ترک اعتیاد به ترامادول در خانه
آیا ترک اعتیاد به ترامادول در خانه امکان پذیر می باشد؟ در صورتی که برای ترک اعتیاد به کلینیک اعتیاد مراجعه نکنیم چه مشکلی برای ما به وجود می آید؟ امروزه جوانان علاقه بسیاری به مصرف ترامادول دارند زیرا فکر می کنند این ماده حس نشاط و سرزندگی در آن ها ایجاد می کند و یا قدرت جسمانی یا فکری بیشتری به آن ها می دهد.
در صورتی که این دارو خودسرانه و طولانی مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن اعتیاد در فرد مصرف کننده می شود، بسیاری از افراد برای این که بستری نشوند ترجیح می دهند تا در خانه و به صورت غیر اصولی ترک را انجام دهند اما آن ها باید به این نکته توجه داشته باشند که ترک خانگی باعث می شود تا عوارض ترک افزایش یابد و حتی ممکن است باعث ایست قلبی شود، هم چنین ترک غیر اصولی، امکان بازگشت به سمت اعتیاد را افزایش می دهد.
ترامادول و موارد مصرف آن
ترامادول دارویی مسکن و ضد درد می باشد و مکانیزم اثر این دارو مانند سایر داروهای مخدر می باشد و در صورتی که که بی رویه و طولانی مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن وابستگی در فرد می شود و علائمی مانند مسمومیت با سایر مواد مخدر را در فرد ایجاد خواهد کرد، برای این که فرد ترک واقعی و موثری داشته باشد باید از روانشناس متخصص کمک بگیرید و هم چنین در این زمینه با متخصص در تماس باشد.
بیشترین دلایلی که باعث مصرف ترامادول می شوند عبارت اند از:
- رفع خستگی و خواب آلودگی
- رفع درد زیاد
- ترک اعتیاد به مواد مخدر دیگر
- سرخوشی و نشئگی ناشی از مصرف ترامادول
- درمان زود انزالی
ترک اعتیاد به ترامادول در خانه: عوارض و معایب
برخی از افراد برای این که در کلینیک ترک اعتیاد بستری نشوند ترجیح می دهند در خانه ترک ترامادول را انجام دهند، ترک ترامادول در خانه با کاهش دوز و جایگزینی دارو امکان پذیر می باشد ولی این روش بیشتر برای پاکسازی جسم مناسب می باشد و روان انسان که نقش بسیاری در اعتیاد دارد از این طریق سم زدایی نمی شود، به همین دلیل احتمال بازگشت دوباره بسیار زیاد می باشد، مشکل دیگری که در ترک خانگی به وجود می آید تقویت علائم و عوارض اعتیاد به ترامادول می باشد.
در صورتی که ترک اعتیاد به صورت اصولی و تحت نظر متخصص انجام شود این علائم و نشانه ها کنترل می شود و با استفاده از داروهای مناسب می توان آن ها را تسکین داد، در صورتی که ترک غیر اصولی انجام شود علائم و نشانه های آن شدت می یابد و منجر به ایست قلبی و تشنج می شود، در صورتی که که به صورت ناگهانی و غیر اصولی ترک ترامادول انجام شود با نشانه های زیر همراه خواهد بود:
- اضطراب و بی قراری
- تعریق و تب و لرز
- بی خوابی
- تهوع، استفراغ و اسهال
- درد عضلانی
- ترس شدید
- گر گرفتگی و لرزش بدن
- عصبانیت
- توهم
- تشنج
- ایست قلبی
ترک اعتیاد به ترامادول در خانه: مدت زمان ترک ترامادول
افرادی که قصد ترک دارند یکی از سوالات پر تکرار آن ها این می باشد که در چه مدت ترک ترامادول امکان پذیر می باشد؟ باید به این نکته توجه شود که ترک ترامادول به عوامل مختلفی مانند وضعیت جسمی هر فرد، مدت زمان و سابقه مصرف و دوز مصرفی بستگی دارد و با توجه به این عوامل متفاوت می باشد.
افرادی که مدت کوتاهی و دوز کمی مصرف کرده اند راحت تر ترک می کنند و افرادی که مدت طولانی درگیر اعتیاد به ترامادول شده اند به مدت زیادی برای ترک اعتیاد نیاز دارند.
راه های پیشگیری از بازگشت به اعتیاد
پس از آن که به هر طریقی اعتیاد را ترک کردید باید راهکارهایی را انجام دهید تا دوباره به سمت مصرف مجدد کشیده نشوید و در این زمینه پیشگیری های لازم را انجام دهید، مصرف دوباره مواد مخدر یکی از مشکلات رایج افراد معتاد می باشد که برای جلوگیری از مصرف دوباره باید راهکارهای زیر را انجام دهید:
- دور شدن از موقعیت ها و افرادی که باعث می شوند شما به یاد مصرف ترامادول بیفتید.
- کمک گرفتن از خانواده و مشاور
- سرگرم کردن خودتان با فعالیت های ارزشمند
- خواب کافی و منظم
- تغذیه مناسب
- ایجاد تصویر ذهنی درست از خود
پیشگیری از اعتیاد به اینترنت
غلبه بر اعتیاد به مواد مخدر
عوارض خوردن الکل طبی | چرا نباید الکل سفید را خورد؟
ماده مخدر گل و نحوه استفاده از ماریجوانا (ماری جوانا)
علائم ناس | نشانه ها و عوارض و ترک اعتیاد به ناس
شیشه برای لاغری | مصرف ماده مخدر شیشه برای لاغری