درمان قطعی بی خوابی، درمان بی خوابی با روش های علمی، درمان خانگی بی خوابی. آیا از بی خوابی رنج می برید و به دنبال راهی برای درمان آن هستید؟ آیا می خواهید خوابی راحت داشته باشید؟ آیا می خواهید شب ها بدون ترس از بیدار شدن خواب راحتی را تجربه کنید؟
در این صورت تنها نیستید افراد زیادی هستند که هر روز کم خوابی را تجربه می کنند و حتی از آن بی خبرند.
متاسفانه تاثیرات بی خوابی بیش تر از چیزی می باشد که عموم مردم تصور می کنند و نمی دانند که بی خوابی چگونه تمام زندگی آن ها را به شکل های مختلف تحت تاثیر قرار می دهد.
اگر شما هم یکی از این افراد هستید، این مقاله را از دست ندهید زیرا با نحوه درمان قطعی بی خوابی و افزایش کیفیت خواب را متوجه می شوید.
درمان قطعی بی خوابی
راه های زیادی برای درمان بی خوابی وجود دارد، اما همه آن ها هدف مشترکی دارند که آن کاهش و درمان بی خوابی است. برای اینکه یاد بگیرید چگونه بی خوابی را درمان کنید، باید ابتدا دلایل بی خوابی خود را کشف کنید.
اگر نمی دانید دقیقاً چه چیزی شما را آزار می دهد به احتمال زیاد نمی توانید درمان مناسبی برای آن پیدا کنید. مشکل بی خوابی شما ممکن است به دلیل استرس روزانه، افسردگی، استرس، اضطراب، فوبیا یا عدم تغذیه مناسب باشد.
یکی از بهترین راه ها برای درمان قطعی بی خوابی استفاده از هیپنوتیزم است. هیپنوتیزم یک راه حل موثر برای افرادی است که به دلیل استرس یا کم خوابی قادر به خوابیدن نمی باشند.
میتوانید روشهای مختلفی را امتحان کنید تا زمانی که متوجه شوید کدام یک برای شما مفید است و نتایج بهتری را به دنبال دارد.
بهترین راه برای دستیابی به روش درست و مشخص و ریشه یابی اساسی مشکل مرجعه به روانشناس می باشد، روانشناس به صورت تخصصی مشکل بی خوابی شما را ریشه یابی کرده و ان را به صورت قطعی و دائمی درمان می کند.
علت بی خوابی
چه چیزی باعث بی خوابی می شود؟ بی خوابی شایع ترین اختلال خواب باشد که امروزه در بین مردم رواج زیادی دارد.
این مشکل معمولاً زمانی اتفاق میافتد که فرد با به خواب رفتن مشکل داشته یا مدام از خواب بیدار می شود. علل، اثرات و شدت بی خوابی از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
با این حال، بهترین راه کمک گرفتن از روانشناس و مشاور می باشد زیرا بی خوابی می تواند ناشی از عوامل مختلفی از استرس گرفته تا اضطراب و شرایط پزشکی متفاوت باشد. در ادامه دو دلیل اصلی بی خوابی در اکثر افراد ذکر شده است:
-
استرس و اضطراب.
دلیل اصلی استرس و اضطراب، تعهدات کاری و خانوادگی است، اما سایر مشکلات و اختلالات سلامت نیز در ایجاد استرس نقش دارند. افسردگی و اضطراب می تواند منجر به بی خوابی شود، به خصوص اگر به طور منظم رخ دهد و برای دوره های طولانی مدت ادامه داشته باشد.
در این موارد ممکن است مصرف داروهایی برای درمان این اختلالات خواب طولانی مدت توصیه شود.
-
اختلالات خواب.
همانطور که قبلا ذکر شد، موارد زیادی وجود دارد که می تواند باعث بی خوابی شود. نمونه های رایج اختلالات خواب عبارتند از اختلال حرکتی دوره ای اندام، سندرم پای بی قرار، راه رفتن در خواب، آپنه خواب و نارکولپسی.
اگرچه این شرایط اغلب خود به خود از بین می روند، اما گاهی اوقات می توانند منجر به عوارضی مانند مشکلات روحی و بیماری های جسمی نیز بشود. اگر این مشکل برای مدت طولانی درمان نشود ممکن است به نگرانی های جدی تری تبدیل گردد.
- بیماری های جسمی (سرطان، فیبرومیالژیا، بیماری قلبی و دیابت)
- اختلالات مغزی ( آلزایمر، پارکینسون، صرع و سکته)
- مشکلات گوارشی ( سوء هاضمه مکرر و سندرم روده تحریکپذیر)
- نوسانات هورمونی زنان ( قاعدگی زنان، یائسگی و بیماری تیروئید ( کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید ))
- دارو ( داروهای افسردگی، آسم، فشار خون، آلرژی و سرماخوردگی)
درمان قطعی بی خوابی تضمینی بدون عوارض در مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با دستگاه های نوین، جدید و تکنیک های روانشناسی. رزرو وقت با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰و ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷ امکان پذیر است.
آیا کورونا باعث بی خوابی می شود؟
آیا کورونا باعث بی خوابی می شود؟ در بیشتر موارد باید گفت که پاسخ منفی می باشد. اما واکسنهایی که بر سیستم ایمنی تأثیر میگذارند احتمالاً پس از واکسن کووید باعث بیخوابی میشوند.
این علائم لزوما همراه با بی خوابی نمی باشد، با این حال، سایر علائم کورونا رسیدن به خواب طبیعی و سالم را دشوار می کند. به عنوان مثال، درد عضلانی، لرز، تب، بثورات پوستی و سردرد می تواند خواب را سخت کند.
اگر فرد پس از واکسیناسیون از هر یک از این علائم رنج ببرد، در به خواب رفتن یا ماندن در خواب دچار مشکل می شود.
علائم بی خوابی
همان طور که گغته شد بارزترین علائم بی خوابی دشواری در به خواب رفتن و به خواب ماندن است. سایر علائم بی خوابی شامل موارد زیر می باشد:
- خواب آلودگی در طول روز
- مشکل در بیدار ماندن
- علائم سندرم پای بی قرار
افرادی که از بی خوابی رنج می برند، علاوه بر مشکل در به خواب رفتن و به خواب ماندن، مشکلاتی را در بیدار ماندن نیز تجربه می کنند.
این بدان معناست که آن ها به میزان کامل خواب مورد نیاز بدنشان در هر شب نمیرسند. این افراد می توانند کسانی باشند که از مشکل سندرم پای بی قرار نیز رنج می برند.
درمان قطعی بی خوابی
بسیاری از مردم تا زمانی که سلامتشان تحت تاثیر بی خوابی قرار نگیرد متوجه نمی شوند که این وضعیت چقدر می تواند شدید باشد.
بی خوابی می تواند کیفیت زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد و نه تنها باعث ایجاد مشکل در به خواب رفتن و خواب ماندن شود، بلکه تحریک پذیری و مشکل در تمرکز را نیز افزایش می دهد.
از آنجایی که بی خوابی یک مشکل رایج است، راه های زیادی برای درمان علائم بی خوابی و همچنین علت اصلی اختلال وجود دارد. درمان هایی مانند داروهای گیاهی یا داروهای جایگزین نیز وجود دارند، اما تاثیر آن ها تاکنون مورد مطالعه قرار نگرفته است.
برخی از روش های جایگزین برای درمان علائم بی خوابی عبارتند از: طب سوزنی، رایحه درمانی، مدیتیشن، هیپنوتیزم و هومیوپاتی. درمان های طبیعی اغلب ترجیح داده می شوند زیرا عوارض جانبی داروهای معمولی را ندارند ولی از طرفی ممکن است تاثیر مطلوب را نداشته باشند.
درمان قطعی بی خوابی تضمینی بدون عوارض در مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با دستگاه های نوین، جدید و تکنیک های روانشناسی.
من برای بی خوابی به مرکز مشاوره ستاره ایرانیان مراجعه کردم. کارشون عالی بود. هم اضطرابم و هم بی خوابی ام بدون دارو درمان کردند. معجزه به چشم دیدم.