آیا تا بحال برای شما پیش آمده است که در یک اتاق پر از افراد دیگر قرار داشته باشید و احساس تنهایی بکنید؟
واقعیت این است که شما در هر جایی و در هر زمانی می توانید احساس تنهایی داشته باشید.
در ادامه یک سری راهنماهایی بیان شده است که با استفاده از آنها می توانید احساس ارتباط بیشتری را با سایر افراد پیدا کنید.
۱٫ از موارد کوچک شروع کنید
بهترین روش برای خارج شدن از گرداب تنهایی این است که با یک سری تعاملات اجتماعی کوچکی شروع کنید.
سعی کنید یک مکالمه کوچکی با صندوق دار یک سوپرمارکت داشته باشید یا یک پیامی را به دوستتان بفرستید.
بله، ممکن است در مرحله اول احساس کنید که این کار بی فایده می باشد، ولی این تعاملات کوچک می توانند به شما کمک کنند تا احساس تنهایی و انزوای کمتری داشته باشید.
۲٫ یک زمان خاصی از وقت خودتان را صرف بودن در کنار افراد همفکر بکنید
مشغول چه کاری هستید: بازی های ویدئویی، موسیقی، کتاب ها؟
ملحق شدن به یک کلوب عبارت از یک راه مناسبی برای ملاقات داشتن و ارتباط برقرار کردن با افراد همفکر می باشد.
مدرسه شما یا مرکز انجمن محلی شما می تواند کلوب های زیادی داشته باشد، بنابراین در صورتی که یک کلوب برای شما مناسب باشد، حتما آن را بررسی کنید.
یک گزینه دیگری که دارید عبارت از ملاقات داشتن می باشد. این ملاقات باعث می شود افرادی که از موارد یا فعالیت های مشابه لذت می برند، در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
این موارد لذت بخش می تواند باشگاه ورزشی، عکاسی، تکنولوژی یا هر چیز لذت بخش دیگری باشد. شما در انتخاب این موارد آزاد هستید و هزینه ای هم بابت آن نمی پردازید!
۳٫ فعال باشید
ورزش یک مورد مناسبی برای کاهش استرش می باشد، ولی آیا شما این مورد را به عنوان روشی برای ملاقات با افراد جدید در نظر می گیرید؟
یک مورد مناسبی که در مورد ورزش وجود دارد، عبارت از منظم بودن آن می باشد – بنابراین ممکن است که مدتی طول بکشد، ولی شما با گذشت زمان می توانید روابط خودتان را ایجاد کنید و در عین حال فشار زیادی بر روی شما وجود نداشته باشد.
شما می توانید به یک کلاس ورزشی ملحق شوید، در یک ورزش رقابتی شرکت کنید، یا اینکه رئیس باشگاه محلی خودتان باشید. همچنین در صورتی که دوستان علاقمندی داشته باشید، می توانید با آنها به پیاده روی بروید یا با هم بدوید.
۴٫ روابط آنلاینی داشته باشید
صحبت کردن آنلاین با افراد دیگر یک روش مناسبی برای مبارزه با تنهایی می باشد، چرا که به شما این اجازه را می دهد تا در یک فضای راحت و ایمنی (همانند اتاق خودتان) قرار بگیرید و همچنان با دنیای بیرون ارتباط داشته باشید.
هر چند که این مورد در برخی مواقع می تواند منجر به ارتباط داشتن با افراد بدخواهی شود، ولی یک مقدار تحقیق می تواند منجر به ایجاد یک پناهگاه آنلاین مناسبی برای شما و افرادی همانند شما شود.
مکانهای ارتباطی یک فضای حمایت کننده، ایمن و بی نامی می باشد که افراد نسبت به موارد صورت گرفته نسبت به خودشان مراقبت می کنند، چرا که خودشان هم در آنجا قرار دارند.
۵٫ در برنامه ریزی خودتان، تا یک حدی جنبه های اجتماعی را هم مد نظر قرار بدهید
در برخی مواقع که در مدار تنهایی بی انتهایی قرار می گیرید، می توانید از فرصت های مربوط به اجتماعی شدن استفاده کنید، حتی در صورتی که متوجه آنها نشوید.
سعی کنید برای بیرون رفتن و اجتماعی شدن حداقل به میزان یکبار در طول هفته، خودتان را به چالش بکشید.
در یادداشت های روزمره خودتان بنویسید که حداقل یک بار باید دارای فعالیت اجتماعی هفته ای منظمی باشید و زمان خودتان را برنامه ریزی کنید تا فراموش نکنید.
سلام خسته نباشید.من ۱۸ سالمه بر خلاف اکثر همسن هام که دغدغه شون داشتن رابطه عاشقانه و داشتن همدم هستش من با اینکه چنین رابطه ای ندارم اما خب نگرانش نیستم مشکل اصلی من نداشتن دوست و رفیقه.من ۱۵ سالی وارد فضای تلگرام شدم و متاسفانه ۳ تا رفیق پیدا کردم که تا حالا ندیده بودمشون تا ۳ سال با اون ها دوست بودم اصلا احساس تنهایی نمیکردم و حتی لحظات شاد زیادی داشتم اما اخیرا اون ها منو از خودشون دور کردن و بلاکم کردن.و یهو به خودم اومدم دیدم و گفتم من چقدر تنهام؟و به شدت در حال… بیشتر بخوانید
من ۱۸ سالمه و احساس تنهایی شدیدی میکنم
و روابط اجتماعیم خیلی بده یجورایی خوشم میاد دوست پیدا کنم اما یجورایی اصلا دوس ندارم تنهاییم به هم بزنم راستش تلاشم میکنم که با کسی حرف بزنم اما مردم جوری رفتار میکنن که انگار مزاحمم من خستم و دوس دارم ناپدید بشم هم میخوام بمیرم هم امید دارم حتا با استرس شدید غذا میخورم من احساس تنهایی دارم چون تنهام و خوشمم از شلوغی نمیاد من نمیدونم باید چکار کنم و نمیتونم تکلیفمو با خودم مشخص کنم
سلام به شما دوست عزیز
در این مسیر در اولین گام بهتر است برای بهبود شرایط روحی خودتان گام بر دارید در این حالت با بهبود شرایط روحی می توانید با شناخت بهتر آنچه می خواهید برای داشتن آن نیز تلاش کنید
این بلاتکلیفی که بیان می کنید می تواند از باورهای شما و همچنین شناختی که نسبت به خودتان دارید نشعت بگیرد که در مسیر روان درمانی با چالش روبرو می شود تا شما بتوانید با هویتی منسجم تر پیش بروید.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۳۰۴
سلام، من از کودکی رابطه اجتماعی خوبی نداشتم و از همون کودکی هم تنهایی اذییتم میکرد، الان ۱۹ سالمه و چندساله که این تنهایی بشدت داره بهم فشار میاره، من دو سه تا دوستی که چندساله باهاشون هستم رو دارم ولی تازگیا دیگه دارم ازشون متنفر میشم چون احساس میکنم برای هیچکی حتی اونا هم مهم نیستم و با هرکی هم درددل میکنم اصلا انگار دارم با یه زبان خارجی حرف میزنم باهاش هیچی نمیفهمه و فقط نصیحت و قضاوت الکی میکنه، در کل خیلی منزوی هستم و حتی اگه با جمعی هم بیرون برم بعد از یه مدت کوتاه… بیشتر بخوانید
سلام به شما بببنید عزیزم جدا از عدم مهارت ارتباطی، شرایط خلقی نامساعد شما هستش که میتونه باعث تجربه چنین احساساتی در شما بشه، در چنین شرایطی دریافت کمک تخصصی اهمیت زیادی داره ولی دقت کنید که برای اینکه بتونید نتیجه مطلوب دریافت کنید نیاز به این دارید که جلسات درمانیتون رو تکمیل کنید در غیر اینصورت مراجعه به روانشناس و رها کردن جلسات درمانی نه تنها کمکی به شما نمیکنه بلکه میتونه باعث ایجاد مشکلات بیشتری در شما بشه، به همین دلیل شروع نکردن درمان خیلی بهتر از شروع درمان و رها کردن اون هستش. تمام مواردی که شرح… بیشتر بخوانید
منو کسی آدم حساب نمیکنه. تمام این درها به روی من بستس. ادمای جدید همیشه دو بار میان و میرن بعد برای همیشه غیبشون میزنه
نه کسیو تحقیر میکنم نه توهین میکنم.
به جاش میخندونم به جاش منطقی بحث میکنم و نظرمو میگم.
ولی همچنان همون اش و همون کاسه
سلام به شما دوست عزیز در این مورد قابل درک می باشد که روابطی که پایداری ندارد برای شما با احساسات ناخوشایندی همراه می شود اما در این مورد بهتر است روابط ارتباطی شما بیشتر مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم در این مسیر به شما کمک کنیم. ۱٫ شما چند سال دارید؟ ۲٫ روابط شما چند مدت است با این مشکل مواجهه می باشد ؟ ۳٫ این روابط بین شما با هم جنس های خودتان هست یا با جنیس مخالف؟ ۴٫ شما برای نگهداشتن و برطرف کردن مشکلات ایجاد شده چه کارهایی انجام می دهید؟ ۵٫ روابطتتان را چگونه… بیشتر بخوانید