در دنیای پر تنش امروز کمتر کسی است که اضطراب و بیقراری را تجربه نکند.
همگی ما همه روزه با مشکلات زیادی مواجه می شویم که ممکن است سطحی از اضطراب و نگرانی را با خود به همراه داشته باشند.
در صورتی که شرایط شخصی ایجاد کننده ی اضطراب با شرایط اجتماعی و اقتصادی نابسامان ترکیب شوند، می توانیم شاهد سطوح بالاتری از اضطراب نیز باشیم که مراجعه به مراکز روانپزشکی، روانشناسی و اعصاب و روان را بیشتر کرده است.
در صورتی که شما نیز به دلایل شخصی، اوضاع اقتصادی نابسامان، بیکاری و.. مضطرب هستید و این اضطراب در عملکرد روزانه تان اختلال ایجاد کرده است با ادامه ی مطلب همراه باشید.
اضطراب چه بر سرتان می آورد؟
- تپش قلب،
- بی قراری،
- سردرد،
- سرگیجه،
- گرفتگی عضلانی،
- احساس تنش در بدن،
- دردهای شکمی
- دردهای مزمن بدنی
- تنگی نفس
علایم هشدار دهنده ای هستند که خبر از وقوع اضطراب می دهند.
در صورتی که این علایم را تجربه می کنید می توان گفت فردی مضطرب هستید.
این علایم می تواند در طول یک طیف دسته بندی شود و نمره ی دقیق اضطراب تان را مشخص کند.
همچنین در صورتی که به دلیل تجربه ی این علایم در زندگی شخصی، شغلی و تحصیلی تان اختلالاتی ایجاد شده است، مراجعه به روانشناس و مشاور به منظور دریافت کمک تخصصی، ضروری تر و فوری تر است
اضطراب چه انواعی دارد؟
انواع مختلفی از اضطراب وجود دارد که ممکن است شما به یک یا چند نوع از آن ها مبتلا باشید.
اضطراب اجتماعی یکی از انواع حالات اضطرابی است که در موقعیت های اجتماعی و جمع های شلوغ ممکن است به سراغ تان بیاید.
حملات اضطرابی پنیک نوع دیگری از انواع اضطراب هستند که بسیاری از افراد را آشفته می کنند و کنترل شرایط را به دست می گیرند.
همچنین ممکن است شما با قرار گرفتن در موقعیت خاصی مانند سخنرانی دچار اضطراب شوید و یا اینکه نوع فراگیری از اضطراب را تجربه کنید که در موقعیت های مختلف با شما همراه است و جسم و روح تان را در معرض تنش و آزار قرار می دهد.
نسبت به اضطراب تان آگاه شوید.
برای کنترل علایم اضطرابی تان، ضروری ترین و اولین اقدام آن است که ” نسبت به علایم آگاه شوید”.
آگاه و هوشیار بودن در خصوص علایم می تواند به شما کمک کند تا آن ها را راحت تر کنترل کنید.
به عبارت دیگر در گام اول لازم است به جای سرزنش کردن خودتان به دلیل اضطراب و یا سعی در سرکوب کردن علایم بدنی، فقط و فقط نسبت به آن ها آگاه شوید.
سوالات متداول دلهره
1 - من استرس دارم و نمی دانم چرا؟
دوست عزیر استرس دلایل مختلفی دارد. می تواند ناشی از غدد باشد. این اتفاق بیشتر برای خانم ها در دوره پیش از دوره ماهانه و یا هنگام آن رخ می دهد. یا اگر به صورت بلند مدت است باید به روانپزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است استرس در یک زمان به شما وارد شده و عدم درمان سبب ماندگاری آن شده است.
2 - راهکار درمان دلهره و استرس چیست؟
1- نفس عمیق بکشید 2-سپس به مدت 5 ثانیه اکسیژن را در ریه های تان نگه دارید. 3- پس از ان با حالتی مشابه باد کردن بادکنک، هوا را به آرامی و در طول 5 ثانیه از ریه های تان خارج کنید. 4- ...
3 - اضطراب چه بر سرتان می آورد؟
تپش قلب، بی قراری، سردرد، سرگیجه، گرفتگی عضلانی، احساس تنش در بدن، دردهای شکمی و دردهای مزمن بدنی و تنگی نفس علایم هشدار دهنده ای هستند که خبر از وقوع اضطراب می دهند.
سلام من ۱۶سالمه و دخترم من از بچگی دوستی نداشتم و با اینکه ی دختری بودم ک باهمه خوب بودم و ب همه احترام میذاشتم و ادمی بودم ک خودموهیچ وقت نمیگرفتم اما بازم هیچ وقت دوستی پیدانکردم تا اینکه کلاس دهمم با یکی توی مدرسه دوست شدم و من تمام وجودمو براش گذاشتم حتی (تو)عم بهش نمیگفتم اما اون زودقهر میکرد خیلی رُک بهم حرف میزد و تیکه مینداخت جوری ک منی ک انقد خوسردم ازش زدع شدم و خودش باعث شدم ک دوستیمونو ازبین ببریم اما با این وجود همیشه خودمو سرزنش میکنم و همیشه عیب رو از… بیشتر بخوانید
سلام دوست عزیز، اول از همه باید بگم که خیلی خوبه که میخوای نسبت به دوستی خونسردتر باشی و خودتو بیشتر دوست داشته باشی. این دوتا خواسته خیلی مهمی هستن که میتونن تاثیر زیادی روی زندگیت داشته باشن. برای اینکه نسبت به دوستی خونسردتر بشی، اول باید یاد بگیری که احساساتت رو بپذیری و بهشون احترام بذاری. اینطوری میتونی بدون اینکه احساس بدی داشته باشی، اونها رو مدیریت کنی. مثلاً اگر از رفتار دوستت ناراحت شدی، به خودت اجازه بده که ناراحت باشی. سعی نکن که احساست رو سرکوب کنی یا با کسی در موردش حرف نزنی. وقتی احساست رو… بیشتر بخوانید
سلاممن بیماری روده تحریک پذیر دارم و در این رابطه همش اضطراب دارم همش بهش فکر میکنم همش توذهنم یه چیزی بهم میگه اگه الان دوباره مریض شی چی!اگه حالت بد بشه چی
لطفاراهنمایییم میکنین خیلی احتیاج دارم😔
سلام به شما المیرا جان ببین عزیزم شما در اول نیاز است که نسبت به بیماری خود اگاهی لازم را داشته باشید در این حالت هم می توانید برای درمان اقدام کنید و هم اینکه تحت تاثیر اطلاعات اغراق شده قرار نمی گیرید. سندرم روده تحریک پذیر که از آن با عنوان کولیت اسپاستیک، کولیت مخاطی یا کولون عصبی نیز یاد میشود، معمولا روده بزرگ را درگیر میکند. از علائم و نشانههای رایج آن میتوان به گرفتگی عضلات، درد شکمی، نفخ، اسهال و یبوست مزمن اشاره کرد. جالب است بدانید که علائم آزاردهنده سندرم روده تحریک پذیر در طول زمان… بیشتر بخوانید
سلام اگه میشه با من تماس بگیرید یا پیغام بگذارید من مشکل اضطراب شدید دارم
سلام به شما مینا جان
عزیزم برای مسیر مشاوره شما می توانید سوال خودتونو و مشکلاتی که دارید را در اینجا بیان کنید ما در زیر سوال شما پاسخ می دهیم اما اگر اضطراب شدید دارید بهتر است به صورت حضوری یا تلفنی به روان درمانگر مراجعه کنید و روند درمانی خود را شروع کنید در این حالت می توانیم به شما کمک کنیم تا بتوانید شراط روحی بهتری را تجربه کنید اما در این مسیر نیاز است برای دریافت نوبت خودتان تماس داشته باشید.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
من تو این یکسال اخیر مشکلات بدی برام پیش اومد دچار ضعف اعصاب شدم کوچکترین چیزا بهم استرس وارد میکنه و عصبی میشم توی خونه مشکلات خانوادگی داشتیم ولی الان بدترشده این قضیه خیلی داره حالمو بدمیکنه نه توان مقابله و کاری بااونا رو دارم نه میتونم بیخیال باشم چکارکنم؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
درگیری در خانواده می تواند بر عملکرد اصلی فرد نسبت به سبک شخصیتی و برداشتی که از ان دارد بر روی فرد تاثیر گذار باشد .
۱٫ شما چند سال دارید؟
۲٫ درگیری در بین چه کسانی می باشد و نقش شما در این درگیری ها چیست؟
۳٫ فکر میکنید باید چه کار یانجام بدهید که توان مقابله با آن را ندارید؟
۴٫ در زمان فعلی برنامه روزانه شما چگونه است؟
۵٫ استرس دارید که چه اتفاقی رخ بدهد ؟
۱۹سالمه این مشکلات بین پدرو مادرمه شنیدن حرفا و بحثایی که میشه بی توجهی به حضور من اینا باعث ناراحتیمه
قابل درک است که این مشکلات والدین می تواند برای شما تشنج ها و فشارهای روحی به همراه داشته باشد اما نیاز است بدانید که آنها دو فرد بالغ هستند که می توانند برای زندیگ خودشان تصمیم گیری داشته باشند .
پدر و مادرتان چند سال دارند؟
در بین بحث های آنها شما نیز وارد می شوید ؟
رفتار هریک از انها با شما چگونه است؟
در مورد مشکلاتتان با آنها صحبت کرده اید؟
چند خواهر و برادر هستید؟
میشه تو یه حریم خصوصی تر صحبت کرد زیر دیدگاه نباشه؟
در این صورت بهتر است یا مشاوره تلفنی ، حضوری یا در تلگرام مشاوره دریافت کنید چون در اینجا پیامها نمایش داده می شود.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۹۰
آیدی تلگرام:https://t.me/kanonmoshaveran_bot