مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی یک راه مناسب برای بیان مشکلات و دغدغه های افراد با مشاوران مد نظر خود می باشد.
در روش مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی افراد به راحتی از طریق آنلاین می توانند با مشاور خود در ارتباط باشد.
همچنین رایگان بودن این روش مزیت بسیار بزرگی است که می تواند افراد بسیار زیادی را برای استفاده از این روش ترغیب نماید.
در ادامه مقاله به بررسی ابعاد مختلف مشاوره های روانشناسی و نیز روان درمانی ها می پردازیم تا تفاوت آنها را به خوبی تبدیل نماییم.
زیرا بسیاری از افراد با وجود مراجعه به مراکز مشاوره جهت مشاوره های مختلف هنوز تفاوتهای میان آنها را و نحوه ی عمل هر کدام از آنها را به خوبی نمی دانند.
مثلا نمی دانند که در زمینه مشکلی که دارند آیا بایستی به روان درمانی بپردازند یا مشاوره مربوطه میتواند راهگشا باشد.
همچنین در استفاده از انواع مختلف مشاوره آماده مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی، مشاوره پیش از ازدواج و موارد مشابه دچار تردید و اشتباه می شوند.
مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانگری
در گذشته، مشاوره تعریف شد و خصوصیات آن بیان شد.
حالا روان درمانگری را تعریف می کنیم و تمایز بین مشاوره و روان درمانی را توصیف می کنیم:
والبرگ روان درمانی را درمانی توصیف می کند که هدف آن درمان مشکلاتی است که ماهیت عاطفی دارند.
در این درمان، یک فرد آموزش دیده به طور آگاهانه یک رابطه حرفه ای با بیمار ایجاد می کند.
هدف او ایجاد چنین رابطه ای با اصلاح، اصلاح الگوها و الگوهای رفتاری و کمک به توسعه مثبت و تعالی شخصیت بیمار است.
از روان درمانی، تعاریف دیگری وجود دارد که ما به خاطر طولانی شدن کلمه به آن اشاره نمی کنیم.
راجرز و پترسون و بسیاری از مشاوران و روانپزشکان بر این باورند که بین مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانی تفاوت وجود ندارد و این دو اصطلاح می توانند جایگزین استفاده شوند.
اما بعضی نیز بیان می کنند که بین دو روش در دو طرف تفاوت وجود ندارد اما این دو در مورد آماده سازی و برنامه ریزی تهیه شده حداقل متفاوت هستند.
آنها این تفاوت ها را از لحاظ هدف، نوع ارجاعات، روش و مکان استفاده از این دو روش مطرح می کنند.
دلایل تفاوت و تفاوت مشاوره و درمانگر
برخی از نظرات طرفداران اختلاف بین مشاوره و درمانگر به شرح زیر است:
- هدف مشاوره پیشگیری است، اما هدف روان درمانی درمان است.
- مشاوره به عادت و روان درمانی برای مقابله با افراد غیر طبیعی، غیر طبیعی، متضاد و نامناسب.
- خدمات مشاوره ای بیشتر در مدارس و سازمان های آموزشی و اجتماعی ارائه می شود، در حالی که روان درمانی معمولا روانی است و این در بیمارستان ها انجام می شود.
- در مشاوره، تعداد جلسات و زمان صرف شده کمتر از روان درمانی است.
- در مشاوره، توجه به موضوعاتی که در آگاهی فرد قرار دارند، توجه می شود، در حالی که در روان درمانی، وجدان ناخودآگاه مراجع مورد توجه قرار می گیرد.
- در مشاوره، در زمینه های خودآگاهی و رشد در حوزه های استقلال، تصمیم گیری، در زمینه مشکلات و غیره، اشاره می شود، در حالی که زمینه روان درمانی یکی از مسائل تناقض فردی است.
- اعتبار برای خلاقیت در حوزه مشاوره کارگر است و درمان بیماری روانی یک درمان ذهنی است.
- روان درمانی بر تغییر شخصیت متمرکز است، اما مشاوره تلاش می کند تا شخص را به استفاده از منابع موجود سوق دهد.
- در روان درمانی، ارزیابی و تشخیص اغلب در مصاحبه های بالینی استفاده می شود، در حالی که مشاور کمتر احتمال دارد مورد آزمایش قرار گیرد و ابزارهای روان سنجی استفاده شود.
- مشاوره در مورد روان درمانی، با توجه به مقامات، و بر خلاف روان درمانی، مسائل عاطفی حاد را کاهش می دهد.
- روان درمانی به دنبال دستیابی به اهداف توانبخشی و مشاوره برای اهداف توانبخشی است.
علل تشابه و عدم تمایز بین مشاوره و درمان گری
- در مقابل موارد فوق، طرفداران عدم تمایز بین مشاوره و روان درمانی می گویند که جدایی رفتارهای نرمال و غیر طبیعی و رفتارها، هر چند به نظر می رسد آسان باشد، ولی در واقع با مشکلات مواجه است.
- طبیعی و غیر طبیعی، در راستای یک خط مستقیم، برای تعیین دقیق نقطه تعیین فاصله بین این دو حالت، یک اشکال نیست.
- فروید معتقد است که آنچه در مورد افراد غیر طبیعی اتفاق می افتد. این نیز برای افراد عادی اعمال می شود.
- در محل مشاوره و روان درمانی، روانپزشکان در بیمارستان، کلینیک و جاهای دیگر که کار می کنند، گفته می شود همان خدمات مشاوره را ارائه می دهند؛ زیرا مشاور همچنین روان درمانی علاوه بر راهنمایی و مشاوره تحصیلی نیز ارائه می دهد.
- علاوه بر این، در برخی از بیمارستان ها، مشاوران مشاوره را ارائه می دهند و در بسیاری از مدارس، روانشناسی بالینی در ارائه خدمات بهداشت روانی شرکت می کند.
- از آنجا که روان درمانی در مشاوره وجود دارد، بنابراین نیازی نیست تفاوت بین این دو را با توجه به میزان آگاهی آگاهی یا ناخودآگاه مقامات، یا تعداد جلسات و زمان صرف شده یا جنبه های مربوط به پیشگیری و رفتار است.
- در همین حال، در طول درمان، رشد جمعیت هدف و مشاوره و روان درمانگر خدمات مشابهی را ارائه می دهد.
- راجرز خود را یک روان پزشک و مشاور می داند و بین دو رشته تفاوتی نمی داند.
- تفاوت در روش، استفاده از ابزارهای مختلف، و یا در نظر گرفتن اهداف ظاهری مختلف، و یا انواع مختلف مسائل مورد بررسی و مانند آن، جنبه هایی است که می تواند مشاوره را از روان درمانی متمایز کند.
- با این حال، در هیچ یک از این موارد، مرزهای مشخصی برای تمایز بین دو رشته وجود ندارد و در حقیقت، هر دو زمینه متفاوتی در زمینه های مختلف دارند.
منبع : سلطانی بناوندی الهام, خضری مقدم نوشیروان, بنی اسدی حسن. کنکاش در سازه های روانشناسی مثبت نگر: پیش بینی سرزندگی تحصیلی بر اساس معنای زندگی. راهبردهای آموزش (راهبردهای آموزش در علوم پزشکی: مهر و آبان ۱۳۹۶ , دوره ۱۰ , شماره ۴
سوالات متداول مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی
1 - مشاوره آنلاین روانشناسی چیست؟
ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به صورت آنلاین و کاملا رایگان در سایت مشاورانه صورت می گیرد. مشاوره روانشناسی به منظور درمان افسردگی، اضطراب، وسواس، فوبیا و ساییر اختلالات صورت می گیرد و در صورت نیاز می توانید به صورت تلفنی و حضوری نیز با متخصصان ما در ارتباط باشید.
2 - چگونه می توان با روش های تشخیص و یا درمان یک اختلال آشنا شد؟
وارد سایت مشاورانه شوید و در بالا صفحه کلیدواژه مورد نظر را جستجو کنید و در هر صفحه از سایت امکان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان قرار داده شده است.
3 - آیا خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین در سایت مشاورانه وجود دارد؟
بله. راهنمایی تخصصی در زمینه های مختلف به صورت آنلاین وجود دارد.
بیستو یک ساله هستم و یه خاستگار سی ساله دارم خیلی وقته همو میشناسیم و من دوسشون دارم ولی تنها مشکلم اختلاف سنیمونه حس میکنم زیاده.. نظر شما چیه؟ نمیخوام تصمیم اشتباهی بگیرم
سلام به شما مبینا جان در این مورد نیاز است که در اول دیدگاهای خود شما و این خانم مورد بررسی قرار گیرد که این اختلاف سنی برای هریک از شما چه نگرانی هایی ایجاد کرده است و در کنار اینکه نیاز است که بررسی شود که این اختلاف سنی با چه میزان اختلاف رشدی همراه می باشد تا بتوانیم در این مورد نظری را بیان کنیم. افراد در سن های مختلف نیاز ها ، علایق ، احتیاج های اجتماعی متفاوتی دارند و زمانی که اختلاف سنی دو نفز زیاد باشد این نیاز ها و علایق با یکدیگر هم خوانی… ادامه دیدگاه »
سلام من ۱۸ سالمه دو ساله عقد کردم. سر مسائل خیلی کوچیک ممکنه عصبی بشم و اصلا نمیتونم کنترلش کنم و هر رفتاری ممکنه از من سر بزنه! وقتی که خیلی ناراحتم هم همینجوریم و همسرم خیلی ناراضیه از این رفتارم و میگ تغییرش بده چیکار کنم بنظرتون؟
سلام به شما دوست عزیز ببین عزیزم این سبک رفتاری و نداشتن کنترل لازم بر روی احساسات و شناخت ناقصی که دارید باعث می شود که شما واکنش های هیجانی بیشتری داشته باشید و بجای مسیر تعاملی سازنده یعنی صحبت در مورد احساسات از قهر ، عوا ، پرخاش و.. استفاده می کنید که نه می تواند احساسات را انتقال بدهد و نه کمکی به رفع آن می کند . در این مسیر نیاز است که شما به صورت حضوری برای بررسی شرایط روحی خود و انچه در روانتان تجربه می شود به روانشناس مراجعه داشته باشید تا بتوانیم در… ادامه دیدگاه »
رسبر
سلام پیام شما نامفهوم هست سوال خود را در همین قسمت می توانید ارسال کنید.