ترک کراک، بهترین روش ترک، اعتیاد به کراک با کمک خانواده و روانشناس
ترک کردن کراک یکی از مسائل پر از چالش برای بسیاری از بیماران و خانواده آن ها می باشد و طبیعی است به دنبال راه حل طبیعی باشند تا بتوانند آن را ترک کنند. کراک ماده مخدری است که وابستگی بسیار بالایی دارد و بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارد و باعث سرخوشی و خلق بالا در فرد می شود و همچنین جسم و روان فرد معتاد را درگیر کرده است و تمام جنبه های زندگی او را مانند زندگی اجتماعی، شغلی و خانوادگی او را تحت تاثیر قرار می دهد.
اولین اقدامی که فرد برای ترک کرام باید انجام دهد تصمیم جدی او برای ترک می باشد و باید خودش با اراده قوی برای ترک پیش قدم شود و در کنار او خانواده نقس بسیار مهمی در تصمیم گیری دارند و می توانند از او حمایت کنند و در صورت همراهی خانواده ترک آسان تر خواهد بود.
فردی که به کراک اعتیاد دارد با کمک متخصصین و مشاورین می تواند ترک را کنار بگذارد و با استفاده از روش های علمی و موثر آن را ترک کند و به زندگی عادی خود بازگردد. برای این که در این زمینه راهنمایی های صحیح به شما داده شود می توانید از مشاوره ترک اعتیاد کمک بگیرید.
ترک کراک: کراک (crack) چیست؟
کراک یک نوع ماده مخدر محرک می باشد که بر روی سیستم عصبی مرکزی انسان اثر می گذارد و باعث بالا رفتن خلق، سرخوشی زیاد در فرد می شود. کراک یکی از فراورده های کوکائین می باشد و از نظر ترکیبات و مکانیزم اثر بسیاری شبیه به کوکائین دارد .
کراک به شکل های مختلفی و اندازه های متفاوتی وجود دارد و با توجه به خالصی آن به رنگ های کرمی روشن و تیره و قهوه ای روشن و تیره دیده می شود و این ماده وابستگی جسمی و روانی بسیاری برای فرد ایجاد می کند و مصرف آن عوارض جبران ناپذیری برای فرد خواهد داشت.
عوارض مصرف کراک
مصرف کراک عوارض و مشکلات فراوانی برای فرد به وجود می آورد که در زیر نمونه هایی از آن را بیان می کنیم.
-
عوارض و مشکلات جسمانی
- مشکلات تنفسی
- سرطان ریه و اندام های تنفسی
- کبودی لب ها و آسیب های دهان و دندان
- بیماری های ریوی
- برونشیت
- اختلالات گوارشی
- گرفتگی عروق خونی
- افزایش ضربان قلب
- تشنج مغزی
- عرق کردن زیاد
- مردمک های تنگ و سوزنی
- افزایش قند خون
- کاهش اشتها و لاغری شدید
- کاهش میل جنسی
- بی خوابی
- سکته
- مرگ
-
ترک کراک، عوارض و مشکلات روانی
- افسردگی
- حملات وحشت زدگی
- تکانشی بودن و تحریک پذیری
- هذیان های خود بزرگ بینی
- گوش به زنگی و شکاکی
- رفتار های وسواسی
- اضطراب و بی قراری
- رفتار های خصمانه
- عدم کنترل در رفتار
- ترس از مرگ
- هذیان و قطع ارتباط با واقعیت
فرد چگونه می تواند کراک را ترک کند؟
اعیتاد به کراک بعد از مصرف اول به وجود می آید و به تدریج جسم و روان فرد را درگیر می کند به صورتی که فرد متوجه می شود بدون کراک دیگر نمی تواند به زندگی خود ادامه دهند و به آن وابسته و معتاد شده است. هم چنین فرد مصرف کننده متوجه می شود که کراک بر روی تمام جنبه های زندگی او اثر گذاشته و زندگی اش را به نابودی می کشاند در این شرایط یا به مصرف خود ادامه می دهد تا برای او اتفاق وحشتناکی روی دهد یا تصمیم می گیرد که کراک را ترک کند.
ترک کراک به اراده قوی فرد مصرف کننده نیاز دارد و به همین دلیل فرد معتاد باید از متخصصین و مشاورین ترک اعتیاد کمک بگیرد. تا در فرایند ترک موفق شود.
علائم اولیه ترک اعتیاد به کراک
ترک کردن کراک در ابتدا با علائمی همراه می باشد که برخی از مهم ترین آن ها عبارت اند از:
- واکنش های آلرژیک
- آبریزش بینی
- مشکلات تنفسی
- نامنظم شدن ضربان قلب
- حساسیت پوستی
- بالا رفتن فشار خون
- مشکلات خواب
- بی قراری و اضطراب
- افسردگی و تمایل به انزوا
با کمک روانشناس و متخصص تا حدودی می توانید این علائم را کنترل کنید و فرایند ترک را با موفقیت و راحتی بیشتری پشت سر بگذارید.
درک اعتیاد
اعتیاد به قمار و اضطراب| تمرینات خودیاری برای از بین بردن اضطراب میل به قمار
غلبه بر اعتیاد به مواد مخدر
اعتیاد به الکل (الکلیسم) و سوء مصرف الکل
عوارض خوردن الکل طبی | چرا نباید الکل سفید را خورد؟
علائم ناس | نشانه ها و عوارض و ترک اعتیاد به ناس