ترس از دخول، دلایل و درمان ترس از برقراری رابطه جنسی در زنان
یکی از اختلالات جنسی در زنان ترس از دخول می باشد و این به دلیل منقبض شدن غیر طبیعی ثلث خارجی مهبل به وجود می آید و مانع از نزدیکی می شود.
زنان برای برقرار کردن رابطه جنسی دچار استرس، فشار و هیجانات منفی می شوند و مردان برای اینکه استرس و فشار روحی و روانی را برای همسرشان کاهش دهند باید برای آن ها زمان و وقت کافی بگذارند و از نظر روحی و عاطفی همسرشان را آماده کنند.
اگر مقدمات قبل از رابطه به خوبی انجام نشود هیچکدام از طرفین از رابطه جنسی لذت نخواهند برد و احساس رضایت نخواهند کرد.
بسیاری از دختران هستند که بعد از اینکه ازدواج می کنند به طور ناخودآگاه دچار ترس می شود و به خاطر ترس ناخودآگاه از رابطه جنسی و از دست دادن بکارتشان، ترس از دخول برای آن ها به وجود می آید.
این ترس به دلیل استرس و اضطراب به وجود می آید و باعث می شود که به طور ناخودآگاه مجرای تناسلی منقبض شود و برقراری رابطه جنسی را سخت و غیرممکن سازد در این هنگام می توان از مشاوره جنسی کمک گرفت تا راهنمایی های لازم را انجام دهد.
دلایل و علت ترس از دخول در زنان چیست
برای ترس از دخول دلایل بسیاری وجود دارد که به مهم ترین آن ها اشاره شده است:
احساس درد هنگام نزدیکی
احساس درد دخول در زنان دلایل مختلفی دارد که در این مقاله به مهم ترین دلایل آن اشاره میکنیم:
- احساس درد در زنان گاهی ریشه عصبی دارد و ذاتی می باشد و زنان به خاطر مشکلات روحی و روانی که دارند رابطه جنسی برای آن ها دردناک می شود و دچار ترس از دخول می شوند، در این هنگام زنان برای رفع مشکل خود باید از مشاوره جنسی کمک بخواهند.
- بسیاری از افراد تجربه های کافی در برقراری رابطه جنسی ندارند و چون در این زمینه بدون تجربه هستند و آموزش ندیده اند نمی توانند رابطه جنسی ایده آل و خوبی داشته باشند و رابطه جنسی برای آن ها سخت و دردناک خواهد بود.
زوجین باید تکنیک های جنسی را یاد بگیرند و هنگام برقراری رابطه از آن ها استفاده کنند تا بتوانند رابطه خوبی را تجربه کنند.
- زنان گاهی اوقات به عفونت های دستگاه تناسلی دچار می شوند و همین عفونت ها می تواند دلیلی برای دردناک شدن رابطه جنسی باشد چون در این هنگام زنان به دلیل عفونت رابط جنسی سخت و دردناکی خواهند داشت.
زنانی که به عفونت دستگاه تناسلی دچار هستند حتما باید برای درمان آن به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنند و با مصرف داروهای تحت نظر پزشک بیماری خود را درمان کنند، زنان نباید به طور خودسرانه از روش های درمانی و دارویی استفاده کنند.
۲٫ داشتن استرس در زمان برقراری رابطه جنسی
بسیاری از مشکلات جنسی به خاطر استرس و نداشتن آمادگی روانی به وجود می آید برقراری رابطه جنسی برای اولین بار برای زوجین بسیار استرس زا می باشد و همراه با اضطراب است.
این استرس زمانی که زنان آگاهی چندانی از برقراری رابطه نداشته باشند چند برابر می شود و می تواند ترس از دخول را به همراه داشته باشد.
تجربه اول در رابطه جنسی بسیار مهم است و اگر فرد از رابطه اش رضایت داشته باشد باعث می شود تا رابطه های بعدی راحت تر و به خوبی انجام شود و زوجین از زندگی جنسی خود راضی خواهند بود.
اما اگر رابطه جنسی اول بسیار دردناک و استرس زا باشد باعث خواهد شد که آن ها سال های سال از برقرار کردن رابطه جنسی ناراضی باشند و ترس از دخول برای زنان به وجود آید.
۳٫ اجبار کردن برای برقراری رابطه جنسی
زوجین برای برقراری رابطه جنسی باید شرایطی آرام و مناسبی را ایجاد کنند و هر دو آن ها باید تمایل به برقراری رابطه داشته باشند.
اگر یکی از طرفین نسبت به رابطه بی میل و رغبت باشد نباید برخلاف میلش او را مجبور به برقراری رابطه جنسی کرد.
زیرا این رفتار باعث می شود طرف مقابل از رابطه زده شده و دچار استرس شود و همچنین رفتارهای زوجین سرد خواهد شد و برقراری رابطه بعدی سخت تر و همراه با استرس خواهد بود.
زوجین باید تلاش کنند تا هر دو از رابطه جنسی لذت ببرند و از نظر عاطفی از یکدیگر حمایت کنند.
۴٫ فوبیای جنسی
فوبیای جنسی یا ترس از برقراری رابطه جنسی یک حالت روانی می باشد که بسیاری از مردان و زنان از برقراری رابطه جنسی و مقاربت های جنسی ترس و استرس دارند.
گاهی اوقات این ترس در زوجین بسیار زیاد است و به حدی می باشد که شاید سالیان سال از ازدواج زوجین بگذرد و آن ها نتوانند رابطه جنسی و زناشویی برقرار کنند.
زنان معمولا به خاطر دلایلی که قبلا برای آن ها به وجود آمده است دچار فوبیای رابطه جنسی می شود این دلایل به خاطر تجربیات و خاطرات تلخ گذشته می باشد، که در زیر به چند مورد اشاره می کنیم.
- شنیدن خاطرات تلخ دیگران از رابطه جنسی
- دیدن روابط زناشویی ناسالم والدین
- افسردگی
- کودک آزاری جنسی، ممکن است شخص در کودکی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته باشد.
- ازدواج اجباری
- استرس زیاد
۵٫ فشارها و مشغله های کاری
امروزه سبک زندگی بسیار متفاوت شده است و فرد متحمل فشارها و استرس های زیادی به دلیل مسائل کاری و خانوادگی می باشد، همچنین افراد به خاطر بیماری هایی مانند فشار خون، مشکلات روحی و گوارشی ممکن است دچار استرس شوند.
فشار ها و استرس ها باعث می شود تا فرد احساس خستگی، ترس ار ناتوان بودن در روابط جنسی، دردناک بودن رابطه، ترس از بارداری و ترس از اولین رابطه جنسی در اوایل ازدواج برای فرد به وجود آید.
مشغله های کاری و فشار هایی که به خاطر مسائل مالی و شغلی به وجود می آید ممکن است شور و اشتیاق فرد را برای برقرار کردن رابطه جنسی از بین ببرد چون ذهن فرد درگیر است به احتمال زیاد شوق رابطه جنسی خاموش می شود.
اما در دوران بارداری و زمان بچه دار شدن مردان و زنان سردمزاج می شوند و این سرد مزاجی در دوران سالمندی هم به وجود می آید که دلایل شایع برای برقرار نکردن رابطه جنسی می باشد.
سکس تراپ کیست و چه کمکی به شما می کند؟
رابطه دوره نامزدی تا نحوه رفتار با نامزد
مشاوره فوبیا و درمان فوبیا
مدیریت خشم در زندگی زناشویی
روانشناسی رابطه : رابطه سه نفره یا تری سام
ضروری ترین دانستنی های قبل از روابط جنسی