مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی یک راه مناسب برای بیان مشکلات و دغدغه های افراد با مشاوران مد نظر خود می باشد.
در روش مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی افراد به راحتی از طریق آنلاین می توانند با مشاور خود در ارتباط باشد.
همچنین رایگان بودن این روش مزیت بسیار بزرگی است که می تواند افراد بسیار زیادی را برای استفاده از این روش ترغیب نماید.
در ادامه مقاله به بررسی ابعاد مختلف مشاوره های روانشناسی و نیز روان درمانی ها می پردازیم تا تفاوت آنها را به خوبی تبدیل نماییم.
زیرا بسیاری از افراد با وجود مراجعه به مراکز مشاوره جهت مشاوره های مختلف هنوز تفاوتهای میان آنها را و نحوه ی عمل هر کدام از آنها را به خوبی نمی دانند.
مثلا نمی دانند که در زمینه مشکلی که دارند آیا بایستی به روان درمانی بپردازند یا مشاوره مربوطه میتواند راهگشا باشد.
همچنین در استفاده از انواع مختلف مشاوره آماده مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی، مشاوره پیش از ازدواج و موارد مشابه دچار تردید و اشتباه می شوند.
مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانگری
در گذشته، مشاوره تعریف شد و خصوصیات آن بیان شد.
حالا روان درمانگری را تعریف می کنیم و تمایز بین مشاوره و روان درمانی را توصیف می کنیم:
والبرگ روان درمانی را درمانی توصیف می کند که هدف آن درمان مشکلاتی است که ماهیت عاطفی دارند.
در این درمان، یک فرد آموزش دیده به طور آگاهانه یک رابطه حرفه ای با بیمار ایجاد می کند.
هدف او ایجاد چنین رابطه ای با اصلاح، اصلاح الگوها و الگوهای رفتاری و کمک به توسعه مثبت و تعالی شخصیت بیمار است.
از روان درمانی، تعاریف دیگری وجود دارد که ما به خاطر طولانی شدن کلمه به آن اشاره نمی کنیم.
راجرز و پترسون و بسیاری از مشاوران و روانپزشکان بر این باورند که بین مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانی تفاوت وجود ندارد و این دو اصطلاح می توانند جایگزین استفاده شوند.
اما بعضی نیز بیان می کنند که بین دو روش در دو طرف تفاوت وجود ندارد اما این دو در مورد آماده سازی و برنامه ریزی تهیه شده حداقل متفاوت هستند.
آنها این تفاوت ها را از لحاظ هدف، نوع ارجاعات، روش و مکان استفاده از این دو روش مطرح می کنند.
دلایل تفاوت و تفاوت مشاوره و درمانگر
برخی از نظرات طرفداران اختلاف بین مشاوره و درمانگر به شرح زیر است:
- هدف مشاوره پیشگیری است، اما هدف روان درمانی درمان است.
- مشاوره به عادت و روان درمانی برای مقابله با افراد غیر طبیعی، غیر طبیعی، متضاد و نامناسب.
- خدمات مشاوره ای بیشتر در مدارس و سازمان های آموزشی و اجتماعی ارائه می شود، در حالی که روان درمانی معمولا روانی است و این در بیمارستان ها انجام می شود.
- در مشاوره، تعداد جلسات و زمان صرف شده کمتر از روان درمانی است.
- در مشاوره، توجه به موضوعاتی که در آگاهی فرد قرار دارند، توجه می شود، در حالی که در روان درمانی، وجدان ناخودآگاه مراجع مورد توجه قرار می گیرد.
- در مشاوره، در زمینه های خودآگاهی و رشد در حوزه های استقلال، تصمیم گیری، در زمینه مشکلات و غیره، اشاره می شود، در حالی که زمینه روان درمانی یکی از مسائل تناقض فردی است.
- اعتبار برای خلاقیت در حوزه مشاوره کارگر است و درمان بیماری روانی یک درمان ذهنی است.
- روان درمانی بر تغییر شخصیت متمرکز است، اما مشاوره تلاش می کند تا شخص را به استفاده از منابع موجود سوق دهد.
- در روان درمانی، ارزیابی و تشخیص اغلب در مصاحبه های بالینی استفاده می شود، در حالی که مشاور کمتر احتمال دارد مورد آزمایش قرار گیرد و ابزارهای روان سنجی استفاده شود.
- مشاوره در مورد روان درمانی، با توجه به مقامات، و بر خلاف روان درمانی، مسائل عاطفی حاد را کاهش می دهد.
- روان درمانی به دنبال دستیابی به اهداف توانبخشی و مشاوره برای اهداف توانبخشی است.
علل تشابه و عدم تمایز بین مشاوره و درمان گری
- در مقابل موارد فوق، طرفداران عدم تمایز بین مشاوره و روان درمانی می گویند که جدایی رفتارهای نرمال و غیر طبیعی و رفتارها، هر چند به نظر می رسد آسان باشد، ولی در واقع با مشکلات مواجه است.
- طبیعی و غیر طبیعی، در راستای یک خط مستقیم، برای تعیین دقیق نقطه تعیین فاصله بین این دو حالت، یک اشکال نیست.
- فروید معتقد است که آنچه در مورد افراد غیر طبیعی اتفاق می افتد. این نیز برای افراد عادی اعمال می شود.
- در محل مشاوره و روان درمانی، روانپزشکان در بیمارستان، کلینیک و جاهای دیگر که کار می کنند، گفته می شود همان خدمات مشاوره را ارائه می دهند؛ زیرا مشاور همچنین روان درمانی علاوه بر راهنمایی و مشاوره تحصیلی نیز ارائه می دهد.
- علاوه بر این، در برخی از بیمارستان ها، مشاوران مشاوره را ارائه می دهند و در بسیاری از مدارس، روانشناسی بالینی در ارائه خدمات بهداشت روانی شرکت می کند.
- از آنجا که روان درمانی در مشاوره وجود دارد، بنابراین نیازی نیست تفاوت بین این دو را با توجه به میزان آگاهی آگاهی یا ناخودآگاه مقامات، یا تعداد جلسات و زمان صرف شده یا جنبه های مربوط به پیشگیری و رفتار است.
- در همین حال، در طول درمان، رشد جمعیت هدف و مشاوره و روان درمانگر خدمات مشابهی را ارائه می دهد.
- راجرز خود را یک روان پزشک و مشاور می داند و بین دو رشته تفاوتی نمی داند.
- تفاوت در روش، استفاده از ابزارهای مختلف، و یا در نظر گرفتن اهداف ظاهری مختلف، و یا انواع مختلف مسائل مورد بررسی و مانند آن، جنبه هایی است که می تواند مشاوره را از روان درمانی متمایز کند.
- با این حال، در هیچ یک از این موارد، مرزهای مشخصی برای تمایز بین دو رشته وجود ندارد و در حقیقت، هر دو زمینه متفاوتی در زمینه های مختلف دارند.
منبع : سلطانی بناوندی الهام, خضری مقدم نوشیروان, بنی اسدی حسن. کنکاش در سازه های روانشناسی مثبت نگر: پیش بینی سرزندگی تحصیلی بر اساس معنای زندگی. راهبردهای آموزش (راهبردهای آموزش در علوم پزشکی: مهر و آبان ۱۳۹۶ , دوره ۱۰ , شماره ۴
سوالات متداول مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی
1 - مشاوره آنلاین روانشناسی چیست؟
ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به صورت آنلاین و کاملا رایگان در سایت مشاورانه صورت می گیرد. مشاوره روانشناسی به منظور درمان افسردگی، اضطراب، وسواس، فوبیا و ساییر اختلالات صورت می گیرد و در صورت نیاز می توانید به صورت تلفنی و حضوری نیز با متخصصان ما در ارتباط باشید.
2 - چگونه می توان با روش های تشخیص و یا درمان یک اختلال آشنا شد؟
وارد سایت مشاورانه شوید و در بالا صفحه کلیدواژه مورد نظر را جستجو کنید و در هر صفحه از سایت امکان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان قرار داده شده است.
3 - آیا خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین در سایت مشاورانه وجود دارد؟
بله. راهنمایی تخصصی در زمینه های مختلف به صورت آنلاین وجود دارد.
سلام حدود یه سال و نیمی میشه که من بابام فوت کرده .
یه حسی دارم که نمیتونم به هیچ کسی بگم
یجورایی که انگار بابام از همون اول تو زندگیم نبوده حتی نمیتونم ناراحتی بکنم براش بابام جلو چشمام مرد امکان داره که این مشکل روانی برام ایجاد کرده باشه؟
سلام دوست عزیز به یاد داشته باشید که انسان ها در مقابل مرگ عزیزان واکنش های دفاعی متفاوتی دارند. اینکه شما احساس میکنید نمیتوانید ناراحتی خود را ابراز کنید و گویی پدرتان از ابتدا در زندگیتان حضور نداشته، واکنشهای کاملا طبیعی در برابر چنین رویداد تلخی هستند. این حالت را میتوان به عنوان یک مکانیسم دفاعی در نظر گرفت که ذهن شما برای محافظت از خود در برابر درد شدید از دست دادن، به کار میگیرد. اینکه این حالت یک مشکل روانی است یا خیر، به عوامل مختلفی بستگی دارد. در بسیاری از موارد، این واکنشها طبیعی هستند و با… بیشتر بخوانید
مودی بودن دوست پسرم توی دوست داشتم خیلی همو میخوایم بعد امروز ی بحثی شد بهم گفت ک میگم من ادمش نیستم
رو تو مودی ام اخه یه روز عاشقتم یه روز دوست دارم یه روز حسی ندارم
پشما خودم ریخته
دلیلشم نمیدونم
اینارو گفت منچون خیلی دغدغه داره و گرفتاره ب روش نیاوروم ناراحت شدم چونمن همه کاری براش کردم ولی اون فهمید ک منناراحتم بعد میگه نمیدونم چرا اینجوریم خیلی امازم عذر خواهی کرد الان موندم چجوری درست کنم رابطرو :) ک این مودی بودنش بره
برای مشاوره زوجی و درمان ایشان با شماره موجود در سایت تماس بگیرید. ایشان ممکن است درگیر اختلال دوقطبی باشند و شما توان حل آن را ندارید.
سلام وقت بخیر من دختری ۲۲ساله هستم که یک ساله ازدواج کردم و پدرم فوت شده ومادرم ازدواج کرده از وقتی کودک بودم پیش عمو وزنعموم بزرگ شدم و برسر ازدواجم بحثهای زیادی شده الانم ازمن توقع دارند که زیاد خونه پدرو مادرم باشم من عادت دارم هفته ای یکبار پیششون برم اما پدر مادرم اصرار دارن که من تند تند خونه شون برم و اگرم مشکلی داشته باشند دوسه روزی اونجا بمونم من بیشتر دلتنگشون بشم میرم اونجا واگه زود نرم بامن قهرمیکنند الآنم بامن قهرن ومن موندم چیکار کنم و میخوام شماراهنماییم کنید ممنون
سلام دوست عزیز بهشون بگو که دوستشون داری و بهشون احترام میگذاری اما نیاز داری به زندگی خودت هم برسی. سعی کن با آرامش و صراحت بهشون بگی که این همه اصرار باعث ناراحتی تو میشه. بهشون بگو که همیشه بهشون فکر میکنی و دوستشون داری اما نیاز داری به زندگی خودت هم برسی. صبور باش. تغییر زمان می خواد ممکنه در ابتدا قهر کنند ولی به مرور عادت می کنند. اگر احساس میکنی که نمیتونی به تنهایی با این موضوع کنار بیایی، از یک مشاور خانواده کمک بگیر. تو حق داری زندگی مستقلی داشته باشی و در عین حال… بیشتر بخوانید
سلام من ۵۲ ساله هستم ۶ سال با یه پسر دوست بودم اون ۴۱ سالش هست از ترس خونواده اش که من سنم بالاست نتونست منو بگیره تا اینکه ۲ سال قبل یاءسه شدم چون فرزند میخواست پارسال ازدواج کرد و یه دختر ۳۵ ساله رو گرفت که خونواده اش براش پیدا کرده بودن الان از من میخواد به عنوان زن دوم برم و باهاش کنار زن اول و خونواده اش زندگی کنم من خودم کار میکنم و خودم درامد خوبی دارم هیچ نیاز مالی ندارم فقط برای اینکه میخوام تنها نباشم دنبال یه همدم هستم ایا چنین چیزی در… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز همانطور که خودتان اشاره کردید، خانواده همسر شما به شدت مخالف این ازدواج هستند. این مخالفت میتواند مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند و زندگی مشترک را بسیار دشوار نماید. قبل از هر تصمیمی، بهتر است با یک مشاور خانواده صحبت کنید. مشاور میتواند به شما کمک کند تا جوانب مختلف این موضوع را بهتر درک کنید و تصمیم آگاهانهتری بگیرید. برای صحبت با برترین روانشناسان می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید و به صورت حضوری، آنلاین یا تلفنی صحبت کنید به طور دقیق بررسی کنید که چرا همسر سابق شما اکنون… بیشتر بخوانید
سلام خسته نباشید ببخشید من ۱۸ سالمه ذهنم درگیر پسر خالم شده ۳۰ سالشه قبلا یه زن داشته زنش طلاش گرفته زن صیغه ای هم داشته که دیگه نداره ایشون هم به من ابراز علاقه کرده منم دوسش دارم هیچ پولی هم نداره تا الان هم مثه ادم سر کار نرفته ولی چند وقته داره میره سر کار و گفته به خاطر من داره میره بهم گفت با همه براش فرق دارم و.. گفته کار میکنم و پولامو جمع میکنم تا خودمو ثابت کنم و.. سابقه اعتیاد هم داشته که گویا ترک کرده و به احتمال زیاد مشروب هم میخوره سیگاری… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز رابطه شما چند مشکل دارد: تفاوت سنی زیاد گذشته او: سابقه ازدواج ناموفق، روابط صیغهای، اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی نظر خانواده: مخالفت شدید خانوادهات نشان میدهد که آنها نگرانی جدی در مورد این رابطه دارند. فشار برای ثابت کردن: اینکه او میگوید به خاطر تو کار میکند و میخواهد خود را ثابت کند، ممکن است نشانهای از ناامنی یا فشار برای ایجاد تغییرات سریع باشد. تغییرات پایدار و واقعی نیاز به زمان و تلاش مستمر دارند. از خودت بپرس که چه چیزی باعث جذب تو به او شده است؟ آیا این احساسات بر پایه شناخت واقعی… بیشتر بخوانید
سلام یک صدای خارج از کنترلم در ذهنم میگه که اگر مثلا دو باره دستم رو نشودم اتفاقی برای یکی از اعضای خوانواده میفته یا وقتی درو بستم میگه یک صدای در ذهنم اگه دوباره باز نکنی ببندی یکی از اعضای خوانواده ات میمیره یا مریض میشه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایم کنین وقتی هم که افکار میاد اگر این کارو نکنم چه بلایی به سر خانواده ام میاد درست مثل فیلم در ذهنم پخش میشه و استرس میگیرم لطفا راهنمای کنین ضمنا میگن این علائم وسواس فکری اجباری هست ولی من نمیدونم چرا مغزم نمیتونه قبول کنه وسواس فکری… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز در ابتدا باید بدانید که این افکار و تصاویری که در ذهنتان ایجاد میشود، واقعیت ندارند و حاصل یک اختلال هستند. مغز شما به طور طبیعی سعی میکند شما را از خطراتی که تصور میکند محافظت کند، اما در این مورد، این محافظت به صورت افراطی و غیر منطقی بروز میکند. اولین و مهمترین قدم این است که به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا علت این افکار را بیابید و برنامه درمانی مناسب را برای شما طراحی کنند. برای صحبت با روانشناس می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و… بیشتر بخوانید
سلام وقتتون بخیر باشه من مدتی هست دچار نشخوار فکری هستم و زندگی رو بهم زهر کرده
چطور میتونم از این موضوع جلوگیری کنم؟
حس میکنم که روی تمام زندگیم تاثیر گذاشته !
سلام دوست عزیز.
متاسفانه اگر نشخوار فکری شما شدید باشد، به تنهایی نمیتونید با آن مقابله کنید، حتما از یک روانشناس یا مشاور کمک بگیرید. برای صحبت با مشاور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید و به صورت حضوری، آنلاین یا تلفنی صحبت کنید.
۱٫ توجه خود را به چیزهای مثبت جلب کنید
۲٫ مدیتیشن و تنفس عمیق
۳٫ مشغول کردن ذهن
وقت بخیر ، من حدود ۳ سالی هست انگیزه ی درس خوندن رو ندارم ولی باز دقیقه ۹۰ درسام رو میخوندم و نمراتم عالی بود ، اما امسال کلاس دوازدهم هستم تمامی دوستانم دروس پایه دهم و یازدهم رو خوندن ولی من هنوز شروع نکردم ، هر سری برا خودم برنامه ریزی درسی میکردم اما روز شروع میزدم زیرش ، حتی مشاور تحصیلی هم دارم اما خب عقب افتاذم ، این دارع ازارم میده اما همچنان دارم رویا پردازی میکنم که قراره دختر موفقی بشم ،قراره مستقل بشم ، قراره درامد خودم رو داشته باشم ، اما اصلا اقدام به… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز اهداف کوچک تر برای خودت تعیین کن به صورت دقیق برنامه ریزی کن محیط مطالعه را در شرایط مناسبی قرار بده به خودت پاداش بده روش مطالعه ات را تغییر بده. با روانشناس صحبت کن. به نظر میاد که داری با چالش های جدی در مورد انگیزه و درس خوندن دست و پنجه نرم می کنی و صحبت کردن با یک متخصص می تونه کمک زیادی بهت بکنه، روانشناس بهت کمک می کنه رویاپردازیت رو مدیریت کنی. برای صحبت با برترین مشاوران می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید و به صورت حضوری، آنلاین… بیشتر بخوانید
سلام من یک نفرو دوس دارم و میخوایم ازدواج کنیم ولی خانوادم راضی نیستن چطوری میتونم راضیشون کنم
سلام در ابتدا لازم است به طور دقیق بفهمید چرا خانوادهتان با این ازدواج مخالف هستند. سعی کنید با آنها به صورت آرام و صریح صحبت کنید و دلایلشان را بشنوید. تا متوجه شوید آیا دلایل آن ها منطقی است یا خیر. نشان دهید که به احساسات آن ها احترام می گذارید حتی اگر با آن ها موافق نیستید. با خانواده خود وقت بیش تری بگذرانید و به آن ها نشان دهید که برای شما مهم هستند. به آن ها نشان دهید که در مورد رابطه خود جدی هستید. مسئولیت پذیری خود را به آن ها نشان دهید. از آنها… بیشتر بخوانید
سلام خسته نباشید من و نامزدم ۳ سال هست که تو رابطهایم. مادر من هم کلا ادم شکاکی و حسودی هست و من تا حد امکان سعی کردم مثل مادرم نشم تو رابطم سر این موضوع بارها شده که من با نامزدم بحث داشتیم درمورد حسادت و شکاکیت های من تا دیشب که بحث از قد بلند بودنم شد گفت مادربزرگم قد و بالاتو ببینه پزتو بدم کلا قد بلند دوست دارم و اینا. منم گفتم ولی من دوست داشتم چند سانتی کوتاه تر باشم چون اذیت میشم. گفت نه برو بابا قدت عالیه من پاهای بلند دوست دارم و… بیشتر بخوانید
حسادت شما ممکن است چند دلیل داشته باشد: ۱٫ ترس از دست دادن ۲٫کمبود اعتماد به نفس ۳٫ تجربیات گذشته ابتدا باید ریشه حسادت خود را پیدا کنید و با خودتان رو راست باشید. روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و عزت نفس خود را افزایش دهید. به حرفهای او گوش کنید: بدون قضاوت به حرفهای شریک زندگیتان گوش دهید و سعی کنید درکش کنید. سعی کنید افکار منفی را با مثبت جایگزین کنید این کار نیاز به صبر زیادی دارد. توصیه اصلی من به شما این است که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاور میتواند به شما کمک کند… بیشتر بخوانید