نوبت دهی حضوری تلفنی مشاور

نوبت دهی تلفنی مشاور می تواند از طریق زیر صورت گیرد.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

موبایل مراکز

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

برای عزیزان خارج از کشور

۹۸۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶+

۹۸۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰+

۹۸۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷+

در گذشته های نه چندان دور انجام مشاوره و فرآیند برگزاری آن دغدغه بسیاری از افراد بود و همواره افراد در این زمینه با مشکلات متعددی مواجه بودند.

چرا که مسافت های طولانی و عدم وجود امکانات این فرایند را با مشکل مواجه کرده و به آنها اجازه نمی داد تا بتوانند به راحتی از مشاوره های گوناگون استفاده نموده و دغدغه های خود را در زمینه های گوناگون برطرف نمایند.

اما امروزه با پیشرفت امکانات انواع روش های مشاوره برقرار شده است که می تواند پاسخگوی نیازهای افراد مختلف در این زمینه باشد.

همچنین روشهای رزرو وقت مشاوره نیز دستخوش تغییرات بسیار زیادی شده است.

در گذشته تنها از طریق حضوری می ‌توانستیم به نوبت دهی زمان مشاوره اقدام نماییم.

روش های نوبت دهی تلفنی مشاور

امروزه با استفاده از سایر روش های فراگیر که همگی افراد تقریبا به آنها دسترسی دارند این دغدغه ها تا حد بسیار زیادی کاهش یافته است.

مثلا یکی از روش‌های بسیار رایج و مهم که می‌تواند رضایت خاطر بسیاری از افرادی که زمان کافی برای مراجعه حضوری به مراکز مشاوره را ندارند فراهم کنند.

استفاده از روش نوبت دهی تلفنی مشاوره است که در این روش به راحتی فرد با استفاده از خطوط تلفن که امروزه در تمامی نقاط کشور فعال است می تواند اقدام به نوبت دهی زمان برای مشاوره نماید.

هم چنین استفاده از سایر روش های مرتبط نیز می‌تواند برای نوبت دهی و رزرو زمان مشاوره بسیار مطلوب و موثر واقع گردد.

امروزه به دلیل افزایش سطح دغدغه های مردم در زمینه های گوناگون اجتماعی فرهنگی اقتصادی و نیز تحصیلی و خانوادگی و کاری استفاده از مشاوره جایگاه و نقش ویژه ای را نزد عموم یافته است و مردم تلاش می‌کنند تا با استفاده از کمک های مشاور بتوانند زندگی بهتر و مطلوب‌ تری را برای خود و خانواده خود رقم زده و خود را به شرایط و جایگاه مطلوب تری از نظر اجتماعی اقتصادی خانوادگی تحصیلی و کاری برسانند.

بنابراین در تمامی موارد یاد شده نقش مشاوره انکارناپذیر است و همواره آنها کمک های شایان توجهی را به افراد برای داشتن زندگی بهتر و قدم نهادن در راه زندگی مطلوب تر و خوشبختی بیشتر کمک نموده اند.

اما با توجه به مشکلات بسیار زیاد مردم در زمینه های اقتصادی و همچنین نداشتن زمان کافی انجام جلسات مشاوره یکی از دغدغه ها و مشکلات اساسی افراد می باشد.

نوبت دهی تلفنی مشاور

چرا نوبت دهی تلفنی مشاور مفید است؟

بسیاری از افراد حتی برای تعیین وقت مشاوره نیز با مشکل مواجه هستند چرا که نمی توانند به صورت حضوری به مراکز مشاوره مراجعه نموده و وقت مشاوره را تعیین نمایند بنابراین برای این افراد استفاده از سایر روش ها که می تواند زمان کمتری را صرف نمایند توصیه می شود.

یکی از روش ها برای رزرو وقت مشاوره استفاده از روش تلفنی در روش نوبت دهی مشاور است که می تواند نقش بسزایی را در کاهش اتلاف وقت فرد داشته باشد.

نوبت دهی تلفنی مشاور می تواند سبب افزایش سرعت فرد در برقراری ارتباط با منشی مربوطه و نیز تعیین زمان مناسب تر برای برقراری ارتباط و ملاقات با مشاور چه از طریق حضوری و یا سایر روش های مشاوره باشد.

نکته بسیار مهم در روش تلفنی و نوبت دهی تلفنی مشاوره این است که در این روش افراد به راحتی می توانند از هر نقطه ایران با مشاور مربوطه و مرکز مشاوره دلخواه خود ارتباط برقرار نموده و جهت تعیین زمان مناسب برای ملاقات و ویزیت با مشاوره مورد نظر خود اقدام نمایند.

که البته این زمان چندان قابل توجه نیست و به هر حال برای افرادی که از راه دور اقدام به این کار می کنند و یا حتی در شهر تهران هستند و از نظر جغرافیایی به مرکز مشاوره ما نزدیک نیستند بسیار از نظر زمانی و نیز هزینه مقرون به صرفه می باشد بنابراین نباید گمان کنیم که معطلی در این روش زیاد است.

بهترین مرکز مشاوره کجاست؟
بلوغ عاطفی
گروه درمانی

4.2 33 رای ها
امتیاز شما (روی ستاره سمت چپ بزنید↓)
اشتراک در
اطلاع از

سوالات متداول نوبت دهی تلفنی مشاور

1 - فرآیند نوبت دهی تلفنی چگونه است؟

با مراکز مورد تایید کانون مشاوران ایران تماس بگیرید یا از سایت مشاورانه، کمک بخواهید. با شماره ها تماس گرفته و متناسب با موضوع مشاوره نزدیک ترین زمان ممکن با مشاورین با تجربه برای شما گذاشته می شود. از ساعت 9صبح تا 11 شب در خدمت شما هستیم.

2 - هزینه مشاوره تلفنی چقدر است؟

هزینه مشاوره تلفنی به مدت زمان شما و سطح تجربه مشاوره بستگی دارد. هزینه یک ساعت مشاوره به صورت میانگین 90 تا 120 هزارتومان می باشد.

3 - آیا می توان مشاوره تلفنی گرفت و جلسات بعدی حضوری با همان مشاور، جلسه داشت؟

بله. مرکز مشاوره مشاورانه این خدمات را برای شما فراهم کرده است.

41 Comments
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد بابازاده خشکنابی
6 ماه قبل

باید دید نظر مقام معظم رهبری چیست و از کانون حکمت، منشا عزت، اصل مصلحت و ریشه هدایت چه دستوری صادر و ساطع میشود.

حسنا
7 ماه قبل

بعد از خیانت باید چیکارکنیم

Bahar
8 ماه قبل

سلام وقت بخیرمن ۳۷سالمه۱۷ساله ازدواج کردم یه دختر ۱۶ساله دارم نزدیک ۱۰ساله خیانت های شوهرم رو دیدم سکوت کردم دیگه نه بهش اعتماد دارم نه حسی بهش دارم حال دلم خوب نیست خواستم طلاق بگیرم ولی نه پدردارم نه مادر فوت کردن خیلی تنهام نمیدونم باید چکار کنم شاید بگین زن ضعیفی هستم ولی برای زندگیم رو درست کنم جنگیدم به تنهایی ولی دیگه کم اوردم اگر امکانش هست منو راهنمایی کنین ممنون میشم

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
8 ماه قبل
پاسخ به  Bahar

سلام به شما بهار جان قابل درک است که این شرایط برای شما با فشار روحی زیادی همراه شده است اما عزیزم قرار نیست کسی شما را سرزنش کند بی شک شما متناسب با شرایط خودتان بهترین تصمیم گیری را داشته اید . اما عزیزم در هرصورت دوراه وجود دارد یک اینکه همسرتان را همین گونه که هستند بپذیرید و به مسیر خودتان ادامه بدهید یا اینکه در مورد دوم با صحبت با همسرتان اگر قرار است به زندگی مشترک ادامه بدهید باهم همراه شوید تا شرایط بهتری را تجربه کنید در هرصورت اگر شما بخواهید این مشکلات حل شود… بیشتر بخوانید

محبوبه
9 ماه قبل

سلام من ۲۱ سالمه یه بچه ۴ماهه دارم. شوهرم دست بزن داره سرهرچیزی کتکم میزنه. هربار بخشیدم برای همین الان براش کتک زدن یه چیز طبیعی شده. نمیدونم چیکارکنم ک این عادت از سرش بره. تازگیا فهمیدم به تریاک اعتیاد پیدا کرده از وقتی اعتیاد داره اخلاقش عوض شده چندبار دیدم ولی اعتیادشو انکار میکنه

معصومه
10 ماه قبل

سلام من ی دختر چهارده ساله دارم که اعتماد به نفسش صفر هست و خیلی خجالتی هست و ارتباطش با دیگران از طریق گوشی هست یعنی چت می‌کنه دوستای زیادی ندارد متاسفانه تو مدرسه اولین نفری که بهش لبخند میزنی باهاش دوست میشه و سرسپردش میشه و خیلی از رفتارهای بد اونهارو تقلید می‌کنه و به حرفهای ما گوش نمیده چندین بار گوشی شو ازش گرفتم ولی دوباره بهش دادم ولی دوباره همون مسیر غلط قبلی رو می‌ره خیلی از دخترای مثبت خوشش نمیاد و گرایش به دخترای جلف داره نمی‌دونم واقعا چکار کنم چند بارم تنبیه بدنی در حد… بیشتر بخوانید

آخرین ویرایش 10 ماه قبل توسط معصومه
ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
10 ماه قبل
پاسخ به  معصومه

سلام به شما معصومه جان ببین عزیزم نگرانی شما برای فرزندتان قابل احترام است اما عزیزم چند مورد وجود دارد که بهتر است آنها را مد نظر داشته باشید. ۱٫ در اول اینکه فرزند شما دیگر یک کودک نیست بلکه یک خانم نوجوان می باشد و خب در این شرایط سنی اینکه او تمایل به استقلال بیشتری داشته باشد یک امر طبیعی است و خب شما نیاز است که این استقلال را تا جایی که برایش آسیب زا نیست و خب این تصمیم گیری ها نیاز است در قالب مشورت باشد و نه از این منظر که شما منبع قدرت… بیشتر بخوانید

معصومه
10 ماه قبل

سلام میشه تلفنبچی با شما صحبت کنم

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
10 ماه قبل
پاسخ به  معصومه

سلام به شما معصومه جان لطفا از گذاشتن شماره تلفن خوداری کنید چون پیام های شما برای عموم قابل مشاهده می باشد . برای دریافت مشاوره تلفنی می توانید با شماره زیر تماس بگیرید همکاران ما شما را راهنمایی می کنند تا بتوانید از بهترین متخصص های روانشناسی و روان پزشکی استفاده کنید.
کانون مشاوران ایران
۰۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳

Nazanin
11 ماه قبل

با سلام و خسته نباشید من توی زندگیم خیلی مشکل داشتم بیش از حد توانم تحمل کردم اما الان واقعا بی احترامی و بی ارزش شدم خودم ٢۶ سالم و همسرم ٢٧ سال هستش دوتا پسر ۶ و ١ ساله دارم همسرم از روز عروسیم متوجه شدم مشروب میخوره گاهی وضع مالیشم خوب نیست خیلی با بدبختی و نداری باهاش گذروندم کار میکرد کارش درادمد خوب داشت اما آدمی نیست بفکر خونه و زندگی باشه بیشتر اهل رفیق بازی هست و مطیع خاسته های خانوادش از روزی که باهاش بودم هر بار با هزار مشکل از یه چیزی دورش کردم… بیشتر بخوانید

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
11 ماه قبل
پاسخ به  Nazanin

سلام به شما نازنین جان ببین عزیزم در هرصورت شما نیاز بود به شناختی که نسبت به سبک شخصیتی و رفتاری همسرتان توجه بیشتری می کردید چون در هرصورت این رفتارها ناگهانی ایجاد نمی شود و خب در این مسیر قهر کردن شما کمکی به رفع این مشکلات نمی کند. این میزان از رفتارهای آسیب زا و پرریسک خب نشان از مسیرهای تصمیم گیری و حتی در حالت های خاص می تواند نشان از اختلالات خاصی هم داشته باشد در این مسیر خب یا نیاز است که برای بهبود شرایط زندگی مشترکتان شما و همسرتان باهم هرماه شوی و هرکدام… بیشتر بخوانید

فاطمه
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
ببخشید من میتونم از خواستگارم بپرسم چقد پس انداز داره؟چون میخوام بدونم ازپس هزینه ها برمیاد یانه؟یا اجازه ی این سوالو ندارم

فاطمه
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر.یه چیزی ذهنمودرگیرکرده وازذهنم بیرون‌نمیره.راستش خستع شدم وقتی زایمان کردم مادرشوهرم اینارسم دارن عروس بره اونجامن رفتم.۴مین روزبودکه سرمای شدیدخوردم.مادرشوهرم ادمی نبودکه شب بیدارباشه وتوبچه داری کمکم کنه.اصرارشدیدداشت بچه روختنه کنه.من‌گفتم چون مریضم فعلاصبرکنین ولی اهمیت ندادوکارخودشوکرد.بابت اینکه گفتم ن توخونش سه روزمنوسیاست کردوجلوی من غذاهای بیخودمیزاشت.مامان ببچارم روگفتم بیادازم مراقبت کنه.مادرشوهرم حتی ب مامانم بی محلی میکرد.من خیلی براش ارزش قائل بودم.دهمین روزبرام مراسم گرفت ولی من اصلاشادنبودم.بعدش خودش متوجه اشتباهش شدورفتارش عوض شد.الان۴۲روزه بچم وهرلحظه کارش میادجلوچشمم.نمیتونم بش فک نکنم وحسم بش بدشده.چیکارکنم این مسئله روفراموش کنم.خیلی خستم.اززندگیم لذت‌نمیبرم توروخداکمکم کنین

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
1 سال قبل
پاسخ به  فاطمه

سلام به شما فاطمه جان ببین عزیزم شما بیان می کنید ایشان رفتاری داشته اند که شما را اذیت کرده است و خودشان نیز بعد از متوجه شدن اشتباه رفتاری که داشته اند آن را اصلاح کرده اند در هرصورت ما نمی دانیم در ذهن ایشان چه چیزی در آن زمان واقعا تجربه شده است اما همین که شما متوجه بهبود مسیر رفتاری ایشان شده اید این نشان می دهد که ایشان مایل به یک ارتباط بهتر و سازنده هستند و سهم اشتباهات خود را بر می دارند و آن را قبول می کنند. موضوع مهم این است که بدانید… بیشتر بخوانید

فرزانه
1 سال قبل

سلام وقت بخیر من شاغل ( کارمند شرکت خصوصی) هستم و مجرد و مستقل زندگی میکنم. اخیرا به ادامه تجصیل در دکتری فکر میکنم اما نمیتونم تصمیم قاطع بگیرم چون برنامه های دیگه ای هم دارم و نمیتونم اولویت بندی بکنم. برنامه ها و شرایطم رو مینویسم: – در حال یادگیری زبان المانی – ۵ ماه فرصت مطالعه برای دکتری دارم در حال راه اندازی کسب و کار خودم هستم. من فکر میکنم الان موقعیت مناسبی هست و شاید سال اینده این موقعیت نباشه که بتونم کنکور بخونم. و از طرفی هم درگیر راه اندازی شغل ام هستم. و نمیتونم… بیشتر بخوانید

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
1 سال قبل
پاسخ به  فرزانه

سلام به شما فرزانه جان ببین عزیزم خب در این مسیر نیاز است که شما برنامه زندگی خودتان را بررسی کنید که آیا با وجود شاغل بودن و اینکه کلاس زبان می روید و زمانی را صرف این موضوع می کنید و همچنین اینکه در زمان های آزاد بعد از کار بر روی کسب و کار جدید هم تمرکز دارید چقدر زمان برای مطالعه آزمون دکترا دارید ؟ در این حالت خب می توانید براساس زمانی که دارید در کنار اینکه دقت کنید شما به استراحت و ارتباطات هم نیاز دارید و احتمالا برنامه های دیگر و نیازهای دیگری هم… بیشتر بخوانید

فرزانه
1 سال قبل

متشکرم از پاسختون

اشکان
1 سال قبل

با سلام و خسته نباشید
من ۱۸ سالمه ولی خیلی دغدغه دارم هم از نظر مالی هم خانوادگی خونوادم خیلی بهم فشار میارن حتی الان چند ماهه که به سیگار اعتیاد پیدا کردم.خیلی نسبت به ایندم میترسم میترسم اون چیزی که میخوام نشه نمیدونم چیکار کنم همش فکر میکنم خدا منو نمیبینه نمیدونم چیکار کنم

ویرایشگر
مشاور 24 ساعته
1 سال قبل
پاسخ به  اشکان

سلام به شما آقا اشکان قابل درک هست که شرایط اقتصادی و خانوادگی می تواند برای شما با فشار روحی زیادی همراه شده باشد اما در این مسیر بهتر است تا جای به این موضوع فکر کنید که خب بتوانید از نظر بیرونی هم برای آن کاری انجام بدهید چون تفکر بیش از اندازه بر این موراد و یا کارها و شرایط که مربوط به آینده است کمکی به شما نمی کند و تنها باعث می شود تمرکز شما از موضوعات مهم فعلی و اولویت هایی که دارید کاسته شود . بهتر است که در مورد مسائل خانوادگی خب در… بیشتر بخوانید