تصمیم گیری های هیجانی خوداری کنید و به خودتان و فرد مقابل فرد بیشتری بدهید در این مسیر در زمان فعلی با جواب منفی دادن خب تنها راحل این است که مجدد تماس بگیرید و یا به معرف بگوید که می توانند برای شناخت بیشتر اقدام کنند .
در این مورد بسته به اینکه این اقا بخواهند مجدد اقدام کنند یا خیر نتیجه فرق می کند.
ممنونم که پاسخ میدید. اگه ما بگیم که دوباره بیان، آبرومون نمیره یا اونها فکر بد نمیکنن در مورد من. خیلی میترسم.
ببین عزیزم این موضوع بستگی داره که دیدگاهای فرد مقابل چگونه باشد و اینکه دلایل شما برای بازگشت به مسیر این شناخت چه دلایلی هست .
اگر معرف دارید می توانند به صورت غیر مستقیم و از طرف خودشان بیان کنند وشما خودتان مستقیم در این مورد وارد نشوید اما اینکه واکنش آنها چیست را نمی توانیم بیان کنیم .
بهتر است که همه جوانب را مد نظر قرار بدهید و بعد تصمیم گیری کنید.
سلام ببخشید من ۲۲ ساالم هست و خواستگاری دارم که از ابتدا چهره ی ایشون به دل من ننشست ولی جلسات رو ادامه دادم چون ادم خوبی هستن و اخلاقشون خوبه . دائما در خوش اومدن یا نیومونم تردید دارم و اگه اخلاق برام مهم نبود با ایشون ادامه نمیدادم . یه وقت حس میکنم به دلم نشسته خیلی وقتا میگم نه . نمیخوام الکی امیدوارشون کنم . و از طرفی من اصلا قصد ازدواج نداشتم و خیلی رغبتی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به شما بهار جان ببین عزیزم در این مسیر اگر مشا اصلا تمایلی به ازدواج ندارید و با شناخت نیز این تمایل ایجاد نشده است خب بهتر است از ادامه مسیر خوداری کنید در کنار اینکه نیاز است که شما برای ازدواج به همه جوانب توجه بیشتری کنید که یکی از آنها بعد ظاهری می باشد . گاهی افراد فکر می کنند که تنها بعد فکری و یا تنها بعد ظاهری اهمیت دارد در صورتی که از ظاهر، سن، سطح خانواده، تحصیلات، شخصیت و تناسب فکری و ارزش ها همه در کنار هم اهمیت دارد . اما کدامیک از… ادامه دیدگاه »
ممنون از پاسخ به موقع و کاملتون . من اول از چهرشون بدم میومد و الان تا حدودی برام عادی شده از مهربونیشون خیلی خوشم اومده و باعث میشه وقتی پیششونم حس خوبی داشته باشم ولی بازم برام خیلی جذاب نبودن از لحاظ قیافه و صحبت کردن دوست دارم ادم هدفمند تری باشن و با اشتیاق بیشتری صحبت کنن . تا دیروز حس میکردم جواب منفی بدم خودم رو راحت کنم ولی امروز یجوریم که ته دلم میگه بدم نیومده ازشون این دمدمی مزاج بودن اذیتم میکنه . دقیق نمیدونم برای رسیدن به جواب باید چبکار کنم
ببین بهاره جان این سردرگمی شاید به دلیل این باشد شناخت شما نسبت به خودتان باشد و در این مسیر مشاوره پیش از ازدواج می تواند به شما و فرد مقابل کمک کند تا بتوانید با شناخت بهتر خودتان و فرد مقابل تصمیم گیری بهتری داشته باشید .
با مشاوری الان صحبت کردم و به من گفتن بخاطر مشکلات فردی چند جلسه برم روانکاوی . و به این اقا بگم اگر مایلن دو . ۳ ماه صبر کنن و بعد دوباره که مشکلم حل شد ادامه ی جلسات رو داشته باشیم و بعد تصمیم بگیرم … ایشون میگن هر کسی دیگه بیاد هم همیجوری خواهم بود
اگر شما بتوانید روند روان درمانی را طی کنید که خب می توانید با شناخت بهتر خودتان پیش بروید اما دوره های روانکاوی و یا همان روان دمانی تحلیلی دوره های کوتاه مدت نیستند و نیاز به صبر و حوصله و طول زمان دارند . در این مسیر بهتر است که در طول زمان و با شناخت بیشتر خودتان و فرد مقابل تصمیم گیری کنید و پیشنهاد من به شما همان طی کردن مشاوره پیش از ازدواج می باشد در کنار روند روان درمانی یا همان روانکاوی .
سلام من عاشق دختر عمه ام شده ام که فاصله سنی ما ۴سال است من ۱۸ سالم و اون ۲۲ من واقعا عاشقش شدم ولی خجالت میکشم که به خودش بگم و میخوام موضوع رو با مادربزرگم بگویم . شرایط مالی خانواده ما زیاد خوب نیست و من سال آخر دبیرستان هستم. برای ارتش ثبت نام کردم و قبول شدم و میدونم که در آینده مشغول کار دولتی هستم.همونطور که گفتم سنش بیشتر از منه و ممکنه ازدواج کنه من بهش نرسم و میخوام سریع تر بهش بگم از وقتی که من این حس عاشقی را نسبت به اون فهمیدم… ادامه دیدگاه »
سلام به شما دوست عزیز احساساتی که دارید قابل احترام هست اما در این مسیر نیاز هست که به خودتان فرصت بیشتری بدهید شما هنوز در سن نوجوانی قرار دارید و تجربه این احساسات برای شما یک امر طبیعی هست اما برای پاسخ به این احساس نیاز است که زمانی تصمیم گیری کنید که دوران نوجوانی سپری شده باشد و به هویت کامل تری رسیده باشد و از نظر اجتماعی ف اقتصادی نیز موقعیت یک رابطه رسمی را داشته باشید . در آن زمان اگر این تفاوت سنی برای این خانم هم مورد پذیرش بود می توانید در مسیر مشاوره… ادامه دیدگاه »
مشاوره ازدواج
سلام شما می تونید در هیمن قسمت سوال خودتونوارسال کنید .
مشاور عزیز ببخشید من دوباره سوالم تکرار میکنم با کم سوالات که اخرش پرسیدم؟؟ چون هرسری میخوام پیام بفرستم گم میشه و نمیتونم پیداش کنم اخرش در جواب شما گفتم خیلی ممنون سلام وقت بخیر به مشاور محترم لطفا خواهش میکنم به من کمک کنید و راهنماییم کنید من دختری ۲۲ساله هستم خواستگاری دارم که از همه لحاظ خوبن یعنی در حد خودمون هستن تنها مشکلی که دارم من وقتی بچه بودم تب شدید داشتم و مامانمینا بردن دکتر بهم امپول اشتباهی زده دکتره و من تشنج کردم حالا اون تشنج در من موند که الان زیر نظر دکتر هستم… ادامه دیدگاه »
سلام به شما عزیزم پاسخ سوال شما داده شده و همونطور که همکارمون توضیح دادن سعی کنید به صورت واضح در مور این مسئله با ایشون صحبت کنید و متوجهشون کنید که این مسئله و مشکل در شما کاملا کنترل شده اس و خطری شما رو تهدید نمی کنه و برای اینکه ایشون بتونن به اظمینان برسن و اطلاعات کافی رو در مورد بیماریتون دریافت کنن می تونید بهشون پیشنهاد بدین که به پزشک مراجعه کنن و اطلاعات لازم رو دریافت کنن و بهتر هستش که صحبت کردن در مورد چنین مسائلی در جلسه دوم خواستکاری و بعد از ایجاد… ادامه دیدگاه »
ممنونم از راهنماییتون یعنی وقتی اومدن خونمون برای بار دوم رو میگین!؟
اخه من و ایشون از طریق گوشی با هم چد ماهی هست در ارتباطیم تا بتونیم شناختی از هم پیدا کنیم البته یکبار هم بیرون رفتیم ولی بنظر خودم خانواده نوبی هستن و فامیل هم هستن اشنان فقط چون من یمدتی با ایشان تلفنی صحبت میکردم اگر جلسه دوم بهشون بگم که من این بیماری رو داشتم نگن چرا تو گوشی یا زودتر این رو نگفتی!؟
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون یعنی وقتی اومدن خونمون برای بار دوم رو میگین!؟
اخه من و ایشون از طریق گوشی با هم چد ماهی هست در ارتباطیم تا بتونیم شناختی از هم پیدا کنیم البته یکبار هم بیرون رفتیم ولی بنظر خودم خانواده نوبی هستن و فامیل هم هستن اشنان فقط چون من یمدتی با ایشان تلفنی صحبت میکردم اگر جلسه دوم بهشون بگم که من این بیماری رو داشتم نگن چرا تو گوشی یا زودتر این رو نگفتی!؟
سلام من ۱۵ سالمه و دچار عاشقی خیلی سختی شدم و عاشق دختری شدم که ۷ سال از خودم بزرگتره و در یک شهر دیگه است و حتی از نزدیک ندیدمش ولی خیلی دوست دارم بزرگ شدم با اون ازدواج بکنم ، به نظر شما آیا ممکنه و اینکه اما ازدواج کنم زندگی خوبی دارم یا اگر نه الان باید چیکار بکنم تا آرامش داشته باشم
سلام به شما دوست عزیز ببینید شما در سن نوجوانی قرار دارید و در این سن تجربه این دوست داشتن ها یک امر طبیعی می باشد و نیاز است که شما در احترام به احساسات خود به شرایط سنی و رشدی که در ان قرار دارید نیز توجه کنید تا بتوانید در این مسیر شرایط بهتری را تجربه کنید . شما بیان می کنی خانمی را دوست داری که ۷ سال از شما بزرگ تر می باشد یعنی ۲۲ سال دارد و جوان محسوب می شود و دوم اینکه شما او را اصلا از نزدیک ندیده اید یعنی شناخت لازم… ادامه دیدگاه »
سلام وقت بخیر به مشاور محترم لطفا خواهش میکنم به من کمک کنید و راهنماییم کنید من دختری ۲۲ساله هستم خواستگاری دارم که از همه لحاظ خوبن یعنی در حد خودمون هستن تنها مشکلی که دارم من وقتی بچه بودم تب شدید داشتم و مامانمینا بردن دکتر بهم امپول اشتباهی زده دکتره و من تشنج کردم حالا اون تشنج در من موند که الان زیر نظر دکتر هستم و قرص دپاکین میخورم ۸سالی هست دیگ اون تشنج سراغ من نیامده خداروسکر البته باوجود این قرصا حالا اینجا موندم چطور به خواستگارم بگم که من قبلا مریضی داشتم و قرص میخورم… ادامه دیدگاه »
سلام به شما دوست عزیز نگرانی که داری عزیزم قابل احترام هست اما در این مسیر بهتر است در زمان جلسات دوم خود در مورد این موضوع با ایشان صحبت کنید و توضیحات لازم را در مورد شرایط بیماری و داروی که مصرف می کنید به ایشان بدهید و بیان کنید در این زمینه اگر نگرانی برایشان وجود دارد می توانید باهم به متخصص شما مراجعه کنید تا در این مورد از ایشان اطلاعات لازم را کسب کنید . در هرصورت تشنج شما قابل کنترل هست و حتی به مرور ممکن است داروی شما نیز قطع شود پس بهتر است… ادامه دیدگاه »
ممنونم از راهنماییتون یعنی وقتی اومدن خونمون برای بار دوم رو میگین!؟
اخه من و ایشون از طریق گوشی با هم چد ماهی هست در ارتباطیم تا بتونیم شناختی از هم پیدا کنیم البته یکبار هم بیرون رفتیم ولی بنظر خودم خانواده نوبی هستن و فامیل هم هستن اشنان فقط چون من یمدتی با ایشان تلفنی صحبت میکردم اگر جلسه دوم بهشون بگم که من این بیماری رو داشتم نگن چرا تو گوشی یا زودتر این رو نگفتی!؟
ببین عزیزم اگر از قبل باهم ارتباط دارید بهتر است که به صورت حضوری در این مورد باهم صحبت کنید قبل از اینکه خواستگاری به صورت رسمی صورت بگیرد چون بعد از آن بله ممکن است با دیدگاه اشتباهی همراه شود .
با توجه به اینکه باهم در ارتباط هستید بهتر است در اولین فرصت ایجاد شده این موضوع عنوان شود و این زمان بیان بهتر است به صورت حضوری و یا نهایتا تلفنی باشد و نه چت کردن و یا ویس تا بتوایند باهم در مسیر تعاملی بهتر نتیجه گیری بهتری داشته باشید.
مرسی از راهنمایتون اما ما یمدتی هست از طریق فضای مجازی با هم در ارتباطیم تا بتونیم شناخت سبی از هم پیدا کنیم و حتی
یکبار هم ملاقات حضوری داشتیم بدلیل اینکه ایشان در شر دیگه و ما در شهر دیگه هستیم اما من اگر در جلسه دوم خواستگاری بگم ایشون نگن چرا تو چت نگفتی یا زودتر نگفتی بنظرتون تو چت بهش بگم یا حضوری یا جلسه خواستگاری اخه نمیخوام خانوادشون ازین مسئله با خبر شن بین خودمون باشه و یجوری بگم که ترسی تو دلشون نباشه .؟؟؟؟؟
ببین عزیزم شناخت در دنیای مجازی کافی نمی باشد و برای تصمیم گیری برای ازدواج باید باید بر مبنای شناخت در دنیای واقعی باشد تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید . ببین عزیز در این مورد بهتر است که به صورت تلفنی این موضوع را با ایشان در میان بگذارید تا ایشان از این مورد اطلاع پیدا کنند و بیان کنید که می توانند در این مورد باهم به متخصص مراجعه کنید تا اطلاعات کامل پیدا کنند و اگر نگرانی دارند به آن پاسخ بدهند تا بتوانید در کنار هم تصمیم گیری بهتری داشته باشید . در مورد اینکه… ادامه دیدگاه »
با سلام . ببخشید با شخصی ک ۶سال پیش جراحی تطبیق جنسیت داشتن تصمیم ب ازدواج دارم ولی نمیدونم این مورد رو ب خانوادم بگم یا ن ؟ و دلیل خودم اینه اگر وصلت صورت بگیره و بدونن قطعا رو دید خانوادم نسبت ب ایشون تاثیر میزاره. ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام به شما دوست عزیز این مسئله مستقیما به خود شما ارتباط داره و اگر تمایل به آگاهی خانوادتون در مورد این مسئله نداشته باشید اشکالی نداره البته باید مطمئن شد که شما اطلاعات لازم رو در مورد این شخص دارید و نسبت به مسائل مربوط به ایشون له طور کامل آگاه باشید و آمادگی روانی لازم رو در این مورد کسب کرده باشید یعنی اگر خودتون بتونید رابطه جنسی مطلوب رو با ایشون برقرار کنید و با گذشته ایشون مشکلی نداشته باشید و این مسئله تاثیر منفی در رابطتون نداشته باشه اگاهی خانوادتون ضرورتی نداره بنابراین سعی کنید حتما… ادامه دیدگاه »
سلام من چند ماهه عقد کردم شوهرم اوایل قبل عقد اخلاقش خوب بود ولی بعد از عقد اخلاقش عوض شد از لحاظ خرید کردن :هر چی که طبق سلیقه اون هست رو خرید میکنه و اگر رفتاری طبق خواسته اون انجام نشه دعوا میکنه دوست داره حرف حرف اون باشه کادو تولد و مراسم ها مختلف رو نخرید الان هم نزدیک مراسم عروسی هست بهش گفتیم لباس عروس بخر و بریم آتلیه چون جشن نداریم ولی لباس عروس گفت نمیخرم چون جاش نیست آتلیه هم وقت نگرفت فقط یک کت دامن خرید و بهش که گفتم کفش بخر برام گفت… ادامه دیدگاه »
سلام . من با یک نفر زیر نظر خانواده ۶ماه در ارتباطیم و اون آقا از همه نظر خوبن و خیلی عاشقمه منم ابراز عاشقی کردم فک میکردم کم کم عاشقش میشم. تا اومدن خواستگاری و قضیه خیلی جدی شد . الان میبینم من هیچ حسی به این آقا ندارم.تاکید کنم من فقط دوبار این آقا رو دیدم. آیا بعد از ازدواج این حس به وجود میاد یا نه؟
سلام به شما رها جان ببین عزیزم در این مسیر شما بیان می کنید به احساسات خودت توجه بیشتری کنید اگر در این شیش ماه نتوانسته اید احساس اولیه را نسبت به این فرد کسب کنید خیر شما را تشویق به ازدواج نمی کنیم و اگر نیاز می باشد برای شناخت بهتر احساسات خود نیاز است که فرصت بیشتری به خودتان بدهید و در ارتباط در دنیای واقعی و دریافت مشاوره پیش از ازدواج در این مسیر تصمیم گیری بهتری داشته باشید . اگر گرایش اولیه در شما وجود نداشته باشد نمی توان به امید ازدواج و شکل گیری ان… ادامه دیدگاه »
با سلام خواستگاری دارم که با هم ۱۰ ساله همسایه هستیم خانواده ها کاملا همو میشناسن یک ماه پیش اومدن خواستگاری من ۳ بار آقا رو دیدم و ۲ بار حضوری صحبت کردیم یک هفته هم هست به صورت تلفنی تماس داریم .من تحصیلاتم لیسانس هست این آقا دیپلم ی خونه کوچیک دارن با ماشین اهل کارن .اما چند جا خواستگاری رفتن و ازدواج نکردن با خانمی ۳ ماه آشنا شدن باز هم ازدواج نکردن.از سوالاتشون ک ازم میپرسن مثلا میگن یکی بعد عقد فهمید همسرش بیماره یا یکم ترس تو ازدواج دارن.میخاستم بدونم اول اینکه این ادم مورد مناسبی… ادامه دیدگاه »
سلام به شما بیتا جان ببین عزیزم در این مسیر از نظر مالی که نیاز است بررسی کنید که این سطح از شرایط اجتماعی و اقتصادی و تحصیلی برای شما مورد پذیرش می باشد یا خیر. اما در این مسیر برای تصمیم گیری بهتر نیاز است که شما از خانواده بخواهید که فرصت شناخت بیشتر به هردویتان بدهد تا بتوانید با شناخت تصمیم گیری بهتری داشته باشید بهتر است برای تصمیم گیری بهتر باهم برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید برای اینکه ما هم بتوانیم نظری در این مورد بیان کنیم نیاز است که بررسی لازم با حضور هردوی… ادامه دیدگاه »
سلام من قبلا ی اشتباهی کردم و با کسی تو رابطه بودم و اینکه ممکنه اصلا باهم ازدواج نکنیم…باتوجه ب چیزایی ک دوروبرم میبینم دلمم نمیخواد ازدواج کنم اما اگه چندین سال دیگه یهو نظرم عوض شد با مجبور شدم،یعنی بخاطر این مشکلم ک رابطه داشتم نمیتونم ازدواج کنم؟؟باید چیکار کنم؟!🥺
سلام به شما کبری جان
در این مورد اگر شما فکر می کنید رابطه ای که دارید مسیر مشخصی ندارد پس بهتر است که از ادامه این سبک روابط خوداری کنید و سعی کنید که در مسیر ازدواج براساس شناخت تصمیم گیری کنید چون اگر شما شناخت لازم داشته باشید این باعث می شود که بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید .
شما می توانید در آینده در شرایط سنی و رشدی بهتر زمانی که در مورد ازدواج تصمیم گیری کردید در این مسیر اقدام کنید.
منظورم این بود که اگه قبلا رابطه ای داشتم که در آینده کسی منو اینطوری قبول نکنه!؟
یعنی ممکنه اگه کسی دوسم داشته باشه،از این اشتباهم بگذره اگه بفهمه؟؟
ببین عزیزم این بستگی دارد که معیارهای فرد مقابل شما در آینده چیست در کنار اینکه در آِنده شرایط شما متفاوت خواهد شد اما اگر در زمان فعلی در یک رابطه اشتباه هستید بهتر است در همین زمان برای آن تصمیم گیری کنید تا در آینده شما نیز تاثیری نداشته باشد .
در هرصورت انتخاب های فعلی ما بر روند زندگیمان تاثیر خواهد داشت .
سلام ببخشید پیامایی که میزاریم کجا میره؟
سلام پیام شما در سایت ثبت می شود و در زیر سوال در لینک ارسالی سوال به شما پاسخ داده می شود.
با سلام، راستیتش من با کسی در رابطه بودم به مدت ۲ سال و قصد ما جدی و برای ازدواج بود یکسری مخالفتها بدلیل دوری مسافت از هم از طرف خانوادهها بود ولی مساله آنچنان جدی نبود. تو مدت ۲ سال ارتباط که باهم بودیم هیچوقت مژهیت این که بخوایم هم رو ببینیم پیش نیومد چون من ساکن ایران نیستم. من براش ایندی رو ترسیم کرده بودم که تو وجود خودم اون آیندرو وعده نمیبینم چون هرچی گفتم بهش رو حقیقتا میخواستم اجرا کنم. متاسفانه از چندین ماه قبل من دچار اختللت عصبی شدم و گاه و بیگاه یکسری تندخییها… ادامه دیدگاه »
سلام به شما دوست عزیز احساسات هردوی شما قابل احترام هست اما دقت کنید که تصمیم گیری برای ازدواج باید زمانی صورت گیرد که شما هردویتان شرایط رسمی کردن یک رابطه را داشته باشید در کنار اینکه تصمیم گیری برای ازدواج بر مبنای یک شناخت مجازی مورد تایید نیست و حتی اگر تصمیم بر ازدواج باشد نیاز است که تایمی را در ایران سپری کنید تا بتوانید هردویتان فرصت شناخت بیشتر را داشته باشید . در این مورد اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحبت کنیم. ۱٫ هریک از شما چند سال دارید؟ ۲٫ اگر قرار… ادامه دیدگاه »
چرا جوابمنو ندادین🥺🥺🥺🥺
عزیزم پاسخ شما ارسال شده است.