مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی یک راه مناسب برای بیان مشکلات و دغدغه های افراد با مشاوران مد نظر خود می باشد.
در روش مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی افراد به راحتی از طریق آنلاین می توانند با مشاور خود در ارتباط باشد.
همچنین رایگان بودن این روش مزیت بسیار بزرگی است که می تواند افراد بسیار زیادی را برای استفاده از این روش ترغیب نماید.
در ادامه مقاله به بررسی ابعاد مختلف مشاوره های روانشناسی و نیز روان درمانی ها می پردازیم تا تفاوت آنها را به خوبی تبدیل نماییم.
زیرا بسیاری از افراد با وجود مراجعه به مراکز مشاوره جهت مشاوره های مختلف هنوز تفاوتهای میان آنها را و نحوه ی عمل هر کدام از آنها را به خوبی نمی دانند.
مثلا نمی دانند که در زمینه مشکلی که دارند آیا بایستی به روان درمانی بپردازند یا مشاوره مربوطه میتواند راهگشا باشد.
همچنین در استفاده از انواع مختلف مشاوره آماده مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی، مشاوره پیش از ازدواج و موارد مشابه دچار تردید و اشتباه می شوند.
مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانگری
در گذشته، مشاوره تعریف شد و خصوصیات آن بیان شد.
حالا روان درمانگری را تعریف می کنیم و تمایز بین مشاوره و روان درمانی را توصیف می کنیم:
والبرگ روان درمانی را درمانی توصیف می کند که هدف آن درمان مشکلاتی است که ماهیت عاطفی دارند.
در این درمان، یک فرد آموزش دیده به طور آگاهانه یک رابطه حرفه ای با بیمار ایجاد می کند.
هدف او ایجاد چنین رابطه ای با اصلاح، اصلاح الگوها و الگوهای رفتاری و کمک به توسعه مثبت و تعالی شخصیت بیمار است.
از روان درمانی، تعاریف دیگری وجود دارد که ما به خاطر طولانی شدن کلمه به آن اشاره نمی کنیم.
راجرز و پترسون و بسیاری از مشاوران و روانپزشکان بر این باورند که بین مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانی تفاوت وجود ندارد و این دو اصطلاح می توانند جایگزین استفاده شوند.
اما بعضی نیز بیان می کنند که بین دو روش در دو طرف تفاوت وجود ندارد اما این دو در مورد آماده سازی و برنامه ریزی تهیه شده حداقل متفاوت هستند.
آنها این تفاوت ها را از لحاظ هدف، نوع ارجاعات، روش و مکان استفاده از این دو روش مطرح می کنند.
دلایل تفاوت و تفاوت مشاوره و درمانگر
برخی از نظرات طرفداران اختلاف بین مشاوره و درمانگر به شرح زیر است:
- هدف مشاوره پیشگیری است، اما هدف روان درمانی درمان است.
- مشاوره به عادت و روان درمانی برای مقابله با افراد غیر طبیعی، غیر طبیعی، متضاد و نامناسب.
- خدمات مشاوره ای بیشتر در مدارس و سازمان های آموزشی و اجتماعی ارائه می شود، در حالی که روان درمانی معمولا روانی است و این در بیمارستان ها انجام می شود.
- در مشاوره، تعداد جلسات و زمان صرف شده کمتر از روان درمانی است.
- در مشاوره، توجه به موضوعاتی که در آگاهی فرد قرار دارند، توجه می شود، در حالی که در روان درمانی، وجدان ناخودآگاه مراجع مورد توجه قرار می گیرد.
- در مشاوره، در زمینه های خودآگاهی و رشد در حوزه های استقلال، تصمیم گیری، در زمینه مشکلات و غیره، اشاره می شود، در حالی که زمینه روان درمانی یکی از مسائل تناقض فردی است.
- اعتبار برای خلاقیت در حوزه مشاوره کارگر است و درمان بیماری روانی یک درمان ذهنی است.
- روان درمانی بر تغییر شخصیت متمرکز است، اما مشاوره تلاش می کند تا شخص را به استفاده از منابع موجود سوق دهد.
- در روان درمانی، ارزیابی و تشخیص اغلب در مصاحبه های بالینی استفاده می شود، در حالی که مشاور کمتر احتمال دارد مورد آزمایش قرار گیرد و ابزارهای روان سنجی استفاده شود.
- مشاوره در مورد روان درمانی، با توجه به مقامات، و بر خلاف روان درمانی، مسائل عاطفی حاد را کاهش می دهد.
- روان درمانی به دنبال دستیابی به اهداف توانبخشی و مشاوره برای اهداف توانبخشی است.
علل تشابه و عدم تمایز بین مشاوره و درمان گری
- در مقابل موارد فوق، طرفداران عدم تمایز بین مشاوره و روان درمانی می گویند که جدایی رفتارهای نرمال و غیر طبیعی و رفتارها، هر چند به نظر می رسد آسان باشد، ولی در واقع با مشکلات مواجه است.
- طبیعی و غیر طبیعی، در راستای یک خط مستقیم، برای تعیین دقیق نقطه تعیین فاصله بین این دو حالت، یک اشکال نیست.
- فروید معتقد است که آنچه در مورد افراد غیر طبیعی اتفاق می افتد. این نیز برای افراد عادی اعمال می شود.
- در محل مشاوره و روان درمانی، روانپزشکان در بیمارستان، کلینیک و جاهای دیگر که کار می کنند، گفته می شود همان خدمات مشاوره را ارائه می دهند؛ زیرا مشاور همچنین روان درمانی علاوه بر راهنمایی و مشاوره تحصیلی نیز ارائه می دهد.
- علاوه بر این، در برخی از بیمارستان ها، مشاوران مشاوره را ارائه می دهند و در بسیاری از مدارس، روانشناسی بالینی در ارائه خدمات بهداشت روانی شرکت می کند.
- از آنجا که روان درمانی در مشاوره وجود دارد، بنابراین نیازی نیست تفاوت بین این دو را با توجه به میزان آگاهی آگاهی یا ناخودآگاه مقامات، یا تعداد جلسات و زمان صرف شده یا جنبه های مربوط به پیشگیری و رفتار است.
- در همین حال، در طول درمان، رشد جمعیت هدف و مشاوره و روان درمانگر خدمات مشابهی را ارائه می دهد.
- راجرز خود را یک روان پزشک و مشاور می داند و بین دو رشته تفاوتی نمی داند.
- تفاوت در روش، استفاده از ابزارهای مختلف، و یا در نظر گرفتن اهداف ظاهری مختلف، و یا انواع مختلف مسائل مورد بررسی و مانند آن، جنبه هایی است که می تواند مشاوره را از روان درمانی متمایز کند.
- با این حال، در هیچ یک از این موارد، مرزهای مشخصی برای تمایز بین دو رشته وجود ندارد و در حقیقت، هر دو زمینه متفاوتی در زمینه های مختلف دارند.
منبع : سلطانی بناوندی الهام, خضری مقدم نوشیروان, بنی اسدی حسن. کنکاش در سازه های روانشناسی مثبت نگر: پیش بینی سرزندگی تحصیلی بر اساس معنای زندگی. راهبردهای آموزش (راهبردهای آموزش در علوم پزشکی: مهر و آبان ۱۳۹۶ , دوره ۱۰ , شماره ۴
سوالات متداول مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی
1 - مشاوره آنلاین روانشناسی چیست؟
ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به صورت آنلاین و کاملا رایگان در سایت مشاورانه صورت می گیرد. مشاوره روانشناسی به منظور درمان افسردگی، اضطراب، وسواس، فوبیا و ساییر اختلالات صورت می گیرد و در صورت نیاز می توانید به صورت تلفنی و حضوری نیز با متخصصان ما در ارتباط باشید.
2 - چگونه می توان با روش های تشخیص و یا درمان یک اختلال آشنا شد؟
وارد سایت مشاورانه شوید و در بالا صفحه کلیدواژه مورد نظر را جستجو کنید و در هر صفحه از سایت امکان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان قرار داده شده است.
3 - آیا خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین در سایت مشاورانه وجود دارد؟
بله. راهنمایی تخصصی در زمینه های مختلف به صورت آنلاین وجود دارد.
سلام ،پسرم تازه ۱۸ ساله شدم ،راستش من یه سالی میشه که تنهام یعنی فقط با خانوادم ارتباط داشتم ،به همین دلیل هم نیاز به دوست و ارتباط دارم هم کمی تفریح و بودن با کسایی که دوستشون داشته باشم اما متاسفانه چنین کسایی تو زندگی من نیستن یعنی نبودن ،من تو این یه سال خیلی مشکلات عاطفی و روانی برام پیش اومد من جوری تنها هستم که نه دوستی دارم ،نه فامیلی (چون قطع ارتباط کردیم با فامیل پدری) و مادری هم که بچه هاشون همه ۲,۳ ساله هستن و ترجیحا با اونا هم نمیشه دوست شد و الان… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز اولین پیشنهاد من این است که عضو گروه های مختلف ورزشی یا هنری شوی. با این کار می توانی دوست های جدیدی با علاقه مندی های مشترک پیدا کنی. صحبت با یک روانشناس یا مشاور میتونه خیلی بهت کمک کنه تا مهارت های ارتباطی را یاد بگیری. خودتو با دیگران مقایسه نکن. هر کسی شرایط و تواناییهای خاص خودش رو داره. مهم اینه که تو بهترین نسخه خودت باشی. در مورد وسواس و نیاز جنسی هم باید بگم که اینها مسائلی هستن که با کمک متخصص قابل حل هستن. صحبت با یک روانشناس میتونه بهت کمک کنه… بیشتر بخوانید
سلام وقتتون بخیر. من از سن هشت سالگی بخاطر بدنیا اومدن خواهرم خیلی اذیت شدم و مشکل خانوادگی پیدا کردم و رفته رفته افسرده و گوشه گیر شدم که قبلا راجبش بک سوال ازتون پرسیده بودم الان دیگه با خواهرم مشکل ندارم بلکه مشکلات مدرسه که اونهم قبلا براتون توضیح داده بودم افسرده شدم و یک زمان اینقد حالم بد شده بود که خودمو مجبور میکردم درونگرا و کم حرف و گوشه گیره باشم و الان به شدت دارم ازش ضربه میخورم دیگه اعتماد بنفس ندارم و حتی یک کلمه حرف هم نمیتونم بزنم در صورتی که قبلا پرحرف و… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز
اینکه به خودت تلقین میکنی افسرده هستی، خودش میتونه باعث تقویت این احساس بشه. راهکارهای زیر در این زمینه می تواند به شما کمک کند:
با خودت مهربان باش: به خودت فرصت بده تا احساساتت رو تجربه کنی. خودت رو سرزنش نکن.
فعالیتهای مورد علاقهت رو انجام بده: حتی کارهای کوچیک مثل مطالعه کتاب مورد علاقهت یا گوش دادن به موسیقی میتونه حالت رو بهتر کنه.
با کسی صحبت کن: با یک دوست صمیمی، یکی از اعضای خانواده یا حتی یک معلم صحبت کن.
ورزش کن
خواب کافی داشته باش
تغذیه سالم داشته باش
سلام وقتتون بخیر من مادرم چندسالی میشه که با خاله ام رابطه ای ندارن یعنی عیب از خاله ام هست و اختلاف سنی شون هم ۱۸سال هست یعنی مادرم۵۰سالشونه خاله هم ۶۸سالشونه بعد از بچگی از مامانم حسودی کردن یه حسادتشون این بود که بابامون شمارو مدرسه و دانشگاه فرستادن من رو نفرستادن یا بابامون کاری کردن تو حافظ کل قرآن بشی بامن هیچ کاری نکردن یعنی اینطوری بود که اون زمان پدربزرگ مامانم به زمان خالم با درس خوندن دخترا مخالف بودن اما درزمان مامانم پیشرفته ترشد که مادرم تحصیل کرده شد بعد با مامانم ارتباط داشتن بعد ۱۱سال… بیشتر بخوانید
سلام سوالتون رو متوجه نشدم در چه زمینه ای راهنمایی نیاز دارید؟
سلام تقریبا دو ماهه تو رابطه لانگ دیستنس ام یه مدتی باهم دوست بودیم بعدا تصمیم گرفتیم وارد رابطه بشیم یکبار هم همو دیدیم مشکلی باهم نداریم دعوا نداریم این اولین باریه که رل زدم ولی از همون اول رابطه، خب تایپ من نبود ولی حرف زدن باهاشو دوست داشتم فکر میکردم به مرور بهش علاقه پیدا میکنم اما الان حس میکنم اشتباه کردم که باهاش وارد رابطه شدم حسی بهش ندارم عذاب وجدان دارم از اینکه بهش ابراز علاقه کنم از طرفی نمیدونم چطوری کات کنم که بهش آسیب نرسه چون فکر میکنم اون خیلی منو دوسداره نمیدونم چیکار… بیشتر بخوانید
سلام علت احساس گناه شما چیست؟ احساس گناه، ترس از آسیب زدن یا فشار اجتماعی به هرحال این احساس طبیعی است. همچنین طبیعی است که با کسی وارد رابطه شوید و سپس احساس کنید که به او علاقه ای ندارید. کارهای زیر می تواند به شما کمک کند:
خودت رو سرزنش نکن
با خودت روراست باش
باهاش صحبت کن: این سختترین بخش ماجراست، اما بهترین راه برای حل این مسئله همینه. سعی کن باهاش با آرامش و صداقت صحبت کنی و بهش بگی که احساساتت تغییر کرده.
به احساسات اون احترام بذار
تروخدا جوابموبدین.آزمایش ازدواج بیشتربرای چه بیماریه؟کسی سفلیس داشته باشه ذکرمیکنن طرف سفلیس داره آزمایش بهم نمیخوره؟میگن از آقا فقط خون میگیرن ولی اکثرامیگن از خانومم میگیرن.الان دقیق آزمایش خون فقط برای کم خونیه؟آخه یه عده میگن برای کم خونیه.تروخدا جوابمو بدین باتشکر
سلام این موارد را باید از آزمایشگاه ها بپرسید.
من دوسال عقد کردم اخیرا میبینم نامزدم نسبت بهم سرد شده و وقتی بهش میگفتم میگفت بخاطر خستگی کار و فکرای الکی میکنم و دوباره سرچ اینستاشو دیدم که زنای لخت رو سرچ کرده و بار اول بهانه اورد بار دوم وقتی گفتم بحث رو کاملا عوض کرد و به من تهمت خیانت زد درصورتی ک اصلا همچین چیزی نیست و هرچی ازش خواستم توضیح بده اما بحثو عوض کرده و حتی توی پیجش دیدم که عکسای زنایی که شماره برای حضوری رابطه گذاشتن رو لایک کرده و الان نمیدونم چه رفتاری نشون بدم
سلام و عرض همدردی. شرایطی که توصیف کردید بسیار دردناک و پیچیده است و متاسفانه نشان می دهد که در شرایط حساس و بدی قرار دارید. خیانت و سرد شدن رابطه از مسائلی هستند که میتوانند اعتماد و بنیان یک رابطه را به شدت سست کنند. به هیچ عنوان خودتان را سرزنش نکنید، خیانت او به هیچ وجه تقصیر شما نیست. شما لایق رابطه سالم و محترمانهای هستید. تصمیم عجولانه نگیرید، در این شرایط تصمیمگیری عجولانه میتواند به ضررتان تمام شود. کمی زمان برای فکر کردن و تصمیمگیری درست به خودتان بدهید. به دنبال کمک حرفهای باشید: در شرایطی که… بیشتر بخوانید
سلام وقت بخیر.من دانشجوی ارشد کامپیوتر در یکی از بهترین دانشگاه های کشور هستم.همیشه از زمان ابتدایی به ریاضی و اعداد و ارقام و حل مسئله علاقه و استعداد داشتم و هیچ وقت از تمرین و خواندن ریاضی خسته نمیشم.وارد رشته مهندسی شدم با اینکه میدونم کامپیوتر یک رشته مهم و بسیار کاربردیست،اما انگار احساس میکنم در درک مسائل مربوط به کامپیوتر ضعیفم.البته این چند وقت نهایت تلاشم را نکردم،اما احساس میکنم تواناییش را ندارم و خوب نمیتوانم عملیش کنم.البته به دلیل همین احساس ضعف،اعتماد به نفسم را از دست دادم.گاهی احساس میکنم اصلا مسیر من این نیست .که خوب… بیشتر بخوانید
سلام. اول از همه، اجازه بده بهت بگم که تو تنها نیستی. خیلی از افراد با استعداد و باهوش، در ابتدای مسیر یادگیری یک رشته جدید، احساس مشابهی رو تجربه میکنن. این حس معمولا به دلیل تفاوت بین تئوری و عمل، حجم بالای اطلاعات جدید و پیچیدگی مسائل هست. کارهای زیر کمک می کند تا موفقیت بیش تری را تجربه کنید: ۱٫ خودت رو سرزنش نکن شاید فقط به زمان بیشتری برای درک بهتر مفاهیم نیاز داشته باشی. ۲٫ از منابع مختلف استفاده کن، مقالات، ویدیوهای آموزشی و حتی گروههای مطالعه برای یادگیری استفاده کنی تا از دیدگاه های مختلف… بیشتر بخوانید
سلام من میخوام خودمو بکشم خانواده ام به من هیچ اجازه ای رو نمیدن دوست پسر دارم و خیلی همدیگرو دوست داریم اما خانواده ام ب من اجازه بیرون رفتن رو نمیده
اول از همه، مهمه که بدونی تنها نیستی. خیلی از آدمها در زندگیشون با مشکلاتی شبیه به مشکلات تو روبرو شدن و تونستن ازشون عبور کنن. در این زمینه باید با کسی صحبت کنید حتما با شماره های مشاوره ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ تماس بگیرید.
من میخوام خودمو بکشم خانواده ام زندگی منو نابود کردن
سلام میخام خودمو بکشم
میفهمم که الان توی یه شرایط خیلی سختی هستی و احساس ناامیدی میکنی. ولی بدون که تنها نیستی و آدمهایی هستن که میتونن کمکت کنن.
حتما با خطوط ۱۴۸۰یا ۱۲۳ تماس بگیرید