اختلالات شخصیت (Personality disorder)
شخصیت چیست؟
شخصیت عبارت است از مجموعه ی افکار، هیجانات و رفتارهایی که شیوه ی انطباق ما با دنیا را نشان می دهند.
شخصیت یعنی سبک زندگی هر فرد.
هر فرد، سبک خود یعنی شخصیت خاص خود را دارد که از او انسانی واحد و منحصر به فرد می سازد.
پس انسانها از نظر شخصیت از هم متفاوتند و هر فرد دارای نوعی شخصیت است.
شخصیت یعنی عنصر ثابت رفتار فرد که موجب تمایز او از دیگران می شود.
ثابت بودن شخصیت انسانها سبب می شود که رفتارها و عملکردهای آنها، قابل پیش بینی باشد.
صفت شخصیت الگوی بادوام درک کردن محیط و دیگران، برقرار کردن رابطه با آنها و فکر کردن به آنهاست، الگویی که در قالب ساخت روانی فرد تثبیت شده است.
شخصیت عبارت است از یک اصطلاح که می گوید فرد چگونه با انواع رویدادهای زندگی مقابله می کند، با آنها سازگار می شود و واکنش نشان می دهد.
رویدادهای زندگی عبارتند از چالش ها، شکست ها، فرصت ها، موفقیت ها و سرخوردگی ها.
شخصیت چیزی است که آن را در درون تجربه می کنیم و از بیرون به دیگران نشان می دهیم.
عوامل تشکیل دهنده اختلالات شخصیت
- وراثت
- محیط
عوامل زیستی شخصیت
جنس
الف) اعمال حسی – حرکتی، ب) اعمال ذهنی، ج) عواطف، نگرش ها و رغبتها
سن
یعنی شخصیت هر فرد، با افزایش سن او، تغییر می کند. این تغییر بیشتر تحت تاثیر بلوغ جنسی هست.
عوامل عصبی – غددی
یکی از علل اصلی تفاوتهای جنسی، تفاوت در ترشح غدد درون ریز است، غدد درون ریز در تعیین شخصیت، نقش بسیار قطعی دارند.
ترشح زیاد غده ی تیروئید باعث تحریک خیلی زیاد می شود و برعکس.
عوامل اجتماعی اختلالات شخصیت
تعلیم و تربیت
عبارت است از مجموعه اقداماتی که گروه اجتماعی اتخاذ می کنند تا کودک با برخی موقیعت ها روبرو شود و به کمک یادگیری شخصیت او شکل گیرد.
نقش اولین سالهای زندگی
اولین سالهای زندگی در رشد و شکل گیری شخصیت اثر بنیادی دارد.
در این دوران، چون ساختارهای عصبی از انعطاف پذیری بالایی برخوردارند، یادگیری ها، هم به سرعت انجام می گیرند و هم پایدارترند.
ماهیت اختلالات شخصیت
چه موقعی یک صفت شخصیت اختلال می شود؟
آنچه ممکن است شیوه ی مخصوص پاسخدهی باشد، می تواند به صورت الگوی ثابتی درآید که توانایی عمل کردن رضایت بخش فرد را مختل کند.
شاید شما از آن تیپ افرادی باشید که دوست دارند اتاق آنها، به شیوه ی خاصی باشد، اگر فردی کتاب های شما را جابجا کند یا ترتیب لباس های شما روی جالباسی را تغییر دهد، قدری ناخشنود می شوید.
در چه نقطه ای، ناخشنودی شما از تغییر در ترتیب اموالتان، به قدری مشکل ساز می شود که از اندکی بهانه گیری و سخت گیری، به داشتن اختلال شخصیتی که خیلی خشک و انعطاف ناپذیر است گرایش پیدا می کنید؟
اختلالات شخصیت
اختلالات شخصیت رفتارهای پایا، غیر انطباقی و انعطاف ناپذیر در رابطه با محیط هستند.
اختلال شخصیت عبارت است از الگوهای پایدار و گوناگون رفتار ناانطباقی که شامل روش های ناپخته و نامناسب مدارا با فشار روانی یا حل مسائل می باشند.
اختلال شخصیت عبارت است از الگوی ناسازگارانه و بادوام تجربه درونی و رفتار که به زمان نوجوانی یا جوانی بر می گردد و حداقل در دو زمینه ی زیر آشکار می شود:
- شناخت
- هیجان پذیری
- عملکرد میان فردی
- کنترل تکانه
این الگوی انعطاف ناپذیر مشهود است و موجب پریشانی یا اختلال می شود.
سوالات متداول اختلالات شخصیت
1 - تعریف شخصیت چیست؟
شخصیت عبارت است از مجموعه ی افکار، هیجانات و رفتارهایی که شیوه ی انطباق ما با دنیا را نشان می دهند. شخصیت یعنی سبک زندگی هر فرد. شخصیت یعنی عنصر ثابت رفتار فرد که موجب تمایز او از دیگران می شود. ثابت بودن شخصیت انسانها سبب می شود که رفتاره و عملکردهای آنها، قابل پیش بینی باشد. صفت شخصیت الگوی بادوام درک کردن محیط و دیگران، برقرار کردن رابطه با آنها و فکر کردن به آنهاست، الگویی که در قالب ساخت روانی فرد تثبیت شده است.
2 - اختلال شخصیت چیست؟
اختلالات شخصیت رفتارهای پایا، غیر انطباقی و انعطاف ناپذیر در رابطه با محیط هستند اختلال شخصیت عبارت است از الگوی ناسازگارانه و بادوام تجربه درونی و رفتار که به زمان نوجوانی یا جوانی بر می گردد و حداقل در دو زمینه ی زیر آشکار می شود: 5. شناخت 6. هیجان پذیری 7. عملکرد میان فردی 8. کنترل تکانه این الگوی انعطاف ناپذیر مشهود است و موجب پریشانی یا اختلال می شود.
3 - اختلالات شخصیت به چند دسته تقسیم می شوند؟
اختلالات شخصیت در 11 اختلال جای می گیرند که این 11 اختلال در سه گروه بر اساس ویژگی های مشترک، دسته بندی می شوند: گروه الف: اختلالات شخصیت پارانوئید، اسکیزویید و اسکیزوتایپی (ویژگی های مشترک: رفتارهای عجیب و غریب و نامتعارف، انها تنمایل دارند از دیگران دوری کنند و از این حالت در رنج هستند). گروه ب: اختلال شخصیت ضد اجتماعی، مرزی، نمایشی و خود شیفته (ویژگی های مشترک: نگرش ها و رفتارهای بیش از حد نمایشی، هیجانی، آشفته و غیر قابل پیش بینی). گروه ج: اختلال شخصیت اجتنابی، وابسته، وسواسی (ویژگی های مشترک: رفتارهای مضطرب و بیمناک).
درود
من بدن قوی دارم و ورزشکار حرفه ای ام
و هر هفته ۱۵ تا قرص آسنترا ۱۰۰ را باهم یکدفه ای برای تفریح میخورم
آیا میتونه برام مشکلی پیش بیاد؟
سلام لطفا در یک لینک سوال ارسال کنید. بله بی شک این میزان از قرص می تواند به بدن شما آسیب وارد کند پس بهتر است که تفریحات سالمی را جایگزین این رفتار کنید و دلیل این رفتار را به کمک روانشناس بررسی کنید.
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا سایکوپث قابل درمانه؟اگه اره روند درمان چه مدت زمان میبره.
سلام به شما دوست عزیز در این مورد نیاز است که شرایط بیمار و شدت بیماری و نوع بینش و بسیاری از موراد دیگر بررسی شود تا بتوان در مورد روند درمان و تاثیر پذیری درمان صحبتی کرد اما عموما برای این بیماران روان درمان و دارو درمانی می تواند تاثیر گذاری خوبی در مسیر درمان داشته باشد.
سلام وقت بخیر من یک سوالی داشتم من وقتی از دست کسی ناراحت میشم معمولا نه گریه مینم نه رفتار پرخاشگرانه ای ولی اون فرد توی ذهنم به بدترین شکل تصور میکنم که میتونم بکشمش و به همین دلیل معمولا با وسایل تیز روی بدن خودم زخم ایجاد میکنم خیلی اروم میشم حس میکنم به اون فرد اسیب زدم چطوری میشه از این کار دست برداشت؟ البته اینم بگم اگه بتونم به افراد اسیب بزنم این کار میکنم ولی وقتی نتونم به دیگران اسیب بزنم به خودم اسیب میزنم
سلام به شما دوست عزیز ببینید خب اینکه شما نتوانید هیانات خود را تجربه کنید و آنها به شکل کلمه و یا در یک ارتباط موثر بیان کنید خب ممکن است که به شکل خودزنی و یا دیگر زنی پیش بروید و خب این باعث می شود که سازندگی یک ارتباط از بین برود در این مسیر بهتر است که شما برای شناخت بهتر احساسات و هیجانات خود و درمان این سبک رفتاری که دارید به روانشناس مراجعه کنید در این حالت می توان به شما کمک کرد تا بتوانید در شرایط بهتری مسیر رشدی خود را دنبال کنید. درمسیر… بیشتر بخوانید
سلام من به علت کنترل گری شدید والدینم در کودکی که دائما مورد سرزنش منو قرار میدادن و میگفت بشین برو نکن قدرت تصمیم گیریم رو از دست دادم و فرد بسیار خجالتی شدم و حتی درجمع نمیتونم هیچ حرفی بزنم وقتی با کسی حرف میزنم دائما عرق میکنم و بدنم میلرزه هیچ موقع هم نمیتونم حقمو بگیرم و همه ازم سو استفاده میکنن و از گفتن حقیقت هم میترسم و هرجا میرم همه متوجه کمبود محبت و کمبود اعتماد بنفس من میشن.چطور این مشکلو حل کنم؟سنم۲۷ خانم هستم
سلام به شما دوست عزیز ببین عزیزم آنچه که شما در مسیر ارتباطی با پدر و مادر تجربه کرده اید خب می تواند در سبک شخصیتی و رفتای شما در زمان فعلی تاثیر زیادی داشته باشد اما در هرصورت آنها بر مبنای آگاهی و بینش خودشان فکر می کردند که این بهترین مسیر برای کمک و رشد شما می باشد اما اینکه آنها این مسیر تربیتی را داشته اند به این معنا نیست که شما قرار است همیشه همین شرایط را ادامه بدهید بله می توانید در مسیر ساختن شخصیتی خودتان و همچنین رفع مشکلاتی که دارید با کمک روان… بیشتر بخوانید
سلام من خیلی دل نازکم تا کسی حرفی میزنه زود گریه میکنم میخام گریه هامو کنترل کنم
سلام به شما دوست عزیز
ببینید گریه کردن یک امر طبیعی در زمان ناراحتی، غم و اندوه و… می باشد اما خب اگر این مورد به اندازه ای تکرار شود که شما نتوانید در مورد هیجانات خود صحبت کنید و یا مشکلات خود را حل کنید در این حالت می توان امیدوار بود که توانید نتیجه گیری بهتری داشته باشید .
بهتر است برای بررسی شرایط روحیتان و شناخت بهتر خودتان و در کنار آن ایجاد مسیر تعاملی بهتر به روانشناس مراجعه کنید.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/حضوری تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۸۳
سلام بنظرتون کسی که اختلال روانی نداره ولی تظاهر بهش میکنه و ازش خوشش میاد واقعا بیمار روانیه؟
سلام به شما سارینا جان
ببینید اینکه تشخیص گذاری چیست را نمی توانیم بیان کنیم اما اینکه او به این اختلالات روانی نیاز دارد و آنها را نمایش می دهد یک مشکل محسوب می شود و نیاز است که حتما برای درمان اقدام کنند.
سلام همسر من علائم اختلال پارانوئید داره فکرش مشغوله همیشه استرس دارع خیلی فکرمیکنه و بدبینع نسبت به همه چیو بی اعتماد زودعصبی میشع اما زودم خشمش میخدابه حس میکنم دسته خودش نیست و بعدش خیلی پشیمون میشه خودش خیلی اذیت میشه از فکر و خیال ایا راهی هست ک بشه سریعتر درمانش کرد؟
سلام به شما فاطمه جان ببین عزیزم همه این علایمی که شما بیان کردید می تواند در اختلال پارانوئید جا داشته باشد و خب به دلیل بیماری ایشان با هذیان آسیب و گزند روبرو هستند به همین دلیل هم فکر می کنند دیگران می خواهند به او آسیب وارد کنند. در این مسیر اینکه همسر شما به شرایط روحی و فکری خودش بینش دارد کم زیادی در مسیر درمان می کند. بهتر است با ایشان برای مراجعه به روان پزشک و روان درمانگر صحبت کنید ترکیب این دو درمان در کنار هم کمک می کند تا ایشان بتوانند شرایط بهتری… بیشتر بخوانید
سلام ببخشید من از بچگی ذهنم خیلی درگیره من به چیز های زیادی علاقه دارم اختراع خانندگی کاراته بازیگری و… خداروشکر در هرکدوم هم مهارت کافی دارم ولی از نظر شرایت تو هیچ کدوم نمیتونم به موفقیت برسم خانواده من از پس مخارج هیچ کدوم بر نمیان ولی من شدیدا به این که باید به موفقیت تو یکی از علایقم برسم باور دارم حتی برای خودم از لوازم کهنه یع گیتار ساختم و باهاش روز ها مینوازم و میخونم با اینکه نمیدونم ایا خانندگی واقعان همون چیزیه که میخام یا نه به قول خانوادم یه علاقه زود گزره میخاستم بپرسم… بیشتر بخوانید
سلام به شما آقا الیاس خب دوران نوجوانی دوران شناخت و به مرور تشکیل هویت منسجم تر می باشد و خب اینکه شما علایق خود را بشناسید کمک زیادی به شما می کند اما اینکه می خواهید در کدام مسیر ادامه بدهید بهتر است با کمک روانشناس پیش بروید تا هم استعدادهای شما بررسی شود و هم اینکه به شما کمک شود تا شرایط بیرونی را در نظر بگیرید و بتوانید در یکی از این مسیرها به عنوان حرفه اصلی و بقیه به عنوان علایق در زمان های استراحت و… پیش بروید. در این مسیر بهتر است با پدر و… بیشتر بخوانید
سلام
من ۱۶ سالمه و دچار مسخ واقعیت شده ام و خیییلی دارم عذاب میکشم
چیکار میتونم بکنم
غیر از رفتن به روان پزشک میتونم خوب بشم
چقدر احتمال داره که خوب نشم
چقدر طول میکشه خوب بشم
توروخدا سریع جواب بدید حالم خیلی خیلی بده
سلام به شما آقا محمد امین
در این مورد در اول نیاز است که مشکل شما بررسی شود تا بعد بتوانیم به شما کمک کنیم تا درمان شوید در این مسیر بهتر است به روانشناس مراجعه کنید تا شرایط شما بررسی شود در این مسیر به شما کمک می شود تا بتوانید اگر مشکلی هم وجود دارد درمان کنید.
اینکه چقدر زمان می برد خب این بستگی به شرایط روحی شما و مسیر درمان دارد تا زمانی که شرایط بررسی نشود نمی توان نظری بیان کرد
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۶۲
خیلی ممنون
برای بدست آوردن شخصیت محکم که همه ازش حساب ببرن چیکار کنم
سلام به شما آقا امیر خب در اول اینکه برای ساختن یک شخصیت محکم و با ثبات نیاز است که شما در مسیر شناخت خودتان گام بردارید این مسیر می توانید با کمک روان درمانگر پیش بروید تا به شما کمک شود تا شخصیت خود را بر مبنای بینش استوار کنید. در مورد دوم اینکه خب اینکه یک فرد شخصیت با ثبات و مستحکمی داشته باشد اصلا به این معنا نیست که دیگران از او قرار است حساب ببرند بلکه به این معناست که می تواند مسیرهای تعاملی رشد یافته تری را تجربه کند در کنار اینکه در برابر آسیب… بیشتر بخوانید
سلام من دختر ۱۵ ساله هستم مشکل من اینه که تو خانواده درکم نمیکنن و وقتی مشکلم رو بهشون میگم میخندن..مادرم همیشه شخصیت منو تخریب میکنه و وقتی دلیل حرفشو میپرسم یا میگه دروغ میگی یا میخنده..عصبی میشم میگن چرا عصبی شدی
اخلاق من جدیه و صدام بلنده وقتی جدی حرف میزنم پدرم داد میزنه که میگه من جواب میدم و گستاخی میکنم
راهی هست؟واقعا نمیدونم مشکل از کیه و چیه:))
سلا به شما ستایش جان ببین عزیزم این مسیر ارتباطی بین شما و پدر و مادر خب می تواند هم برای شما و هم آنها با مشکلات و فشارهای روحی همراه شود در این مسیر اهمیت دارد که هریک از شما سهم خودتان را از این مشکلات بردارید تا بتوانید مسیر ارتباطی بهتری را تجربه کنید در این مسیر بهتر است در اول برای بهبود شرایط روحیتان و برطرف کردن مشکلاتی که سهم خود شماست با کمک روانشناس پیش بروید در همین مسیر با کمک روانشناس خود می توانید جلسات خانواده درمانی داشته باشید که کمک می کند پدر و… بیشتر بخوانید
سلام من دختر ۱۸سالمه تا الان که ۱۸سالمه خیلی گوشه گیرم نمیتونم با دیگران خوب ارتباط برقرار کنم انگار که عادت کردم اینطور باشم دوست دارم یه آدمی باشم که با دیگران خوب ارتباط برقرار کنم و جذبم بشن ولی متاسفانه آدم کم حرف وساکتیم خودمم خسته شدم اینطوریم نمیدونم چطوری تغییر بدم خودمو! وقتی میخوام حرف بزنم انگار هیچی تو ذهنم ایده ای ندارم بخاطر همون بیستر موقع ها ساکتم!
سلام من یه پسر هفت ساله دارم و اینکه سرویس مدرسه ی خانم داره مدتیه این موضوع رو جدی با ما درمیون میذاره که من نمی خوام با سرویسم مدرسه برم
هرچقدر دلیلشو می پرسیم چیزی نمی گه
میگه مشکلی نیست حتی با یه سرویس دیگه بقرستید خودتون من رو ببرید ولی من با خاله نرم
چیکار کنم ؟؟
سلام به شما مهسا جان
ببین عزیزم در هرصورت او حتما برای این درخواست دلیلی دارد و خب نیاز است که در این مورد به او فضای صحبت کردن بدهید و بخواهید که به شما اعتماد کند و به او اطمینان بدهید که در کنارش هستید در این مورد اگر او واکنش های نارضایتی زیاد و یا اضطراب دارد خب بهتر است که در اول درخواست او را اجرا کنید و بعد هم در مورد این موضوع شرایط مراجعه به روانشناس را برایش ایجاد کنید.
سلام من ستارم ۲۱سالمه مشکل جنسی دارم خود ارضایی میکنم با اینکه رابطم دارم و تو این موضوع بسیار تنوع طلبم تا زمانی ک به ارگاسم نرسم حالاتم دست خودم نیس.متوجه کارام نمیشم و گاهی وحشیانه به پارتنرم اسیب میزنم قبلا اینو مشکل نمیدونستم اما حالا میفهمم یچیز نرمال نیس توی شبانه روز حدودا چندبار این حالاتو دارم و باید حداقل چندبار ارگاسم شم وگرنه حالات روحیم برمیگرده مغزم قدرت تفکرو از دست میده و قادر ب انجام کار دیگه ای نیستم قبلا تلاش کردم مغزمو درگیر کارای دیگ کنم یا خودمو در موقعیتش قرار ندم اما یچیز ارادی نیس… بیشتر بخوانید
سلام به شما ستاره جان
ببین عزیزم در این مورد نیاز است که شرایط شما به صورت دقیق بررسی شود بهتر است به در تعامل مستقیم به روانشناس مراجعه داشته باشید چون افکار و احساسات شما و شرایطی که آن را بدون تفکر در نظر میگیرید بررسی دقیق شود در این مورد یک راحل کلی وجود ندارد.
سلام وقت بخیر من ۲۱ سالم هست استرس شدید دارم همیشه.. احساس میکنم هیچکاری نمیتونم انجام بدم یعنی احساس میکنم توانایی انجام کاری رو ندارم و ادمی هستم که به دردهیچی نمیخوره..ازخودم شاکی میشم و به خودم میگم باید ازهمه چیز اطلاع داشته باشم.همش فکرمیکنم ادم بی ملاحظه ای هستم احساس میکنم دارم همه رو اذیت میکنم درحالی که دوروبریام میگن من ادم دلنشینی هستم..
باخودم میگم که دارن دروغ میگن و اینجوری نیستم…. خیلی اذیت میشم و غصه میخورم
سلام به شما ریحانه جان ببین عزیزم این میزان از سرزنش کردن خود و اینکه شما می خواهید از همه چیز اطلاع داشته باشید خب باعث می شود که شما با اضطرب زیادی روبرو شوید چون در اول ارزشمندی خود را زیر سوال می برید و دوم اینکه کمال طلبی دارید که اصلا ممکن نیست چون هیچ انسانی نمی تواند از همه چیز اطلاع داشته باشد و خب این موراد می تواند در شما اضطراب زیادی ایجاد کند و خب اضطراب نیز از یک سطح که بیشتر شود می تواند بر انتخاب ها و حتی برداشت های شما از خودتان… بیشتر بخوانید
خیلی ممنونم از توجه شما.ممکنه بفرمایید زمان و هزینه مشاوره تلفنی به چه صورت هست؟
با کلینیک تماس بگیرید اطلاعات دقیق متناسب با شرایط شما در اختیارتان قرار داده می شود.
سلام من یک دختر ۱۶ ساله هستم و متاسفانه رفتار و صحبت هر شخصی روی روحیات من تاثبر میذاره اونقدر که ممکنه حتی چند روز هم تحت تاثیرات اون حرف باشم. چطور میتونم این مورد رو رفع کنم؟
سلام به شما زهرا جان ببین عزیزم این میزان از درگیری فکری در مورد صحبت های دیگران می تواند از نشخوارهای فکری تا عدم شناخت شما نسبت به خودتان و یا حتی خطاهای شناختی و در حالت شدید تر وسواس را شامل شود و خب این موردی نیست که بدون بررسی بتوانیم در مورد آن نظری بیان کنید و یا برای شما طرح درمان داشت . در این مسیر نیاز است که شما تصمیم گیری کنید که می خواهید ارنژی خود را صرف درگیری با این افکار کنید و یا اینکه با درمان انرژی روانی و جسمی خود را برای… بیشتر بخوانید
سلام می دانم یه جای کارم می لنگه ولی اصلا نمی فهمم کجایش! کل زندگی سعی کردم با همه صداقت داشته باشم، از دروغ ،ریا ،فریب تمسخر دیگران،تهمت ،غیبت،بدقولی و … نفرت دارم با همه با دست باز برخورد داشته ام به ناموس مردم چپ نگاه نکردم که هیچ به خودم اجازه ندادم فکر بد هم بکنم سعی کردم با دوستان، همکاران،و آشنایان بدون واسطه و روراست و با صداقت برخورد کنم تمام قوانین و مقررات اجتماعی رو به طور کامل اجرا کردم با وجود سختی ها و مشکلات فراوان حتی یک ریال بدهی و بد حسابی به کسی ندارم… بیشتر بخوانید
سلام به شما دوست عزیز خب اینکه شما قوانین خودتان دارید کمک زیادی به شما می کند و تا بتوانید مسیر رشدی بهتری داشته باشید اما خب در هرصورت شما در کنار کمک و توجه به دیگران نیاز است که به سبک رفتاری و شخصیتی فرد مقابل هم توجه کنید چون اگر بخواهید بدون در نظر گر فتن این موارد پیش بروید خب به خودتان آسیب وارد می کنید . مثلا اگر شما می دانید که فلان آقا یا خانم بد حساب هستند و یا در سبک رفتاری آنها متوجه شده اید که میزان زیادی مسئولیت پذیری ندارند خب اینکه… بیشتر بخوانید
سلام ببخشید من شخصیت INTJ دارم و خیلی انتظاراتم درحالت کلی بالاست من تو رفتار با بقیه خیلی حساسم ظوری که اگه کسی از ظاهرم ایراد بگیره ناراحت میشم و کم پیش میاد که باز خوردی نشون ندم و همیشه میخوام ظوری برخورد کنم که کسی پرو نشه و حدودم رو رد نکنه ینی من دوس ندارم حساس بنظر بیام ولی دوستم ندارم که به بقیه اجازه بدم که راجع بم نظر بدن یا تو زندگیم دخالت ککنن رفتار درست چیه؟
سلام به شما نسرین جان ببین عزیزم همه سوال هایی که شما ارسال کرده اید باهم در ارتباط می باشند و خب نیاز است که همه آنها در کنار هم بررسی شود پس این پاسخ به همه سوالات شما می باشد. در مورد این آقا خب شما بیان می کنید که ایشان ۱۴ سال است که سیگار کشیدن را ترک کرده اند و خب این زمان زیادی می باشد و خب در این مسیر این آقا براساس شرایط و باروهای خودشان در این مورد تصمیم گیری کرده اند و خب بجای اینکه بپرسیم این مسئله مشکل ساز می شود بهتر… بیشتر بخوانید
سلام چرا سوال منو نپذیرفتید؟
پریا پاسخ شما ارسال شد مجدد چک کنید.
سلام من نمیدونم درست این گزینه ی اختلال شخصیت رو زدم یا نه.. ولی یه سری اتفاق های وحشتناک برام افتاده که نمیتونم بگم چی.. فقط میتونم بگم که تصور درونی م از خودم اینه که روحم یه گوشه یی مچاله شده، سرد و پر از زخم، پر از بی توقعی ها، پر از غم و جسمم که مثلا دکترش هست میخاد بهش نزدیک شه اون فرار میکنه ازم.. تو عذابم.. چیکار کنم؟
سلام به شما دوست عزیز
خب تنها بر مبنای این موارد کلی نمی توان بیان کرد که شما اختلال شخصیت دارید در این مسیر خب اگر مشکل روحی دارید بهتر است به روانشناس مراجعه حضوری داشته باشید تا با مصاحبه بالینی بتوانیم به شما کمک کنیم شرایط روحی بهتری را تجربه کنید.
سلام ببخشید من ۱۷ سالم هست از بچگی دختر خیلی حساس و زودرنجی بودم و با هرحرفی ک منفی بود ناراحت میشدم البته لزوما نشون نمیدادم و اینکه در دبستان به روانشناس مراجعه کردم و متوجه شدم اضطراب دارم و الان هم بیشتر از نوع اجتماعیش و هرنوع و اینکه از بچگی وسواس پیداکردم بخاطر اضطراب که بعدا تبدیل شدن به استرس فکری و بعضی اوقات میگفتم نکنه آدم بدی هستم و یک حالت مرضی پیداکرده بودم الکی لپ بقیع رو میکشیدم و..حالت تکانشی .. و کارهایی ک تقریبا خطری ندارن به طورکلی بگم…🤦♀️ کمال گرایی من هم ک حرف… بیشتر بخوانید
سلام به شما پریا جان ببین عزیزم این میزان درگیری فکری با بیماری و یا هویت خودتان و افکاری که در ذهنتان تجربه می شود می تواند نشان از وسواس فکری باشد اما آنچه بیشتر از تشخیص گذاری اهمیت داردطی کردن روند درمان می باشد تنها گفتن اینکه شما اضطراب اجتماعی ندارید کافی نیست و نیاز است که بررسی شود این افکار و احساساتی که شما تجربه می کنید در مسیر رشدی شما برایتان چه معنایی دارد و چه کمکی به شما می کند . در این مسیر بهتر است جلسات روان درمانی خود را طی کنید و سعی کنید… بیشتر بخوانید
سلام مجدد خیلی ممنونم 🌹. حقیقتش دررابطه به تماس چشمی اتفاقا مشکل درش دارم و یکی از مشکلاتی ک با مادرم درمیون گذاشتم همین بود. و درضمن بعد از تحلیل و بررسی خودم متوجه شدم که نمیتونم تغییر موضوع بدم اما تا قبلش ازین موصوع خبری نداشتم و اتفاقا خانوادم و دوستام ازین موصوع خسته شده بودن که من همش درمورد یجیزی فکرمیکنم. و همچنین درمورد صحبت کردن بگم تو خانواده به اینکه خیلی سریع و بلند حرف میزنم معروف بودم. حتی مادرم تو بچگی خیلی سرزنشم میکرد ک چرا داد میزنی درست صحبت کن یا چیزایی شبیه این. آنقدر… بیشتر بخوانید
ببین عزیزم این میزان از تمرکز بر بیمار بودن خودتان و بررسی شرایط جسمی و روحیتان ارتباط با وسواس و مشکلات تجزیه ای دارد بهتر است تشخیص گذاری را بر عهده متخصص بگذارید چون با هر تشخیص گذاری تا زمانی که شما روند درمان را طی نکنید خب این مسیر می تواند سالها ادامه یابد و جای تجربه بسیاری از موارد دیگر را از شما بگیرد .
پس بهتر است با مراجعه به روان درمانگر و روان پزشک روند درمان خود را شروع کنید و ادامه بدهید تا زمانی که واقعا شرایط روحی بهتری را تجربه کنید.
حتی خیلی وقتا باخودم میگفتم من با بقیه تو مدرسه فرق دارم و واقعا نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم و ابن منو خیلی اذیت میکرد و هنوز هم میکنه. حتی خیلی وقتا زمان مناسب برای صحبت کردن و.. رو بلد نیستم و خیلی از افرادی ک منو میشناختن احساس کردن عجیبم. من ازینکه بقیه بهم بگن تلقین کردی خیلی بدم میاد چون نمیدونن به من چی گذشته.
من راجع به اختلال شخصیت ضد اجتماعی با چه کسی میتونم صحبت کنم؟
نیاز به تراپی دارم اما فعلا توانایی مالیشو ندارم
سلام به شما دوست عزیز شما می توانید در هیمن قسمت سوال خود را ارسال کنید رایگان به سوال شما پاسخ داده می شود اما دقت کنید که برای درمان نیاز به مراجعه حضوری یا تلفنی می باشد چون باید تعامل مستقیم بین مراجع و درمانگر وجود داشته باشد در کنار اینکه درمان در یک جلسه صورت نمی گیرد و خب نیاز به تداوم دارد.